Искам бебе, но не става. Защо?

• 4 923
  • 25
  •   1
Отговори
здр асам алиса..тарся отговори при вас искам бебе но нестава защо това е вапросат..ходиx и до гинеколог до 3 гинеколога даже но нищо здрава като биг Simple Smile но нени се получава правим бебе вече поне 2 години ноо няма бебе ако някои може дами помогне нека да пише моляяя..благодаря предварително Wink

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 08:14 от alisawe

# 1
  • планетата Земя
Ти бебето сама ли си го правиш???
Ходи на гинеколог,а мъжа ти на лекар ходи ли?Да си направи разширена спермограма в клиника по стерилитет.

# 2
да ходих и на гинеколог и нищо ми няма преди един месец бях при една гинеколошка и каза че ми няма нищо  незнам.... а мажами нее ходил на тази дето казваш сперемограма и няма даже да поиска  Sad  newsm78 Thinking

# 3
  • Beyond the stars
да ходих и на гинеколог и нищо ми няма преди един месец бях при една гинеколошка и каза че ми няма нищо  незнам.... а мажами нее ходил на тази дето казваш сперемограма и няма даже да поиска  Sad  newsm78 Thinking

То въпросът дали иска или не иска   ooooh! Ако иска бебе , ще отиде  Peace

П.С. Има бутон "проверка правопис" - използвайте го  Peace

# 4
  • планетата Земя
а мажами нее ходил на тази дето казваш сперемограма и няма даже да поиска  Sad

Че кой го пита дали иска?Ако иска бебе,ще го направи.Ти да не би да искаш да обикаляш гинеколозите?

# 5
  • София
Изкарай един курс по български език. Едва след успешно положен изпит поднови опитите за бебе. ooooh!

# 6
да вярно така казвате но пак ще го питам дали ще отиде благодаря за отговорите Wink  Wink

# 7
  • Най-красивата страна
Първо искат спермограма от мъжа.
Защото не винаги проблема е при жената....

# 8
Трябва да отиде да направи спермограмата!!!!Имам едни прятели с 10години опити зад гърба си-накрая се оказа че проблема е при него и,след 3 месечен прием на лекарства имат две прекрасни момиченца Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 9
Не е възможно чатовете и нета да са развалили толкова правописа!!!!
Успех, Алиса! Дано намериш точния лекар, за да ти помогне за бебето!

# 10
  • София
На колко години си, alisawe?

# 11
# 12
  • София
Подозирам, че и 16 нямаш, ами си се разфантазирала за бебета с приятеля ти. Той знае ли, че иска бебе и че трябва да си прави спермограма, понеже не се получава от две години?

# 13
  • София
Ако наистина си на 16, незнам кой е този (даже 3) гинеколог, който ти казва, че си здрава като биК, за бебеправене!
Имала си достатъчно проблеми.... На 16?
Неграмотността ти е най-големия проблем, ако питаш мен. Това също може да е причина за да не забременяваш!

Последна редакция: пн, 26 окт 2015, 19:22 от Nandin

# 14
Това е или провокация, или пост на някоя циганка, добрала се до компютър.

Общи условия

Активация на акаунт