Аз съм любовница..

• 28 568
  • 253
  •   1
Отговори
# 90
Ще споделя на мен какво ми се случи в студентските години, когато бях на 18-19...Сега съм на 41.Тогава нямаше мобилни телефони, нямаше интернет/поне  не бяхме чували за него/ Laughing

Оооо, преди 20 години е имало и интернет и мобилни телефони. Ама не са били популярни за масовката.

Именно! То имаше, но не бяха популярни. И тогава имаше разводи, но не бяха масово явление...

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 14:25 от magg-i

# 91
И тогава имаше разводи, но не бяха масово явление...
     Маги, разводите като масово явление са започнали в началото-средата на 90-те, когато трудовия колектив е престанал да се меси в семейните отношения и да задължава съпрузите да се помирят. Разводите не са се увеличили заради нарасналите изневери, те са си съществували, но разводът е бил табу. Всички възможно институции са пречили да се случи, дори на човекът да е бил жертва на насилие. 

# 92
Да, имало е изневери, но както казваш институциите са правели всичко възможно да не се стига до развод.Но стигнеше ли се, тогава така те "очернят"....а сега разводите на мода), някой ако ми каже, че не е разведен се учудвам..

# 93
Да, имало е изневери, но както казваш институциите са правели всичко възможно да не се стига до развод.Но стигнеше ли се, тогава така те "очернят"....а сега разводите на мода), някой ако ми каже, че не е разведен се учудвам..

Аз не съм разведена,но не съм и женена  Joy Whistling bowuu

# 94
    Това, че разводите са били малко не е за хвалене. Същите тези хора хукнаха да се развеждат когато стана възможно, след години живот в психически, а доста от тях - и физически тормоз.
    Любовницата/кът, сами по себе си не са виновни за развода на двама души. Може да се окаже конкретната причина, но обикновено е най-несъществената, защото в повечето случаи на мястото на любовника биха могли да бъдат десетки други личности. Увлечението на съпруга, пренебрегването на партньора, незачитането му, лъжата като част от поведението, са основните фактори, не самото кръшкане.

# 95

Аз не съм разведена,но не съм и женена  Joy Whistling bowuu

Ами ожени се, че да си в " кюпа" .
)))

# 96
Стана доста модно да си любовница.  Или плеймейтка,  или просто курва.

# 97
Стана доста модно да си любовница.  Или плеймейтка,  или просто курва.

Не е станало, винаги е било Mr. Green

# 98
Аз в никакъв случай не съм се ограничила само с въпросния човек, излизам с приятели и познати. Самия той по никакъв начин не се е опитвал да ме ограничи - той няма и такова право...
Може би е нещо моментно и временно, но  той ми харесва... Макар и да имаме отношения от само няколко седмици ми е трудно да прекратя отношенията.. Приятно ми е с него ...

Значи се виждаш с него и с други приятели и познати. В смисъл имаш разнообразни сексуални изживявания  Whistling Е, как ще се влюбиш тогава  Simple Smile  Чак не мога да те разбера!
И какво те интересуват другите, всеки си взема сам решенията за себе си. Виждам, че темата с начин на живот те вълнува, ако аз ти споделя моя модел- ти ще го приемеш ли Wink   Всеки си има глава, цели, възможности. Кой както може! Някои без особени възможности са само да речем общоползвани- естествено от съответния тип мъже! А други са доста напред финансово, пак подпомагани от друг вид мъже Wink Ти си само за тръпкта и приятното? Така ли? Значи от първия тип, все още и все пак?

ВЕрно , че е много модерно да си любовница, държанка, плейметка или...проста общоползвана или ползваща различни услуги  или даваща такива услуги. Преди не бяха на таква почит Simple Smile  Mr. Green Но пък има много и различни лечения на венерически заболявания, които подпомагат такова  модерно поведение! ...

Редактирам се: май звуча грубичко, но нали всеки си решава сам за себе си! Какво точно да прави и как да си изживее тръпката! Та така и аз, изживях тръпката да бъда грубичка - без да изплзвам комбинацията "просто курва" за общоползвани и общоползващи  Mr. Green

Последна редакция: ср, 28 окт 2015, 09:00 от el_pl

# 99
към последните две - какво ви пречи да сте просто к....аз не мога дори
 да го напиша,или са ви изневерявали и сте наранени ,или ви е страх да не ви изневерят....и както са написали вече в предишни постове- третият човек е само симптом на една изчерпана и невървяща връзка.....

# 100
Аз в никакъв случай не съм се ограничила само с въпросния човек, излизам с приятели и познати. Самия той по никакъв начин не се е опитвал да ме ограничи - той няма и такова право...
Може би е нещо моментно и временно, но  той ми харесва... Макар и да имаме отношения от само няколко седмици ми е трудно да прекратя отношенията.. Приятно ми е с него ...

Значи се виждаш с него и с други приятели и познати. В смисъл имаш разнообразни сексуални изживявания  Whistling Е, как ще се влюбиш тогава  Simple Smile  Чак не мога да те разбера!
И какво те интересуват другите, всеки си взема сам решенията за себе си. Виждам, че темата с начин на живот те вълнува, ако аз ти споделя моя модел- ти ще го приемеш ли Wink   Всеки си има глава, цели, възможности. Кой както може! Някои без особени възможности са само да речем общоползвани- естествено от съответния тип мъже! А други са доста напред финансово, пак подпомагани от друг вид мъже Wink Ти си само за тръпкта и приятното? Така ли? Значи от първия тип, все още и все пак?

ВЕрно , че е много модерно да си любовница, държанка, плейметка или...проста общоползвана или ползваща различни услуги  или даваща такива услуги. Преди не бяха на таква почит Simple Smile  Mr. Green Но пък има много и различни лечения на венерически заболявания, които подпомагат такова  модерно поведение! ...

Редактирам се: май звуча грубичко, но нали всеки си решава сам за себе си! Какво точно да прави и как да си изживее тръпката! Та така и аз, изживях тръпката да бъда грубичка - без да изплзвам комбинацията "просто курва" за общоползвани и общоползващи  Mr. Green

Иска да каже може би, че има личен живот, момичето. Не е казано, че има сексуален живот с тези приятели и познати.
Но аз имам един въпрос към това момиче- звъниш ли му, когато въпросния господин си е вкъщи, заедно с приятелката си. /ако живеят заедно/....? Или само той те търси, когато му е удобно?И ако му звъниш в присъствието на приятелката му/горката/ как би реагирал той-ще ти затвори, ще се направи, че не те познава, че е грешка...?

# 101
Баси кво оплюхте жената.
Любовницата е хубаво нещо, коректив на съпругата.
Само една от тук пишещите се светна - идеалния фактор за измъкване от връзка  bouquet

# 102
Пази Боже к*рва да ми е коректив.

# 103
Пази Боже к*рва да ми е коректив.

Да де ма съпругата пищи от любовницата, обратното почти не се случва  hahaha
Явно е фактор любовницата

Практиката сочи че мъжа се връща при съпругата заради всичко останало но не и щото я обича.
Всеки мъж би предпочел любовницата ако няма други фактори

# 104
А колко случая е имало любовницата да мрънка, че мъжлето се е върнало при жена си или че с нея не се общува официалната докато е там? Пак не са малко, а стажът ми в СО не е от най - дългите.

Общи условия

Активация на акаунт