Сполучливи имитации на маркови парфюми - 11

• 118 545
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
  • Стара Загора
Far Away Gold e подобен на класическия да, прилича и на Rare Gold. Силен ванилово-амбров аромат и с покъртителен шлейф.

Джорднитата на Орифлейм са страхотни, но са силни парфюми, подобно на горния и препоръчвам да се вземат мостри преди покупка. Особено на сребърния, по-особен е. Peace

# 271
  • София
Имам както класическият, така и GOLD версията на FAR AWAY - и двата са изключително трайни, с разликата, че златният е по-мек и ванилен, по-малко задушаващ и е най-хубав след няколко часа. Определено зимен аромат за мен.
От серията Giordani на Oriflame имаше преди време SILVER, който беше уникален, но го спряха. Gold версията я ползва майка ми, за мен е прекалено тежък.

# 272
Здравейте, дами. Искам да Ви попитам коя е най-добрата имитация на armani - si  Hug Hug

# 273
  • Стара Загора
Имам както класическият, така и GOLD версията на FAR AWAY - и двата са изключително трайни, с разликата, че златният е по-мек и ванилен, по-малко задушаващ и е най-хубав след няколко часа. Определено зимен аромат за мен.
От серията Giordani на Oriflame имаше преди време SILVER, който беше уникален, но го спряха. Gold версията я ползва майка ми, за мен е прекалено тежък.

Silver не е спряна. Наскоро смениха опаковките на нея и класическата.

http://bg.oriflame.com/products/product?code=24588
http://bg.oriflame.com/products/product?code=24169

# 274
Момичета, много Ви благодаря за споделените подробни отзиви!!!

Знам, че на Вас винаги може да се разчита!

Благодаря още веднъж!!!  bouquet bouquet bouquet

# 275
  • София

Silver не е спряна. Наскоро смениха опаковките на нея и класическата.

http://bg.oriflame.com/products/product?code=24588
http://bg.oriflame.com/products/product?code=24169

Мне, не говоря за Giordani White Gold, а за Giordani Silver, който го имаше преди много време заедно с Giordani Gold/класическия/. Може би просто после е бил реформулиран в Giordani White Gold, както казваш, макар че новият няма нищо общо с предишния аромат.
Но това е вече за друга тема, да не изпадаме в подробности  Simple Smile

# 276
  • София
Dontcare, бъркаш се нещо. Peace От 10 години имам преки впечатления от Орифлейм. По това време имаше само Giordani Gold. White излезе през 2009  или 2010 г. След това започнаха да се появяват и разните разновидности на Gold.

# 277
  • Стара Загора
Dontcare, бъркаш се нещо. Peace От 10 години имам преки впечатления от Орифлейм. По това време имаше само Giordani Gold. White излезе през 2009  или 2010 г. След това започнаха да се появяват и разните разновидности на Gold.

И аз така. Консултант съм и разглеждам каталози от близо 10 години. Не си спомням да е имало други аромати освен Джордани Голд и Уайт Голд. След това излезнаха лимитките Shine, Incontro, а сега има Essenza & Miss Giordani. Peace

# 278
  • Бургас

И аз така. Консултант съм и разглеждам каталози от близо 10 години. Не си спомням да е имало други аромати освен Джордани Голд и Уайт Голд. След това излезнаха лимитките Shine, Incontro, а сега има Essenza & Miss Giordani. Peace
И аз съм на същото мнение, също съм консултант от горе-долу толкова време.  Peace

# 279
  • София
Жасмин ноар на Рефан е страхотен. Към 18.00 се напръсках, цяла вечер съм в задимено заведение, а го усещам много силно. Усещат го и другите и питат оригинал ли е  Grinning
Наливен или капсулован?

# 280
  • Deutschland
Жасмин ноар на Рефан е страхотен. Към 18.00 се напръсках, цяла вечер съм в задимено заведение, а го усещам много силно. Усещат го и другите и питат оригинал ли е  Grinning
Наливен или капсулован?

Наливен,30 мл с 30 капки.

# 281
Някой да е чул вече конкретни новини за новите очаквани дамски и мъжки парфюми на Рефан?

П.П. просто нямам търпение!  Mr. Green

Последна редакция: пн, 16 ное 2015, 18:51 от solar_fields

# 282
Здравейте, момичета! Да си задам въпроса и тук- сещате ли се за миналогодишния парфюм от Лидл-по Коледа го бяха пуснали? Тази година срещали ли сте го, и дали изобщо ще го има?

# 283
  • Бургас
Току що си получих Среднощтната Роза на Ланком от Баргело Heart Eyes,аз разлики с оригинала не откривам почти никакви,само началото на истинския е доста по-остро иначе са еднакв,много съм щастлива,че спестих едни пари Laughing.Дойде прилежно опакован с проба на Пако Рабан Invictus,мъжлето веднага се напръска Mr. Green и той е много хубав Heart EyesСъс сигурност ще поръчвам още неща от Баргело Heart Eyes

# 284
Здравейте, момичета! Да си задам въпроса и тук- сещате ли се за миналогодишния парфюм от Лидл-по Коледа го бяха пуснали? Тази година срещали ли сте го, и дали изобщо ще го има?

Няма го,това беше лимитирана серия и си беше за тогава.Може сега да пуснат някои друг-знае ли човек?

Общи условия

Активация на акаунт