Сполучливи имитации на маркови парфюми - 11

• 118 303
  • 744
  •   1
Отговори
# 30
  • Deutschland
Само аз не съм пробвала това прочуто Манифесто Sad

# 31
Бързам да споделя добрата новина!!!
http://olx.bg/ad/prodavam-parfyumi-ID4munE.html#54057cf5f7
Ето това открих днес съвсем случайно ровейки на посоки.... Mr. Green
Като се има предвид, че в София магазина бил вече затворен, а има много което си заслужава да се купи от тази марка....Мисля, че новината е чудесна! Нямат електронен магазин /собствен сайт/, имат само физически магазини и то не навсякъде...Цената също е много добра /каквато беше промоционалната в София, малко след откриването на магазина им на бул.Витоша, но там тя беше обвързана с покупка на повече от 1 брой парфюми.../
МНОГО се зарадвах, честно! Защото до сега не съм виждала никъде по тези сайтове да се продават техните парфюми /въпреки, че съм търсила упорито след като закриха магазина на бул.Витоша/
Изобщо...крайно време беше да се появи търговец на тези парфюми!
 Peace

# 32
  • Karlovo
magicjo аз съм от Карлово .Скобелев в София или къде ?
danielle_em другия път като се разхождаш към магазина виж на коя фирма са "оригиналните " парфюми моля те . Аз сега като няма кой да ми изпръсква парфюмчетата си сътворявам колекция ,от която си имам фаворити .
Има ли тук дами ,които харесват Ангел и демон на Живанши ? Той беше първия ,който купих (имитация естествено) .В Несебър помирисах и оригинала ,не намерих особена разлика. Много си го обичам,мирише до изпиране при мен .За този става въпрос - http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Ange-ou-Demon-701.html

# 33
  • BG-DE
dreems, този щанд в Мол Парадайс, за който говори danielle_em е на Парфен   Simple Smile

# 34
  • София
Dreems, да, бул.  Скобелев в София.  Peace

# 35
Magicijo, сподели, моля те, къде на Скобелев  Hug много съм му се наточила на този Монтал.

# 36
  • София
Магазинът се намира точно срещу МВР болница или на спирката на автобус 74 и тролеи 1, 5, 7 в посока към Опълченска. Адресът е бул. "Генерал Михаил Д. Скобелев' 56.  Hug

# 37
Благодаря много  bouquet Апропо, купих си муудче Манифесто, много наподобява версията на Заг,  която обаче е по-добра според моя нос. При мен е трайно - между 4-5 часа.

# 38
Здравейте момичета, искам да си купя парфюм подходящ за есента и зимата спрях се на два /от Рефан/ и не мога да реша кой от двата да си взема: Lady Milion или Manifesto, помагайте моля ??? /Може и някой друг да ми препоръчате/

# 39
И двата Simple Smile Рефанския Лейди Милиън е много добре направен, за Манифестото нямам впечатления.

# 40
lady milion е много хубав, аз имам мостричка и му се чудя,но дали е идентичен?

# 41
  • Бургас
Здравейте момичета, искам да си купя парфюм подходящ за есента и зимата спрях се на два /от Рефан/ и не мога да реша кой от двата да си взема: Lady Milion или Manifesto, помагайте моля ??? /Може и някой друг да ми препоръчате/
И двата са подходящи за сезона.  Peace
А за други, дай малко повече информация какво харесваш, защото има стотици имитации и голяма част от тях са сполучливи  Simple Smile

# 42
  • Бургас
Аз ти препоръчвам Олимпеа на Рефан/много по-добър е от Лейди Милиън/,двата много си приличат и La nuit tresor на Ланком. Peace

# 43
И двата Simple Smile Рефанския Лейди Милиън е много добре направен, за Манифестото нямам впечатления.

да, и аз съм на същото мнение, вчера си взех мостричка от оригиналния и този на рефан едно към едно е с оригинала, а Манифесто в рефан нямаха, ще проверя в другия им магазин, но като че ли клоня към Лейди Милиън единственото, което ме спира е, че ми се струва доста банален  Confused

# 44
Аз ти препоръчвам Олимпеа на Рефан/много по-добър е от Лейди Милиън/,двата много си приличат и La nuit tresor на Ланком. Peace
[/кquote]

ок, ще ги пробвам и тях  newsm78 и още повече ще се объркам сигурно  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт