Аз съм любовница..

• 28 620
  • 253
  •   1
Отговори
# 60
Сега видях, че се пита дали сме били в роклята на любовница.
Не съм била в нейната рокля.

# 61
Здравейте момичета.. Преди да ме осъдите, не забравяйте, че на всеки може да се случи!
Аз съм само на 20 години, а вече имам лепнат етикета "любовница"..
Аз съм необвързана. При него обаче нещата не стоят така. Познавахме се отдавна, но не кой знае колко добре. Не е женен, но има приятелка, с която са заедно от малко повече от 5 години. Всичко стана случайно..  Започнахме да си пишем във Фейсбук и ....
Няколко седмици по-късно към днешна дата се чуваме, пишем си и правим секс...
Споделете, ако ви се е случвало.. Как се развиха нещата?
По план трябваше да е само секс, но мисля че се влюбвам, а не мисля че той е готов да се раздели с половинката си...
Недей.Ако не искаш да страдаш и да ревеш.
"Лошите момчета" не стават за връзки, особено пък за долготрайни или за брак.Изживей си "купона" с него, но в никакъв случай не хлътвай.Защото вашата няма да я бъде.Дори да остави сегашната си приятелка и да бъде с теб, още на втория месец ще си осигури твоята Фб-заместничка.
Лъже сегашната, какво би го спряло да лъже теб след време?
Ще кажеш:"Ама мен ще ме обича...!"
Дори да е така, лъжецът винаги си остава лъжец.Хората не се променят.

# 62
Аз съм само на 20 години, а вече имам лепнат етикета "любовница"..
Апропо, кой ти лепна този етикет?  Не етикетът трябва да те притеснява, а това, което следва...
Та ти си още дете, не се захващай с фалшиви хора!  Разбира се,  изборът си е единствено и само твой!

# 63
момиче, не си давай най-важното - младостта и искреното отворено сърце на обвързан чичка. дъртият винаги цоца енергия от младия. намери си младо искрено и чувствително момче, което ще те обича. така ще си съставиш грешна представа за любовта между мъжа и жената.

Била съм с женен човек, но нямаше чувства, имаше супер секс, аз не бях необвързана и не бях на 20. повярвай ми, на жената й се отразява ако не е обичана на психиката.

Сиренке, абе какви екстри, ако си на 20...светът ти принадлежи. ако не е някой мегамултиненамсиккакъв богташ, едно 20 годишно момиче да се менка за привилегии е безсмислено! по-добре умно младо момче и яко учене, вместо да се занимава с 'обвързани'.
момиче, младостта е страшна сила, осъзнай се и си постави по-високи цели, не бъди жалка.

# 64
Именно, аз "любовница" си я представям по-скоро като леко цинична жена на 35, кариеристка, евентуално рентиерка, на която не й пука или живее за аферата.

Но на 20 наистина е странно да си слага сама този "етикет"...

# 65
Извинявам се за правописната грешка за "роклята" ->ролята...
Иначе аз самата до известна степен смятам, че в момента просто ми е интересно.... Обаче не искам и след време да си "чукам" главата в стената ... Обаче пък и някак ми се иска да го изживея това нещо..

# 66
Изживей го. А след време може да го изживееш в ролята на дългогодишна приятелка или съпруга.

# 67
Изживей го. А след време може да го изживееш в ролята на дългогодишна приятелка или съпруга.

И да се пристисне сега пак няма гаранция, че след време няма да се окаже в подобна ситуация вече като приятелка/съпруга.

# 68
Естествено, че няма. Аз не бих искала да съм в роклята на любовница. За мен не е романтично, а по-скоро гнусно.

# 69
Естествено, че няма. Аз не бих искала да съм в роклята на любовница. За мен не е романтично, а по-скоро гнусно.
Хора разни, не всички мислят като теб, затова има толкова жени в роклите на любовници.

# 70
И ако нямаше любовници, нямаше да има разведени или развалени семейства...

# 71
Не съм била в ролята на любовница и мисля,че не бих могла да съм /ревнива съм/,но не знам ...ако искаш си го изживявай това,но да не страдаш.Винаги гледай да мислиш първо за себе си.Станалото станало,всичко може да се случи в този живот...въпроса е,когато се обърнеш назад да не съжаляваш,да не те е срам от себе си.Всеки може да попадне в такава ситуация,аз познавам и хора,който се женят с любовниците си и всичко си е океу,познавам и такива,който постоянно мислят за даденият човек и страдат доста дълго време.Моят съвет е забавлявай се на 20г. ,но да мислиш за някакви сериозни отношения с г-на-недей. Naughty Все пак си на 20г. казвам го от личен опит,изживей каквото имаш,учи,развивай се,абе всичко дивей,но за сериозни неща време и мъже - много Hug

# 72
Добре бе, ти като разбра, че има приятелка защо не го заряза? Личи ти, че не са ти изневерявали иначе щеше да знаеш колко боли и нямаше да я причиниш тази болка на друг. И това, че си на 20 не те оправдава, не си млада, а просто глупава.

# 73
И ако нямаше любовници, нямаше да има разведени или развалени семейства...

Не смятам така,ами ако всичко се разпадне без да има намесен 3 човек,а и за да се стигне до там,значи пак има причина и виновни в самото семейство,не е ли така?Кой ако се чувства добре ще тръгне да си разваля семейството или хората на,който държи и обича,абсолютно неизчерпаема тема за мен  Simple Smile

# 74
  • София
Аман от кочове, които пускат по пързалката ССФ. Чак и аз писах вчера на един такъв. Само по ника съм убедена, че не си жена. И лекото изреченийце "споделете, ако ви се е случвало".

Общи условия

Активация на акаунт