Сполучливи имитации на маркови парфюми - 11

• 118 349
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • BG-DE
Има ли имитация на този парфюм - http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Idylle-6341.html  ?
Оказа се че при нас има и Зак зодиак и утре съм там да тествам и тях .На първа страница прочетох ,че на La Vie Est Belle тяхната имитация е най -добра .Някоя друга хубава тяхна имитация да ми препоръчате ?

Пробвала съм на Зак верианта, но, за мен, има още мно-о-о-го какво да се желае. Имам версията на Парфен, като близост с оригинала е почти перфектна но трайността, като че ли нещо куца, обаче  аз напоследък не съм критерии за това  Embarassed така че най-добре я пробвай  Simple Smile
 magicjo, абсолютно подкрепям, че и в двете версии на Олимпеята има разлики но на рефанската версия са ми по- приемливи, а и е по-трайна, факт  bowuu изобщо, както вече казах Парфен нещо ме разочароваха откъм трайност

# 601
Хах, значи не съм си въобразила  Grinning
На Заг имитацията на Си също е хубава и трайна.

# 602
  • Казанлък
Много интересна тема. Коя е най-сполучливата имитация на Бърбъри Боди според вас?

За мен най-добрата версия като трайност и близост до оригинала е тази на Ди енд Пи.

След нея поставям Рефанската.

Благодаря!

# 603
Има ли имитация на този парфюм - http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Idylle-6341.html  ?
Оказа се че при нас има и Зак зодиак и утре съм там да тествам и тях .На първа страница прочетох ,че на La Vie Est Belle тяхната имитация е най -добра .Някоя друга хубава тяхна имитация да ми препоръчате ?

Тествала съм само тази на Jodex, определено мога да кажа, че е доста добра версия. Доближава се много до оригинала и е със супер трайност.

# 604
В техния сайт пише на ул. Водопад 25 ,но утре ще ги разузнавам.Може и да няма вече магазин там. Има и номер ,ако не намеря магазина ще звънна на номера .
Благодаря за отговора, не знам защо си мисля обаче, че този адрес не е актуален ( но може и да бъркам) , така че ще съм ти благодарна, ако споделиш след проверката \ има или не магазин там\ Peace

# 605
Влизам да похваля и благородно да завидя на дамите от Плевен за прекрасния магазин на Рефан, който имат Simple Smile
Днес бях по работа там и съвсем случайно се вмъкнах в магазинчето, на центъра е. Имат абсолютно всички аромати, даже и съвсем новите. Продавачката е също много любезна и отзивчива. Пожелавам си и в Търново да ни се появи такъв магазин Praynig
Взех Бамбоо и Май Бърбъри...и двата прекрасни според моя вкус, за трайност все още не знам.

# 606
Здравейте, дами  Hug Hug Бихте ли ми препоръчали добри имитации на armani si и Black Opium Yves Saint Laurent Praynig Praynig Hug Hug

# 607
На Заг и двете са добри  Peace

# 608
# 609
Здравейте, дами  Hug Hug Бихте ли ми препоръчали добри имитации на armani si и Black Opium Yves Saint Laurent Praynig Praynig Hug Hug

И на Ди енд Пи са много добри, а мисля че и Рефанските си ги бива.

# 610
  • Бургас
За мен Черния Опиум на Баргело/вече го помирисах/ Heart Eyes е най-добър,относно Си на Армани аз ти препоръчвам Рефан,сравнявала съм ги, близак е до оригинала доста,аз го подарих на майка,защото в последствие установих,че това не е моя аромат,но никак не беше лошо направен.Трайността също беше добра. Peace

# 611
Си-то на Сансиро също е добро и трайно. Имах писалка от него.

# 612
My Burberry е новата ми любов Heart Eyes Кажете кои са другите му сполучливи имитации, имам на Рефан.

# 613
My Burberry е новата ми любов Heart Eyes Кажете кои са другите му сполучливи имитации, имам на Рефан.

За мен категорично тази на Ди енд Пи, в близките страници назад и аз, и други съфорумки сме обсъждали тази версия.

# 614

За мен категорично тази на Ди енд Пи, в близките страници назад и аз, и други съфорумки сме обсъждали тази версия.
А коя  имитация от двете  е по трайна?

Общи условия

Активация на акаунт