Сполучливи имитации на маркови парфюми - 11

• 118 471
  • 744
  •   1
Отговори
# 345
  • Karlovo
Menerva Модерната муза на Баргело ,пропуснала съм часта ,че парфюмите които коментира Bright Crystal са на Парфен  ooooh! ,извинявай .

# 346
  • Бургас
Солар,нямаше ги налични нито Градините,нито Олимпеята,нито Гучи-Бамбу,но пак ще се върна и ще докладвам и за тях. :bouquet:Dreems,знам,че ти е любимец Ели Сааб,но различни вкусове,и аз те питам същото като дъщеря ти Simple Smile Hug,но щом ти харесва си го пръскай със здраве.За Манифесто се съмнявам,това не е харесван от всички и не е масов парфюм.Ще и  хареса според мен Брайт Кристъл,но вместо Лейди Милиън и купи Олимпеята,обсъждали сме,че е подобрена версия на Лейдито,аз го обожавам.Прада-Кенди,също не ме грабна,забравих да го спомена него/безкрайно познат,напомнящ на много други,банален парфюм,това си е обаче мое мнение.Най-любим си остава за в момента обаче Среднощната Роза Heart Eyes-голяма красотичка е.Нямам търпение да отворят магазин на Баргело. Heart Eyes Heart Eyes

# 347
  • BG-DE
 dreems, няма за какво  Hug Между другото под влияние на коментариите тук днес за първи път пробвах оригинала, напоследък съм с предубедена към парфюмите на Ести Лаудер и все ги прескачам  Simple Smile, и като никога Модерната муза доста ме впечатли обаче нещо слабичък ми се вижда, напръсках блотера яко, а сега след около три часа се усеща доста леко  newsm78

# 348
  • София
Jour d'Hermes-Hermes на Парфен и на мен не ми хареса, но пък Elie saab le parfum много ми допадна и съвсем не е лоша имитация.  Peace Имитацията на 212 Vip Herrera Carolina Herrera се различава от оригина. Носи основната идея на парфюма, но до там.  Naughty

# 349
здравейте момичета,чета отдавна темата и благодарение на вас се сдобих вече и със баргело,защото досега знаех само за Зак Зодиак и рефан,и мудчетата.Т.к. имам и доста оригинални ,а други съм имала във времето имам реална преценка прилика-развитие-трайност на имитациите спрямо оригиналите. Ще напиша за имитациите чиито оригинали имам или съм имала,но са ми били любими и съм ги запомнила.
Light blue на рефан е почти едно към 1 с оригинала и трайността е добра същото се отнася и за жадор,но трайността при него е по-малка.Ноа също на рефан в началото се различава има някаква натрапчива нотка,която после исчезва и се появява оригинала+трайност.
Омния корал на рефан-добър е,но не колкото оригинала.Развитието е различно някак си просто оригинала ми хареса много,а рефан не и го подарих(при това оригинала дойде при мен след рефана,т.е. първо не ми хареса аромата на рефан,а после пък на оригинала ми хареса).
От Ензо си купих няколко мостри при покупка на парфюм сред които беше черешката на Ескада,влюбих се в нея и реших от вашите отзиви да пробвам на Заг Зодиак както и Pure Poison от който в оригинал ми остана на дъното.Трябва да ви кажа че и двата аромата са неотличими от оригиналите,слагах на едната китка оригинал на другата заг зодиак-1:1 и трайността е невероятна по цял ден ме държи. Покривните градини също са страхотни и много трайни. И последно невероятно впечатление ми направи Адикт2 на Баргело отново с мостра на оригинал и с баргело на другата ръка след първите секунди са неотличими,само като трайност все още не знам защото днеска го получих но до утре ще знам. Благодаря момичета за споделената информация,спасихте съпруга ми Simple Smile от преразходи за оригинални парфюми.

# 350
  • Бургас
Солар,нямаше ги налични нито Градините,нито Олимпеята,нито Гучи-Бамбу,но пак ще се върна и ще докладвам и за тях. bouquet
Много бързо са свършили тези градини  Sad Толкова им се чудих и бях решила утре да отида за една 30ка. Sad

# 351
  • София
На скоро си купих тестерчета от колекция "цветя" на "Sangado". До сега съм изпробвала две от тях. Теменужка и "Усещане за жена". Мислех, че теменужката няма да ми хареса, но не е лоша. "Усещане за жена" също много ми харесва и имам чувството, че накрая само ще се чудя, кой да си избера. Laughing Тестерчетата, които имам малко трудно пръскат, но се оправям някак. Simple Smile

# 352
  • Бургас
Мили мои ,разбрах кои са новите аромати на Рефан Grinning Crazy
336. Hermes - Jour d Gardenia
337. Givenchy - Dhlia Divin
338. Chanel - Chance au Vive
339. Givenchy - Jarden Precieux

# 353
Привет, парфюмни! Напоследък ми се носят доста сладки парфюми - от типа на Ла Ви Е Белл. Препоръчайте подобни аромати, ако може в имитация на Рефан, тъй като в Благоевград се предлага единствено тази имитационна парфюмерия. Благодаря!

# 354
  • Бургас
Cега видях,колко некадърно са ги изсписали ooooh!,аз направо ги копирах-336-Hermes-Jour d’Hermes Gardenia ,337-Givenchy - Dhalia Divin ,338-Chanel - Chance eau Vive ,339-Jardin precieux

# 355
  • Karlovo
Bright Crystal пуснати ли са вече ?
336. Hermes - Jour d Gardenia този звучи като мой .Някой може ли да каже името на български .

# 356
Привет, парфюмни! Напоследък ми се носят доста сладки парфюми - от типа на Ла Ви Е Белл. Препоръчайте подобни аромати, ако може в имитация на Рефан, тъй като в Благоевград се предлага единствено тази имитационна парфюмерия. Благодаря!

Рефанската Кенди на Прада провала си я, тя е карамелено-бонбонеста и е интересна, но не е точно от типа на La Vie Est Belle.

# 357
  • Бургас
Да,пуснати са,ето така е цялото в първия пост  са сгрешили-Hermes-Jour d’Hermes Gardenia.Jardin Precieux-Givenchy,много ми е интересно как са го измитирали този,понеже е лимитка Simple Smile

# 358
Мили мои ,разбрах кои са новите аромати на Рефан Grinning Crazy
336. Hermes - Jour d Gardenia
337. Givenchy - Dhlia Divin
338. Chanel - Chance au Vive
339. Givenchy - Jarden Precieux

Благодарим много за информацията!!!  bouquet

Аз от тези парфюми не се сещам нито един как е в оригинал...Интересно решение от страна на Рефан, това мисля че са предимно по-леки парфюми- пролетно-летни, поне по това, което видях набързо във Фрагрантика...Изключение мисля, че прави само Dhalia Divin.

Ще се радвам, ако някои от парфюмните ни специалистки се включи, за да ни разкажа какъв тип парфюми са в оригинал.

Благодаря предварително!!!

# 359
  • Варна
Ето още нови парфюмчета от Рефан:
340. Kenzo - Wild
341 - Gucci Bamboo
342. D&G - Floral Drobs
343. Valentino - Valentina Pink
344. Kenzo - Flower in the Air
Hug

Последна редакция: сб, 21 ное 2015, 19:44 от Nell999

Общи условия