Сполучливи имитации на маркови парфюми - 11

• 118 505
  • 744
  •   1
Отговори
# 315
  • BG-DE
allforone, не мисля, че става въпрос за кофти партида, защото аз съм купувала Еуфорията преди месеци, а bubanka днес. За трайността нищо не мога да кажа тъй като изобщо не го ползвах, а го запокитих някъде но близостта с оригинала, за мен, е нулева. Сигурно на теб ти допада самият аромат, който Рефан са произвели и който сам по себе си не е лош, но няма нищо общо с Еуфория  Peace

# 316
Bright Crystal, разгледах ги и ми харесаха няколко Sunglasses

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 18:21 от Ivcheto08

# 317
Относно писанията за Рефанската Еуфория...аз съм тази, която най-много я е хвалила тук, наред с техния Ескейп.
При мен Еуфорията направена с капки две към едно е изключително трайна.

Единственото, което ми идва като обяснение е, че може да е някаква партида, която да не  ок. Преди много години, когато си купувах техния Адикт, когато той беше добър, защото сега не ми харесва...Тогава веднъж ми се случи да има разлика в аромата и никаква трайност...След време като отидох да си взема отново, пак всичко си беше ок...
Относно трайността на рефанската Еуфория - потвърждавам - над 12 часа е върху кожата ми.
Относно аромата и сходството с оригинала - да , не е 1:1, но дори и така е много достоен аромат. И мега траен.
 Peace
allforone, не мисля, че става въпрос за кофти партида, защото аз съм купувала Еуфорията преди месеци, а bubanka днес. За трайността нищо не мога да кажа тъй като изобщо не го ползвах, а го запокитих някъде но близостта с оригинала, за мен, е нулева. Сигурно на теб ти допада самият аромат, който Рефан са произвели и който сам по себе си не е лош, но няма нищо общо с Еуфория  Peace
напълно възможно. Някои имитационни парфюми имат собствена душа и човек се влюбва в тях без оглед на "прилика с оригинала"... Peace

# 318
  • Karlovo
 KDS помирисах я Среднощната роза,но я оставих за по нататък .Обаче си взех Модерната муза и Pour Femme Intense -D & G .Предложиха ми и Императрицата ,но аз я имам рефанска имитация и един Бон Бон мисля ,че каза дамата ,но моя мъж отсече ,че ако го взема постоянно ще огладнява от него  hahaha . Казаха ,че обсъждат някаква коледна промоция 2 парфюма за 30 лева, но било само обсъждане за сега.
Чудя се дали да си взема Манифесто и Черния опиум на Баргело  newsm78 .Сега ги имам ,но рефанска имитация .Коя от двете имитации е по добра - Рефан или Баргело ?

Последна редакция: ср, 18 ное 2015, 18:25 от dreems

# 319
Menerva, Solar_fields, радвам се, в тази тема дискусиите са винаги с подчертано позитивен тон и ще се радвам винаги да бъде така.

И с двете съм съгласна в известна степен...Аз съм ползвала неколкократно оригиналната Еуфория. След като открих версията на Рефан, абсолютно спрях да купувам оригинала. И преди съм писала, че Рефанската версия има известна разлика с оригинала, но от всички други имитации, които съм пробвала на Еуфорията, поне за мен тя е най-близка.

Тази силна и леко натрапчива нотка, която липсва в оригинала и прави Рефанската версия малко по-груба ми е толкова любима, че заради нея и трайността, предпочитам имитацията. Но, разбира се това е моето лично усещане.

# 320
ако някой желае, веднага му изпращам днешната ми покупка за сравнение  Wink

# 321
KDS помирисах я Среднощната роза,но я оставих за по нататък .Обаче си взех Модерната муза и Pour Femme Intense -D & G
Би ли споделила впечатленията си за ,Pour Femme Intense -D & G ,много харесвам този парфюм и ми е интересно дали е сполучлива имитацията  bouquet

# 322
  • Karlovo
С най-голямо удоволствие ,но аз не познавам оригинала .Мога да сподела как е като трайност при мен ,като го понося малко .Иначе аз го харесах по аромат, не знаех че е този парфюм.Намерих го като се прибрах в нас .

# 323
С най-голямо удоволствие ,но аз не познавам оригинала .Мога да сподела как е като трайност при мен ,като го понося малко .Иначе аз го харесах по аромат, не знаех че е този парфюм.Намерих го като се прибрах в нас .

Оригинала е изключително траен ,ще чакам отзиви с каква трайност е .

# 324
  • Бургас
KDS, какъв аромат е Modern Muse Estee Lauder, който го имат Баргело?

allforone, Modern Muse Estee Lauder е от типа на Нарцисо Родригез For Her и Lovely на Сара Джесика Паркър. Не е същия, но ако харесваш  For Her /а аз имам спомен, че го харесваше/, предполагам, че ще ти допадне и този. Добре е направен, доста е наситен и се усеща. Подобни са нещата с Ели Сааб Ле парфюм.  Peace
dreems, и аз ще чакам отзиви за Pour Femme Intense -D & G, защото отдавна му се чудя, но няма как да го пробвам.  Simple Smile
Бон-бон на Виктор и Ролф е сладък, карамелен аромат с праскови. Хубав е за зимата, но по-скоро напомня на парфюм на Бритни Спиърс или друга знаменитост  Simple Smile Цената на оригинала е смущаващо висока, никога не бих дала тези пари за него. Но като имитацията си заслужава.
Последната ми добра придобивка от Баргело е Rose the One на Долче и Габана. Пробвала съм оригинала доста отдавна и не мога да кажа дали е достатъчно добра имитация, но като цяло аромата много ми допада....явно съм на розова вълна в последно време  Laughing В базата си напомня малко на the One, но като цяло се усещат най-вече рози и личи. Розите са от свежите, подходящ е за пролетта, както и новия на Рефан, който взех вчера.  Peace

# 325
KDS, благодаря ти!  bouquet Откликваща и изчерпателна, както винаги!!!

Ще го пробвам при възможност, запали ми интереса.

Щом си на розова вълна, не знам дали си пробвала Рефанския Roses Chloe, много е близък до оригинала и с добра трайност. Много фина роза, аз много го харесвам.

# 326
  • BG-DE
Момичета, нещо изведнъж ми се приноси Брайт Кристал (сигурно заради топлото време Grinning) и вчера видях дъното на шишето, обаче в момента не ми се купува нов Grinning. Можете ли да ми препоръчате добра имитация  Praynig

# 327
Момичета, нещо изведнъж ми се приноси Брайт Кристал (сигурно заради топлото време Grinning) и вчера видях дъното на шишето, обаче в момента не ми се купува нов Grinning. Можете ли да ми препоръчате добра имитация  Praynig

Най-добрата категорично като трайност и близост до оригинала е тази на Ди енд Пи.

# 328
  • Бургас
На Рефан е най-добрата според мен сравнявала съм ги. Hug

# 329
Аз имам на Айфел,доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт