Лидл ::72::

• 73 124
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Пълно е при нас с бишкоти, вчера гледах? Там където винаги са си стояли.
Може би при нас е по-бавен човекопотокът и по-странни неща купуват, а бишкотите и някои от продуктите на Барони си стоят още?

# 301
  • софия
Мдааа... котешките езичета са доста различни от бишкоти.
Тези бяха нещо средно между двете. Имаха брашно, захар, яйца. Peace
Табелката беше "Яйчени бисквити".

# 302
Покажете го този Бейлис, че ме заинтригувахте Crazy

От брошурата харесах космонавтче за детето, печатчета и разни кухненски джунджурии - дано се вредим Whistling

# 303
  • В полите на Витоша :)
Къде в София има останали чаршафи? Дано утре успея да намеря за момченце. Изобщо не ги видях в Лидл на "Раковски".

Ядосах се за металните кутии за храни, ще върна предишните и ще взема коледните... 2 лв. разлика за абсолютно еднакви размери!  #2gunfire Добре че си стоят запечатани, чакаха коледните сладки Simple Smile

Днес мъжът ми категорично не искаше пижама, но сега реши, че иска. Та и мъжка пижама М ще търся утре.

# 304
  • Русе
Покажете го този Бейлис, че ме заинтригувахте
А на първа страница погледна ли?

# 305
  • София
Отзиви за дребносмляната лютеница "
Chira"? Купувала съм едросмляна, много е вкусна.

# 306
  • Варна
Звънче, кaк ви е пижaмaтa?
Питaм,зaщото и мойтa момa е с подобен ръст и рaзмер 134/140 й стaнa точно, но зa догодинa нямa дa й стaвa...пижaмa зa 1 сезон. Чудя се дaли дa не зaменям зa по -голямaтa  newsm78. Тя не стои ли пък огромнa?!

# 307
  • софия
Звънче, кaк ви е пижaмaтa?
Питaм,зaщото и мойтa момa е с подобен ръст и рaзмер 134/140 й стaнa точно, но зa догидинa нямa дa й стaвa...пижaмa зa 1 сезон. Чудя се дaли дa не зaменям зa по -голямaтa  newsm78. Тя не стои ли пък огромнa?!
Сутринта я изпрах. Не се сви. Довечера ще я пробваме и ще снимам  Wink

# 308
  • Пловдив
Киса и нашата е така...ама по-голямата е огромна Rolling Eyes Така,че по-добре за един сезон да е...

# 309
Може би при нас е по-бавен човекопотокът и по-странни неща купуват, а бишкотите и някои от продуктите на Барони си стоят още?
Би ли споделила от къде си? В къщи ме побъркаха вече.

# 310
  • софия
Би ли споделила от къде си? В къщи ме побъркаха вече.
Бишкоти има и винаги е имало. Подредени са на рафтовете при бисквитите. Peace

# 311
Отзиви за дребносмляната лютеница "
Chira"? Купувала съм едросмляна, много е вкусна.

Мъжът ми каза ,че по-хубава не е ял,а мога да кажа ,че е критерий, той не харесва всяка...

# 312
Да купя ли на децата на 3 и 6 години палатка? Предимства и недостатъци? Всеки път се отказвам в последния момент! Някой има ли такава вкъщи и доволен ли е от нея?

# 313
  • софия
Да купя ли на децата на 3 и 6 години палатка? Предимства и недостатъци? Всеки път се отказвам в последния момент! Някой има ли такава вкъщи и доволен ли е от нея?
Месечинка виторога писа преди няколко дни за нея.

# 314
Месечинка виторога писа преди няколко дни за нея.

Благодаря! Намерих поста! Отивам да взема!

Общи условия

Активация на акаунт