Лидл ::72::

• 73 139
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Много пижами всякакви и чаршафи за момчета един вид, както и инхалатора от 85 лева ги имаше тази сутрин в магазина в Западен парк, на Стамболийски
Пижами имаше дамски всички размери, мъжки М и Л със сигурност, и доста детски видях. От чаршафите май с топки бяха, не съм сигурна.

# 331
  • софия

Не намирам българските. Харесвах ги, защото, поне по описание, нямаше гадости в състава.

До колкото разбирам, това са бисквитите, които са били подходящи за тортата, но са изчезнали от Лидл. Такива видях в "Хит" Люлин, голяма опаковка, на марката "Ja". Мисля, че пишеше "Яйчени бисквити".
Да. И тези бяха с табелка "Яйчени бисквити"Simple Smile

Ще се ходи до Хит. Дано и те нямат гадости в състава. Ние тези бисквитки ги унищожаваме натюр за норматив.

# 332
Момичета, какво ще препоръчате от Американската седмица?
Това ни е любимата седмица, взимала съм от почти всичко. Най ни се харесват фъстъченото масло(взимам няколко бурканчета и все не стигат до следващата Американска седмица), готовите американски палачинки Heart Eyes, чийзкейковете (които са по 2бр.), кленовия сироп, Маршмелоу, кренвиршите за хотдог-тези задължително се вземат всеки път Mr. Green Heart Eyes Crazy

# 333
Момичета,
Как ви се сториха детските пантофи ?
Струват ли си, лепенките читави ли са ?

Благодаря ви !

# 334
Такъв тип пантофи не купувам ...спарват ни краката. Вкъщи ходи по чорапи, в детската - със сандали Peace

# 335
  • София
Скоро взех за пръв път нарязан пушен кашкавал bluedino и парчетата бяха яко слепнали, направо все едно не е рязан. Уж има и хартийки между тях, но са до половината на парчетата и останалото пак е невъзможно да се отдели. Някой друг, ако е взимал, моля да каже дали принципно си е такъв или аз съм взела някоя бройка престояла повечко време на по-висока Т  newsm78
Палатка имаме и ние, но е малко по-различен модел от по-стари промоции. Здрава е още, но и дъщеря ми не е от най-буйните. Единствения проблем е с лепенките тип репей на "вратата", бяха си поразшити още с взимането, сега съвсем са се докъсали, но стават за зашиване, ако някой ден си надвия мързела да свърша тази работа Mr. Green

# 336
Вчера взех детска лампа-калинка, снощи я изпробвахме, малката много й се радва.

За другата седмица харесах много неща, като започнеш от детските дрехи, та стигнеш до коледните неща. Не ми харесва това, че панталонките от детските комплекти за момичета са с прегъващия се ластик, а не с обикновен като тези за момчетата, на малката такива панталонки й падат, защото са широки на кръста. На място ще преценя, може пък да взема момчешки.

# 337
Отзиви за дребносмляната лютеница "
Chira"? Купувала съм едросмляна, много е вкусна.

Мъжът ми каза ,че по-хубава не е ял,а мога да кажа ,че е критерий, той не харесва всяка...

На мен ми излизат киселини от нея Peace. С много чувствителенн стомах съм.

# 338
  • София
Скоро взех за пръв път нарязан пушен кашкавал bluedino и парчетата бяха яко слепнали, направо все едно не е рязан. Уж има и хартийки между тях, но са до половината на парчетата и останалото пак е невъзможно да се отдели. Някой друг, ако е взимал, моля да каже дали принципно си е такъв или аз съм взела някоя бройка престояла повечко време на по-висока Т  newsm78

Взимала съм точно 3 пъти - първите 2 нямаше проблем с отлепянето, но последния път преди около 2 месеца беше точно както го описваш. Е тогава беше още топло, ама от магазина до моя хладилник да е пътувала опаковката не повече от 20 минути  Thinking Нямаше проблем с вкуса и срока на годност, изядох си го накъсан  Tired

# 339
  • София
InaD, мерси за отговора  Hug, явно не е читава партида.  При мен също нямаше проблеми с вкуса или срока на годност. Обаче го бях взела с идеята да го ползвам за сандвичи за почерпка за гостите на рожден ден, но за съжаление не можа да влезе в употреба.

# 340
Инхалаторът за 85лв, закупен от миналото зареждане вера, точно след първото ползване отказа да работи повече. Смених батериите. разглобих го, сглобих го, промяна няма. Ще опитам още веднъж довечера и ще взема да търся бележката.
Има ли случай да са признали гаранцията без бележка? Нещо такова струва ми се четох преди време тук.

# 341
И аз съм го чела, но не съм го правила лично
Ако е за смяна, мисля че няма да имаш никакъв проблем. Ако е за връщане на пари- не знам.

# 342
  • Русе
Gergana_Stamboliyska, аз лично се отказах да взема пантофи на малкия, въпреки че отидох точно за тях. Доста дебели ми се видяха, лепенките са читави. Ноооо миришеха ужасно много на някаква химия, точно като чехлите от магазините за един лев.
Русенки, ще има ли големи разпродажби и в нашия град? Миналата година се сдобих с четири чифта дънки и сега пак се ослушвам.   

# 343
СПЕШНО! Как да разбера в кой магазин в Бургас има рицарски или розови палатки? Искам да пратя сестра ми да вземе, понеже в Стара Загора няма.

Обадих се по телефона на безплатния номер 0800 ... но виждат палатките под един номер и не знаят какви видове са. Ако някой е видял някъде, моля да ми каже!
Иначе след изтичане на промоцията можело да се обадя и да ми издирят палатка. Сигурно нямат право да запазват по време на промоцията?!

Последна редакция: пт, 30 окт 2015, 13:44 от praschinka

# 344
Gergana_Stamboliyska, аз лично се отказах да взема пантофи на малкия, въпреки че отидох точно за тях. Доста дебели ми се видяха, лепенките са читави. Ноооо миришеха ужасно много на някаква химия, точно като чехлите от магазините за един лев.
Русенки, ще има ли големи разпродажби и в нашия град? Миналата година се сдобих с четири чифта дънки и сега пак се ослушвам.   

Мерси много, Парашутани !

Общи условия

Активация на акаунт