Любов под наем * Kiralık Aşk еп.19 бг.суб трейлър 2
Гори
последните думи наистина са на Нихан,извадени са от разговор. Те за това са фрагманите да ни объркат съвсем.
Йомер иска да живее с Дефне, което пък е показателно за намеренията спрямо Из и знак за чувствата му към Дефне. Как ли ще реагира тя?
Притеснява ме погледа на Йомер от последния кадър.
Думите на Из звучат сякаш преди заминаването като дава съвет на Дефне/ хич обаче не ми се вярва така лесно да се предаде,защото целта и е да го отведе/ Пък и нали беше гост артист Лейля. Срещнах инфо, че е наета за 5 епизода. Дойде и си свърши перфектно работата. Побърка Дефне от ревност.
Из дали ще остане или замине ще е нищо в сравнение с настъпването на Дениз. Открадна чувствата на Йомер вложени с колекцията,както виждам няма да се спре до тук.
И уж са фалирали, Синан и Йомер се разделят,а пък кадрите ни подготвят за презентация.
Какво се случва !? Любопитството и интересът към сериала добре го поддържат от екипа.
От лек и комедиен сериал се превръща в сериозна драма.
много са ми интересни всичките ти постове относно резюмета, фрагмани и т.н..
и за трите сериала.Благодарности за новата тема

Благодаря на всички за хубавите постове, картини, клипове
Най после Солетата и Лилавка влизали в открита битка, имало таен съдружник, е аман от тайни де то не "Любов под наем" ми "Тайните" трябваше да го сложат тоз сериал, много тайни много чудо. Дфина до сега спринтьор го раздаваше, все претичваше на сам на там, ся боксьор ще го раздава в битки ще влиза. Не в бики да влиза, а да го награбва и да му покаже кво е любов, кво е страст...тогава Патроня няма даже вече да се сети за името на бившата.
. До петък има доста време, леле отново се окачамачих ужас