Лидл ::72::

• 73 047
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
С боба много внимавай; точно този може и да не съм купувала, но по спомени беше сравнително ситничък, между 25 и 35 минути му е времето в зависимост от големината в този диапазон, отброявам врамето след смяната на водата, с първата вода ври 5 - 7 мин. Пробвай примерно 30 мин.

Да, определено час му беше много. Но... пак стана много вкусен.  Peace
Следващия път ще го оставя около 40-45 мин.

# 526
За чугунената тенджера не се чуди. Засега не съм забелязала недостатък, според мен качеството е много добро. Емайлът е здрав, не загаря. А яденето става вкусно... chef

Взехме я по-рано днес.
Пробвахме я с едно парче свински врат - утре ще се дегустира, че стана много късно. Тежи много гадината, а като е пълна още повече - дано не я изпусна някой ден. 
пп. Сега се замислих, че ако не беше червена, а зелена, синя или какъвто и да е друг цвят - нямаше да ми хване окото и да я искам чак толкова newsm78.  А тя такава една - много коледна и веселичка и се прежалих.  Laughing

# 527
  • до едно тепе
Някой да има проблем с въвеждането на кодовете. Колкото пъти опитвах да въведа все ми дава грешка.  newsm78

# 528
  • София
Точно така и с десертния крем в Овча купел - нито етикет, нито нищо - в 10.30ч. Служителка ми каза, че не са имали - отвори хартиената брошура, нямаше го там и рече, че не смята, че е виждала такова, каквото го описах.  Не съжалявам особенно за него - за щерката бих взела, ама тя не е по кремовете, та... 

Тези кремчета се подмятат из магазините от предишната американска седмица. Гледах ги преди 7-10 дни. Внимавайте с датите на годност!

Някой да има проблем с въвеждането на кодовете. Колкото пъти опитвах да въведа все ми дава грешка.  newsm78

Така е с ИЕ. Пробвай с Гугъл хром или нещо друго.

# 529
  • Русе
Точно така и с десертния крем в Овча купел - нито етикет, нито нищо - в 10.30ч. Служителка ми каза, че не са имали - отвори хартиената брошура, нямаше го там и рече, че не смята, че е виждала такова, каквото го описах.  Не съжалявам особенно за него - за щерката бих взела, ама тя не е по кремовете, та... 
Тези кремчета се подмятат из магазините от предишната американска седмица. Гледах ги преди 7-10 дни. Внимавайте с датите на годност!
М-даа. И в Ловеч ги гледах скоро и им се чудих защо аджеба не им намалят цената, няма ли да се развалят?

Така е с ИЕ. Пробвай с Гугъл хром или нещо друго.
На мен вчера с Гугъл Хром ми заби първия път, но втория път се получи  Peace

# 530
Мнение за голямата ролка кухненска хартия / аз си харесвам трипластовата и се чудя на тази/ ?

# 531
  • София
Ееееее, апрески......Явно ще се ориентирам от друг магазин за ботушки на каката.
Дано поне дамското бельо този път е памучно.  Praynig

# 532
  • Sofia
Аз чакам точно апреските (по спомен около 10тина лв) - обува ги детето има няма 5-6 пъти в кишите, то зимата не е това, което беше. Иначе кара с високи кецки. С апреските стигамме до у-ще, събува ги и обува половинки обувки, после пак се преобува.  Ботуши изобщо не ни трябват.  Така е у нас. Simple Smile

# 533
Детски апрески купувам вече 2-3 години от Лидл, никога не са стрували 10 лв. Около 20-25 лв. бяха. Доволна съм.

# 534
  • Stuck in a moment
Купувах един път апрески и ги върнах. Не ви ли се струват твърде тежки?

# 535
  • Sofia
Детски апрески купувам вече 2-3 години от Лидл, никога не са стрували 10 лв. Около 20-25 лв. бяха. Доволна съм.
Може, за цената не твърдя, не знам защо такъв спомен имам.  Laughing  
И аз съм доволна от апреските им.  Не са от леките, но пък аз ги визмам от 6годишна възраст на детето и няма проблем. Може би за по-малките дечица биха били тежки.  Thinking

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 08:16 от Morena

# 536
 Аз миналата година купих от тези апрески за хлапето. Не съм доволна-краката й винаги бяха ледени, и може би се спарваха,че и влажни бяха ( не вярвам да пропускаха) ...Тежки и твърди са...Тази зима ще й купя топли, хубави ботуши.  Peace

# 537
  • sofia
Мнение за голямата ролка кухненска хартия / аз си харесвам трипластовата и се чудя на тази/ ?
Преди като че ли беше по-добра. Последно като взех беше твърда и гадна (това някъде пролетта) и от тогава взимам някаква на Била от тяхната си марка.
Сега я видях намалена, ама не взех.
Купих си силиконовата подложка за печене. Щеше ми се да е малко по-голяма, че аз за разточване я ползвам.

# 538
Дали защото ще преведат майчинството днес, вчера в нашия Лидл вечерта, имаше от всичко по много. Купих анцунг с червено долнище, подправки за сладки, декорации, форми за сладки, таймер за готвене. Търсих фондан, в единия магазин казаха, че е свършил, в другите два управителите дори не знаеха, че е имало. Та - някой от вас видя ли го тоя фондан някъде?

# 539
 В Ловеч нямаше, една позната от София в магазина до Джъмбо е взела розов и черен ( други нямало), друга позната в Бургас- и в двата им магазина нямало нищо.

Общи условия

Активация на акаунт