Сполучливи имитации на маркови парфюми - 11

• 118 492
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
Ама страшни сте подстрекателки, да знаете  Grinning днес отнесох една 30-тица Монтал от Парфен.  animal037 Останах очарована от отношението на продавачката. Сега съм още по очарована, че този Монтал овоня целия ми кабинет  Mr. Green За Нощния Трезор дайте акъл, моля, Заг или Рефан?

# 331
  • Бургас
И аз харесах много Роузес Елексир на Монтал, нося си го редовно, особено тези дни като е по-топло. Не познавам оригинала, но съфорумка по-назад писа, че е успешна имитация.
Нощният трезор на Рефан е добър, но не съм пробвала този на Заг Зодиак, в Бургас още го няма, както обикновено  Laughing.
allforone, Розите на Клое от Рефан си ги взех още като излязоха. Много са хубави и много близки до оригинала, но ми идват доста лекички и нежни. Носих ги известно време, когато беше по-топло.
Мисля, че ти беше питала преди за See by Chloe. Пробвах го във версията на Парфен /от новите им предложения/ и мисля, че е добър, въпреки, че скоро не съм тествала оригинала. При всички случаи е много по-хубав от този на Заг Зодиак. Заслужава си да го видиш.  Peace

Момичета от Бургас, току що прочетох във Фейсбук, че Баргело ще отварят скоро магазин в МОЛ Галерия  Party Е, сега вече няма да остане нищо неизпробвано от тях  Laughing

# 332
KDS, благодаря ти за See-Chloe. Аз се интересувах, да.

Не съм тествала версията на Заг Зодиак. Тествала съм няколко пъти оригинала, ароматът е страхотен, но ми се стори недостатъчно траен.

Розите на Клое на Рефан аз ги взех зимата, но наистина през лятото ми паснаха идеално.

# 333
Някоя фирма предлага ли добра имитация на това
 http://www.fragrantica.com/perfume/John-Galliano/John-Galliano-4056.html

# 334
  • BG-DE
 allforone, Bright Crystal,  Mimeto74 благодаря за предложенията  bouquet До магазин на D&P не успях да стигна но си взех 30-тичка от Рефан и мога да кажа, че като близост е много, много добре   Heart Eyes за трайността все още не знам, защото току-що се напръсках, но определено съм доволна  Grinning

# 335
Не, за жалост Peace
Момичета, рефанският The one става ли?
(Еуфорията им и на мен ми се стори друг парфюм.)

# 336
Не, за жалост Peace

Не е най-добрата версия на The one, но не е лоша. Има какво да се желае като близост до оригинала, трайността е прилична.

За мен най-добрият The one е на Ди енд Пи.

# 337
Мерси много Hug свикнала съм с оригинала и ми трябва наистина силна прилика.
Ди енд Пи са качествени, но с една висока масленост, която не ми допада върху кожа. 

# 338
Не, за жалост Peace

Не е най-добрата версия на The one, но не е лоша. Има какво да се желае като близост до оригинала, трайността е прилична.

+1 и аз съм на същото мнение.

За мен най-добрият The one е на Ди енд Пи.

# 339
Не, за жалост Peace
Наистина жалко! На привършване ми е, много го обичам, но ми се искаше да не си хабя за всекидневието ценните остатъци и да си имах една имитацийка!
Явно ще се купува пак

# 340
  • Бургас
Днес минах през Парфен,продавачката ми отдели цял час,показа ми всичко,което пожелах.Пробвах Jour d'Hermes-Hermes,въобще не ми хареса,  Dahlia noir-Givenchy-това също беше ужасно,от тези старите парфюми,едновремешните Sick,The One-Dolce & Gabbana,не е лош,но не ми е любим дори в оригинал,иначе се доближава достатъчно,Алиен,също има прилика с оригинала,добър е долу-горе.Много дълечна им е Еуфорията,влязоха две жени,които явно имат оригинала,те потвърдиха моето мнение,че няма нищо общо с истинския. :peace:Elie saab le parfum,също не ми хареса,много тежък ми идва,останах разочарована от тоя парфюм.Хареса ми Армани Код,плътен наситен,много хубав,Ultraviolet-Paco  Rabanne,страхотен е налях си 30-ка от него.Много хубав свеж,цветен аромат,точно каквито аз харесвам Heart Eyes.Другият,който ме грабна много е Гучи-Envy me  ,налях си и от него,страхотен цветно-плодов аромат Heart Eyes.Desire The one, Valentina-Valentino, Lacoste pour femme-Lacoste и трите аромата са суперски,по нататък ще ги купувам и тях.Не ми хареса нито едно Клое,но аз и в оригинал не ги дишам,така че не съм критерии.212 Vip Herrera      Carolina Herrera,този също не беше лош,но не е моя,бил любим на консултантката Grinning.Това е от мен засега. bouquet

# 341
Благодаря за точния и подробен разбор... bouquet
"Нилските градини" нямаше ли ги? Знам, че и ти ги харесваш...?

# 342
  • Karlovo
Аз потвърждавам за Модерната муза ,много дълготраен на моята кожа и доста комплименти събрах вчера и днес за него .
 Bright Crystal направо ми разби сърцето  Hug ,как можа да не харесаш моята любимка -Ели Сааб ? Макар ,че и дъщеря ми ме пита как мога да го харесвам .Тя носи Лейди милион и Оне милион . Нямам представа дали са силни ,не съм ги душила в оригинал ,само имитация на Рефан -Лейди милион.
Вие как мислите ,ще и хареса ли на дъщеря ми Манифесто и Брайт кристъл ? Тя е в Италия и искам да и пратя малко имитации . На зетя му пратих Гучи -Гилти мъжкия ,много го хареса .Каза ,че с него е бил на бала и го харесва ,но не му се дават много пари .Светнаха му очите като разбра каква е цената на имитацията.

# 343
  • BG-DE
Модерната муза на Парфен ли е добра? Днес минавах през подлеза на Окръжна болница и докладвам, че там има магазин за наливен Рефан и магазин на Баргело, на който , за съжаление, точно като минавах продавачката беше отишла някъде и не можах нищо да пробвам, а събота и неделя не работи  Sad

# 344
Здравейте, дами. Днес реших да мина през ДМ да им помириша парфюмите им и този James Bond 007 for Women Eon Productions for women много ми хареса. След 1 час на листчето на което си пръснах още миришеше..... и тук идва въпроса може ли този парфюм да има негов двойник? тоест една от моя клас има може би абсолютния същия парфюм и ми е неловко да я питам кои е парфюмът ти... така де ако някой го е мирисал може ли да сподели коментар на кои може да е двойник на този парфюм. Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт