♡~ Черна обич ~ Любов под наем ~ Статус на връзката: Объркан ~ ♡ Тема 22

• 62 303
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
Скрит текст:
Нежи, благодаря за новата тема!

Любов под наем * Kiralık Aşk еп.19 бг.суб трейлър 2

Гори  Peaceпоследните думи наистина са на Нихан,извадени са от разговор.
Те за това са фрагманите да ни объркат съвсем.
Йомер иска да живее с Дефне, което пък е показателно за намеренията спрямо Из и знак за чувствата му към Дефне. Как ли ще реагира тя?
Притеснява ме погледа на Йомер от последния кадър.
Думите на Из  звучат сякаш преди заминаването като  дава съвет на Дефне/ хич обаче не ми се вярва така лесно да се предаде,защото целта и е да го отведе/  Пък и нали беше гост артист Лейля. Срещнах инфо, че е наета за 5 епизода. Дойде и си свърши перфектно работата. Побърка Дефне от ревност.
 Из дали ще остане или замине ще е нищо в сравнение с настъпването на Дениз. Открадна чувствата на Йомер вложени с колекцията,както виждам няма да се спре до тук.
 И уж са фалирали, Синан и Йомер се разделят,а пък кадрите ни подготвят за презентация.
Какво  се случва !? Любопитството и интересът към сериала добре го поддържат от екипа.
От лек и комедиен сериал се превръща в сериозна драма.

Ели, както винаги точно в 10та Peace Peace Peace много са ми интересни всичките ти постове относно резюмета, фрагмани и т.н.. Hug и за трите сериала.
Благодарности за новата тема bouquet bouquet bouquet bouquet
Благодаря на всички за хубавите постове, картини, клипове  Simple Smile bouquet bouquet bouquet

# 31
Скрит текст:
19.BÖLÜM ÖZET
BÜYÜK KAPIŞMA!
Ömer ve Sinan ayrılık noktasına geldiler. Fakat bir de gizli ortak var. O kimi seçerse şirket onda kalacak. Tanıdığımız biri bu ortak ama kim?
İz ile Defne nihayet açık açık kapışmaya başlıyorlar! Ömer’in Defnesi mi gerçek büyük aşk, yoksa İz’le Ömer mi? Defne’ye Ömer için mücadele etmek çok yakışacak.

Озет на Ашка - 19 епизод
Голяма битка!
Йомер и Синан стигат до точка на раздяла.Но съществува още един таен съдружник, чийто глас е от голямо значение. Ние го познаваме, на кой е той?
Най-после Из и Дефне влизат в открита битка.Дефне ли е истинската му голяма любов или ще опита отново с Из? Дефне сериозно ще се бори за Йомер.

Крайно време е Дафне да вземе на сериозно чувствата му и да покаже на всички, че го обича, въпреки всичко.
Ох бе като прочетох тази подсказка, значи стана ми едно такова #Crazy Най после Солетата и Лилавка влизали в открита битка, имало таен съдружник, е аман от тайни де то не "Любов под наем" ми "Тайните" трябваше да го сложат тоз сериал, много тайни много чудо. Дфина до сега спринтьор го раздаваше, все претичваше на сам на там, ся боксьор ще го раздава в битки ще влиза. Не в бики да влиза, а да го награбва и да му покаже кво е любов, кво е страст...тогава Патроня няма даже вече да се сети за името на бившата.
Май след тайния съдружник, Солетата ще си тръгва....дано стига и толкова мъка на нашта фурия Mr. Green
Чудя се друго аз дали сега Йо пък изнервен и съкрушен от създалата се ситуация с предателството, настоящата и бивша любов и още много други дребни нещица няма да го накарат да замине за известно време и тогава да излезе тайния съдружник.Може отново да е жена-баба, лелята или братовчедката, само дано не измислят пак някаква любовна драма, че вече аман.... Дафа няма да издържи. Дядото и той може да е newsm78 . До петък има доста време, леле отново се окачамачих ужас ooooh!

# 32
Скрит текст:
19.BÖLÜM ÖZET
BÜYÜK KAPIŞMA!
Ömer ve Sinan ayrılık noktasına geldiler. Fakat bir de gizli ortak var. O kimi seçerse şirket onda kalacak. Tanıdığımız biri bu ortak ama kim?
İz ile Defne nihayet açık açık kapışmaya başlıyorlar! Ömer’in Defnesi mi gerçek büyük aşk, yoksa İz’le Ömer mi? Defne’ye Ömer için mücadele etmek çok yakışacak.

Озет на Ашка - 19 епизод
Голяма битка!
Йомер и Синан стигат до точка на раздяла.Но съществува още един таен съдружник, чийто глас е от голямо значение. Ние го познаваме, на кой е той?
Най-после Из и Дефне влизат в открита битка.Дефне ли е истинската му голяма любов или ще опита отново с Из? Дефне сериозно ще се бори за Йомер.
Мерси, Гори Hug Hug! Тайният съдружник е или дядо му, или майстора. И когото той избере, на него ще остане компанията Thinking
Ренка  Hug
Аз пък си мисля, че може би дядото е тайния съдружник, но тъй като Йомер го игнорира от живота си, е упълномощил някого да го представлява. Може и майстор Садри да е поставеното лице, защото той се разбира с Хулюси, а Йо го уважава и цени много Laughing  Ще видим  Peace

# 33

"Трябва да си търпелив. Любовта не винаги е идеална. Тя си е просто любов."- някой

Здравейте!

Неж, bouquet

Много тихо в темата newsm78

# 34
  • IT
В първия момент като четях Ели и си помислих за Нихан от КС и си викам, тая какво прави в Ашка  newsm78. Филмирах се вече и аз.

# 35
Сега ги пуснаха,не зная от 19  епизод ли са или по напред.
И все пак ще има представяне,а и двамата са по двойки.

Дефо много гола , Laughing ще вземе да настине

# 36
Синан с Яса ли е newsm78
Нашата фурия е с Йомерко Crazy

# 37
  • IT
Синан с Яса ли е newsm78
Суде трябва да е това

# 38
# 39
Верно бе,аз я забравих Судето ooooh!
 Алекс ,добре че ме подсети Hug Откога се каня да ви питам-как мислище,че ще реагира Суде,като разбере за Дафинка  Laughing

# 40
  • Разград

# 41
  • Пловдив
Виждаме как Пепеляшка отива на бала, остава да видим и как ще си тръгне, че тя е шампионка по бързо бягане. Mr. Green

# 42
# 43
Синан с Яса ли е newsm78

Струва ми се, че Синан е със Суде по стълбите.

Йомер е избрал Дефо, естествено. Така излиза,че двамата не са се разделили. Йомер е направил верния избор. 19 епизод е преразказан Mr. Green

Във фрагмана  на съвещанието, в дясно на Йомер  е седнал мъж, в гръб, но кой е той. Третият ли!

Нежи Peace има вероятност   майстор- обущаря да е третия акционер,като представител на дядото. Интересно е сключването на съдружието -Синан/ Йомер. И как така няма да знаят, че има и друг акционер. И най-вече кой е той. Нали се сключват сделки,договори,трябват и подписите при събрание на акционерите. Йомер непрекъснато се съветва и търси мнението на майстора. Вярно той му е помогнал, имат си доверие, но има още нещо ....
Не са случайни и думите на  Йомер връщайки се вечерта / по време на вечерята с Из и Дефо/ от майстора които каза на Дефо ,,Нещата са добре ,, или ,,вървят добре,,.

Нина,благодаря,че писанията ми ти харесват!  Hug

# 44
Виждаме как Пепеляшка отива на бала, остава да видим и как ще си тръгне, че тя е шампионка по бързо бягане. Mr. Green

Дано не прескочи 12 удара на часовника,че ще се приземи много лошо в реала. Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:
Все си мисля за думите на този от екипа -20 епизод, тържество и накрая всички плачат.

Общи условия

Активация на акаунт