Искам бебе, но не става. Защо?

• 4 925
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Тази тема ме тушира не ами ме  нокаутира newsm78 Какво се случва темата пързалка ли е ?Искаш дете на 16г?Ти не си добре имаш ли близки хора на който да споделиш за тази твоя невероятна фиск идея?Това са нереални неща искаш да опропастиш не един живот.Мило дете/16г/ аз станах много ранно майка на 19г. много го искахме детето,но и бяхме готови за него,чаках го близо 2г. и всеки знае какво щастие е да станеш родител,каква радост е и,че живота ти се променя коренно.Това не е игра.Помисли малко и ще го разбереш,може би.

# 16
оффф добре!!! повече няма да пиша по-тази тема.Защото вие не разбирате вие на момента обиждате и дори не мислете исках само малко съвет отидох за направление и казаха че е сваршило направлението чак другата седмица ще има и ако питате нямам пари за преглед без направление.Благодаря ви за отговорите повече няма да пиша по тази тема ....много сам тажна няма разбрани хора вече Rolling Eyes Close Close Cry

# 17
 newsm78 ooooh! newsm78
На 16 си, а от 2 години правите опити за бебе  Shocked Shocked Shocked
По-добре вземи завърши поне 12 клас, а не после цял живот да караш на помощи, на гърба на тези,които работим  Naughty

# 18
цт,цт стига вече бе стига истина ви казвам че тази тема която саздадох сажелих .Просто си гледайте живота аз попитах дали някои може дами даде съвет а вие почвате не гледайте годините а желанието и сърцето на човек .. newsm45 smile3521 yes

# 19
Не съм искала да те обидя. Но само с желание и сърце, дете не се гледа.

# 20
Ами аз си имам хора с които ще си гледам бебето.Вижте сега аз и моят проятел искаме да се оженим но нашите са против нашата вразка и за да се оженим и те да приемат нашата вразка искаме да си имаме едно бебе тогава ще можем да живеем спокойно. newsm10 hug Simple Smile spoko

# 21
Е нямам думи!

# 22
Мило детенце,пак ти казвам малка си още,не си живяла,не си правила сигурно и грешки и това ще е най-голяма ти такава.Недей седни и помисли,когато ти се живее,ходи ти се по кафета,дискотеки,барове,с приятелки ....какво детето на майка си ли ще го повериш?Мисли.. за мен моята възраст също не беше добра,не следвах,не живях...за всичко си има време,това осъзнаваш ли го? newsm78 Казвам ти всичко това от опит,слушай патило не старило.Аз не послушах баща ми,когато ми даваше съвети и какво да кажа можеше да е друго ...Това са важни неща,а нямаш пари за преглед??Знаеш ли колко пари,грижи,нужди,потребности ще има това бебенце което искаш?Поставяла ли си си така въпроса,не е важно колко го искаш,а дали си готова във всяко едно отношение.Трябва да живееш на тази възраст,да грабиш от живота с пълни шепи,а не да мислиш за деца.Не те обвинявам мъча се да ти помогна  Crossing Arms
 Всеки знае какво е да си влюбен на тези години,но ако всички тръгнем да правим деца на по 16г. какво ли ще е?Мисли за бъдещето си,деца лесно се правят,трудно се гледат.

# 23
той е на 23

# 24
  • Beyond the stars
Искрено се надявам темата да е пързалка  ooooh!

Да направим бебе, та родителите да не ни разделят е успешен подход единствено в сериалите - не го прилагайте на практика  Peace

# 25
  • София
Годините са ужасно важни и за забременяване и за износване на бебе. Как искаш да забременееш като тялото ти не е готово на тези години? Това, че имаш менструация изобщо не означава, че органите ти са готови за това!
И не казвай, че ние не разбираме. Част от нас са с по няколко опита ин витро....
Едно бебе не решава проблеми, нито с мъж, нито с родители!

Общи условия

Активация на акаунт