Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 42

• 78 304
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
Ясно! Аз уж да питам сестрата като ходих за прегнила, но забравих.  ooooh!

# 91
  • София
Моите прегнили са все в 22 или 23ч, но обикновено д-р Персенска ме вика от първите, защото лесно се пукат моите ф, та мисля, че и това имат предвид докторите.

# 92
  • София
На този телефон от първа страница, за закъснения в графика, отговаря ли някой? Дали мога да се обадя да питам следобед как се движат нещата с номерата?

# 93
Отговарят на телефона, аз звъня, когато съм следобедни часове.

След малко отивам към клиниката да пускам хормони и после ще си чакам и прегледа там. Praynig

# 94
  • София
Аз кръв дадох рано рано. Вече сама мога да си я вземам кръвта, през ден давам  Laughing

# 95
И аз съм така, даже вече гледам като ми взимат  Simple Smile

# 96
  • София
някой с час утре за д-р стаменов  newsm78

# 97
Бях в списък на чакащите за утре, но няма да ходя и се отписвах.

# 98
Аз се надявам за понеделник да ме класират. Т.е. записаха ме в прословутия списък, кога би трябвало да ми се обадят, за да ми кажат, според вас?

# 99
  • София
Моме,обаждат се предния ден. И аз се записах за 5-ти при Персенска,но чакам потвърждение и точен час на 4.11.

# 100
Следобед, но и вечер към 8 са ми звънели, никога не са ме забравяли.

# 101
Т.е. в неделя? Колко удобно, за да можеш да планираш отсъствие от работа  Mr. Green Но, този въпрос сме го коментирали, няма какво да мрънкам повече. Ще рискуваме с един ден отпуск, пък най-много да изгорим, какво толкова.

# 102
  • София
За мен това потвърждение от днес за утре и също крайно неудобно. Отпуската си трябва да я заявя най-малко 3 дни по-рано. А и пари трябва да се изкарват,че всичко е трицифрено. Mr. Green
Имали ли сте разлика в цикъла след неуспешно ин витро-по-оскъден или по-обилен от обикновено?

# 103
  • София
аз бях за утре в списъка, ама доктора имал ангажименти ми казаха, та ме записаха за петък.
любопитно ми е просто дали пак не послъгаха  Rolling Eyes

# 104
Едва ли, защото график за петък въобще нямаше, аз исках тогава да ме запишат принципно, но не стана.
Моме, звънни им по рано тогава да имаш яснота поне малко, знам ли.

Общи условия

Активация на акаунт