Сполучливи имитации на маркови парфюми - 11

• 118 585
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Мен пък много ме е яд на Лорис  Close На магазина им в Бургас с големи букви пише "Цени от производителя" 50мл-13лв, а в Одрин 50мл струват 7лири (около 4.5лв)  Crossing Arms
Поръчах си 5 тестера на Заг Зодиак от обявата в базар. И за мой "късмет" всички бяха така протекли, че не си личаха номерата. Като трайност също не съм очарована-за половин час изветрява всичко на кожата.
Момичета в търсене съм на сполучлива имитация на D&G- Desire the one.

The one Desire- D&G го имат само Заг Зодиак.

Версията им е сравнително близка с оригинала, но не е от най-трайните.

# 256
  • Deutschland
Жасмин ноар на Рефан е страхотен. Към 18.00 се напръсках, цяла вечер съм в задимено заведение, а го усещам много силно. Усещат го и другите и питат оригинал ли е  Grinning
От Лорис и аз ще се възползвам, още незнам какво да избера обаче.

# 257
  • Бургас
allforone благодаря за включването  bouquet, но според мен версията на заг доста се разминава.

# 258
  • Бургас
 Joy
Момичета в търсене съм на сполучлива имитация на D&G- Desire the one.

The one Desire- D&G го имат само Заг Зодиак.

Версията им е сравнително близка с оригинала, но не е от най-трайните.
И Парфен го имат. Не е лош, но не познавам много точно тази версия на оригинала, пробвала съм я отдавна.
Забравих да ви кажа, че окончателно се убедих, че Парфен, Голд Тъч и Гардени са от един и същи казан (съответно и Сангадо) Laughing В магазина на Парфен на някои от колбите видях на етикетите Гардени, а блотерчетата, на които ми пръскаха бяха рекламни на Голд тъч.  Joy

# 259
  • Бургас
Дааа, аз направо попитах момичето дали Парфен и Голд тач са едно и също. Тя отговори, че действително завода е един и същ, но Парфен били по-висок клас  Laughing Laughing Laughing Честно казано, не виждам какъв е смисъла един завод да произвежда имитации с различни имена на "фирми"  Thinking

# 260
  • Варна
Дааа, аз направо попитах момичето дали Парфен и Голд тач са едно и също. Тя отговори, че действително завода е един и същ, но Парфен били по-висок клас  Laughing Laughing Laughing Честно казано, не виждам какъв е смисъла един завод да произвежда имитации с различни имена на "фирми"  Thinking
Аз също се позаитересувах от тези четири фирми и питах дистрибутора за Варна на Голд тач. След малко увъртания ми отговори ,че производствената база е на едно и също място в София -  така известната в миналото Верила ,която произвеждаше Верото. Разликата е че са отделни фирми и съответно суровините с които работят - парфюмната есенция е различна. Аз лично съм ги сравнявала и четирите и мога да дам оценка /от собствени наблюдения/ по следния начин. Парфен и Сангадо са почти еднакви като наситеност и трайност. След това е Гардени и накрая е Голд тач. Като всяка фирма има и добри попадения и неуспешни. Затова е и разликата в цената Парфен 75 мл. - 26 лева, Сангадо 50 мл. 22 лева и сърце Сваровски, Голд тъч - 14 лв. 50 мл., като варненския дистрибутор често ги пуска и на 11.90лв., а Гардени те са наливни 50мл. 5лв. и по 5 ст. капката. bouquet

Последна редакция: нд, 15 ное 2015, 10:00 от Nell999

# 261
Момичета, исках да Ви попитам нещо, леко в страни от темата, но мисля че може да ми помогнете...

Имате ли отзиви за два аромата...Giordani WHITE GOLD- Oriflame...

И Far away Gold- Avon...Рядко харесвам аромати на Ейвън, но този го подуших в последния каталог и ми направи много добро впечатление.

Ако имате отзиви за тези два аромата как са като трайност, развитие и наситеност ще съм много благодарна.  Simple Smile

# 262
  • Бургас
KDS,сподели моля те за магазина на Заг тук в нашия град,има ли всичко налично Hugи кои парфюми си си купила от Парфен и впечатленията ти за тях bouquet

# 263
Добра имитация на
Скрит текст:
има ли и на коя марка / прозводител  bouquet

# 264
  • Бургас
Жармен,не виждам смисъл да търсиш имитации на точно този парфюм,в момента в enzo.bg е на промоция-34,90 за 30мл Peace

# 265
Момичета, исках да Ви попитам нещо, леко в страни от темата, но мисля че може да ми помогнете...

И Far away Gold- Avon...Рядко харесвам аромати на Ейвън, но този го подуших в последния каталог и ми направи много добро впечатление.

Ако имате отзиви за тези два аромата как са като трайност, развитие и наситеност ще съм много благодарна.  Simple Smile
Giordani WHITE GOLD на Oriflame само го пробвах веднъж и много ми хареса, не си го взех, защото имам много парфюми и вече се въздържам.
НО, от Oriflame всичко от серията Giordani е просто супер, FIRS CLASS, имам предвид лакове, червила, грим като трайност, аромат, финиш и т.н. Наистина нещата от тази серия са по-скъпички, но си струва. Не мога да кажа същото за нещата от другите серии, купувала съм по каталога и понякога или цвета не отговаря на снимката, или червилото има странен вкус, или лака се маха бързо.
Убедена съм, че и парфюмите от тази серия са качествени.

За съжаление като цяло мнението ми за AVON е, че са по-нисък клас, нямам впечатления от конкретния парфюм, може би е добър.

# 266
  • София
Giordani WHITE GOLD е много силен белоцветно-плодов аромат, с много добра трайност.  Peace На мен не ми хареса. Не знам защо асоциирам миризмата му с тази на почистващ препарат.  Tired

# 267
Добра имитация на
Скрит текст:
има ли и на коя марка / прозводител  bouquet

В момента Рефан го предлагат със сигурност. Версията им не е лоша.

# 268
majicjo и Ulysses1, благодаря Ви много за споделените мнения!  bouquet

Ще се радвам, ако и други момичета се включат с отзиви.

# 269

Като правило - парфюмите на Ейвън са в пъти по - трайни от тези на Орифлейм. Изключение са парфюмите Джордани, Амбър Еликсир и M by Marcel.
Ползвала съм Far away на Ейвън и твърдя, че е адски траен. Но заради кокоса в него не се спогодихме. Нямам преки впечатления от Far away Gold, но ако прилича на събрата си, трайността му ще е убийствена.

Общи условия

Активация на акаунт