Сполучливи имитации на маркови парфюми - 11

• 118 345
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • Karlovo
Rainbow Dust ето резултата от проверката .Магазина е все още там ,но не работи .На телефона обаче отговаря техен представител от Карлово с който се уговаряте кога е удобно и на двете страни за среща и отваря магазина.Поддържа продукти на Зак Зодиак и ако нещо го няма го доставя .Преди малко говорих с него и по късно през деня имаме уговорка да се обади за да се срещнем и да отвори магазина.
My Burberry +1 от мен за Ди ен Пи .За трайността при мен доста време издържа.Даже днес сложих шал ,който във вторник носих и бях напръскана с този парфюм и още мирише ,не толкова силно като току що напръскано ,но се усеща доста добър остатъчен аромат.
Черния опиум след като взех на Баргело ,Рефанския го подарих на колежка. Не знам колко е близо до оригинала,но аромата ми харесва повече .

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 10:34 от dreems

# 616
  • Бургас
My Burberry е новата ми любов Heart Eyes Кажете кои са другите му сполучливи имитации, имам на Рефан.

За мен категорично тази на Ди енд Пи, в близките страници назад и аз, и други съфорумки сме обсъждали тази версия.
А коя  имитация от двете  е по трайна?
И двете са достатъчно трайни. На Рефан е по-остър и няма развитие, но като цяло е много добър. На Ди енд Пи е по-мек и се развива, с още по-голяма трайност е....имам чувството, че е по-траен от оригинала.  Rolling Eyes
На Заг също не е лош, но му липсват доста нотки...също е траен.
Общо взето за мен най-добрият е на Ди енд Пи, но пък е най-скъп, така че всеки да си прецени.  Peace

# 617
My Burberry е новата ми любов Heart Eyes Кажете кои са другите му сполучливи имитации, имам на Рефан.

За мен категорично тази на Ди енд Пи, в близките страници назад и аз, и други съфорумки сме обсъждали тази версия.
А коя  имитация от двете  е по трайна?

Категорично на Ди енд Пи...тя е изключително трайна, повече от десет часа трайност има не само при мен. И е много наситена.

# 618
  • Karlovo
Кои парфюми на Парфен отговарят на тези номера - 880, 723, 726 ? На първа страница ги няма и в техния сайт също .Искам да проверя дали са ми пратили това което исках и кой номер е дадения парфюм .

# 619
  • Варна
Кои парфюми на Парфен отговарят на тези номера - 880, 723, 726 ? На първа страница ги няма и в техния сайт също .Искам да проверя дали са ми пратили това което исках и кой номер е дадения парфюм .
880 - Interlude/Amourage/
723 - Blu Mediterraneo-Mandorlo Di Sicilia/Acqua di Parma/
726 - Cuir amethyste/Armani prive/
 Ако са тестери понякога пращат други, ако този който искаш не е наличен.

# 620
  • Karlovo
Благодаря ,пратили са ми точно това което исках  Hug . Сега съм с парфюми на Зак Зодиак по китките ,но тези дни ще им дойде реда .
Зак зодиак са обновили сайта си и вече може да се поръчва от него онлайн.

Последна редакция: чт, 03 дек 2015, 18:41 от dreems

# 621
  • Deutschland
Dreems, какво си взе от Заг?

# 622
Момичета искам да ви попитам за тези писалки на Сансиро , на които пише ecure , как са като трайност  и въобще какво ви е мнението за тях. Мисля да ги пробвам , така че , бих се радвала на съвет от вас  bouquet Hug

# 623
  • Karlovo
dpv поръчах да ми ги вземе, когато ходи за стока .Покривните градини и Дот  Hug .Показа ми мостри ,за да видя как миришат и тези дни ще ми се обади да ми ги даде .Не поддържа всичко в наличност, но редовно ходи до София и взима от там ,когато някой му поръча нещо което няма .

# 624
dreems, благодаря много за изчерпателния отговор Peace!

# 625
Здравейте, момичета, купих си Eyfel 117 Poeme на Ланком и много ми хареса. Искам да попитан на Баргело как е като близост до оригинала и трайност? Не познавам истинския парфюм и моля за вашето мнение.  bouquet

# 626
Здравейте, момичета, купих си Eyfel 117 Poeme на Ланком и много ми хареса. Искам да попитан на Баргело как е като близост до оригинала и трайност? Не познавам истинския парфюм и моля за вашето мнение.  bouquet

За мен най-добрата версия на Poem- Lancome е Рефанската.

След нея поставям версията на Ди едн Пи, която също е близка до оригинала и трайна, но не е така наситена, както Рефанската.

# 627
  • Бургас
О,не мога да се съглася за Рефанската,ужасна е меко казано,вече сме го обсъждали. PeaceОригиналът е много силно цветен,усещат се фрезиите,има и мед,от доста хора недолюбван,но пък си има и заклети почитателки. Peace

# 628
  • София
И аз не мога да се съглася, че версията на Рефан е добра, allforone. Peace
Ужасна е.  Sad

# 629
  • BG-DE
Напълно подкрепям Брайт и magicjo по отношение на рефанската Поема. Имам и оригинала и нея и смело мога да кажа, че разминаването е огромно-о-о. Не знам дали изобщо този парфюм има сполучливи имитации   Thinking Днес минах през Олфактив салон и направих паралелен тест на Сицилианския бадем, оригинал и версията на Парфен и, според мен, има известни разминавания но като цяло добре са го докарали  Grinning това, което ме учуди, че въпреки сериозното напръскване на блотера оригиналът доста бързо изфиряса  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт