Кървене по време и след полов акт

• 2 426
  • 9
  •   1
Отговори
Добър вечер!
Не съм от мамите, а от дъщерите. Пиша тук, защото съм притеснена и не знам към кого да се обърна, а и няма как да разговарям с родител, поради ред причини. На 16 години съм и водя полов живот от около 1. Последните няколко пъти имах обилно кървене по време на и след полов акт, а понякога след това и вагинални секрети, които са много течни и лепкави. Искам да отида на гинеколог, но желая всичко да бъде конфиденциално. Възможно ли е да отида без да съм ходила при личната или е задължително, и каква е процедурата?
Благодаря ви изключително много!

# 1
Можеш да отидеш като си платиш прегледа и изследванията, които ще ти направят.

# 2

Благодаря много за отговора! Имате ли представа приблизително колко би ми струвало?

# 3

Благодаря много за отговора! Имате ли представа приблизително колко би ми струвало?

Ами мисля, че е различно. При моята лекарка прегледа е 30 лв., микробиологията май 15, цитонамазката не знам.  Можеш да попиташ по телефона преди да отидеш.

# 4
  • Бургас
Отиди при личната лекарка и й кажи, че имаш бяло течение и искаш направление за гинеколог. При него вече си кажи това, което е. Тя няма да разбере Wink

# 5
Отиди при личната лекарка и й кажи, че имаш бяло течение и искаш направление за гинеколог. При него вече си кажи това, което е. Тя няма да разбере Wink

Мерси за идеята! А на Вас случвало ли Ви се е нещо подобно, защото изчетох много статии тук и съм в голяма паника.

# 6
Единия вариант е отиваш при личната и си вземаш направление (в което няма нищо лошо) или отиваш на частно и си плащаш ...
Дано не е нищо сериозно

# 7
  • Бургас

Мерси за идеята! А на Вас случвало ли Ви се е нещо подобно, защото изчетох много статии тук и съм в голяма паника.

Случвало ми се е да имам съвсем малко кръв, но защото имах по-сериозна гъбична инфекция. Но отдавна нямам кървене, след това, което ми предписаха. Виж симптомите за вагинални гъбички, макар че е друго..

# 8
Аз имах през зимата кървене след секс, което продължаваше няколко дни или до нов контакт. Оказа се инфекция, която излекувахме. Не се шашкай, отиди на лекар  Hug

# 9
Това не винаги сработва - моята лична иска да ме прегледа преди да реши дали съм за направление.
Все пак опитай!

Общи условия

Активация на акаунт