Лидл ::72::

• 73 067
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Морена, благодаря ти..
Аз се чудя дали моето не е малко още, но ако пълнежа ще е като показания от теб, бас ловя, че ще остане доволен Mr. Green
Иначе си мисля, че е за по-големи от моето дете /то е на 4.5г./ и тогава вътре може и някакви задачки закачки да се слагат..

Аз днес взех от кутиите на Ернесто. Само да кажа, че в голямата сложих едни чувалчета с нуга пълнеж, ако се сещате - стоят до шоко топчетата, мидичките и т.н....Та дупката идва малка и не се изсипват от нея. Имайте предвид какво ще слагате в кутията и дали ще минава през отворчето Peace

# 511
Преди време пуснаха одеала от микрофибър-в нашия магазин още ги има-22 лв.
Някой взе ли от тях и доволен ли е ?Топлят ли?

# 512
Момичета, бързо ли увира белия насипен боб?
За пръв път го взимам и го сложих в тенджера под налягане... мисля да го държа около час в нея след засвирване, ок ли е като време?

# 513
И аз съм доволна от покупките - след работа имаше всичко, което бях набелязала-  най- сетне си купих така желаната шпатула за заглаждане на торти Party, марципан - 2 вида, този като блокче, който ще ползвам за щолените, и с шоколадово покритие, боички, украса от по-големите с 4 вида, понички, кренвирши за хот дог, шоко близалки, сирене за мазане, шейкове, плодови млека ,пържен лук и специално да похваля корите, които са в брошурата- много пресни, и доста на брой (бонус грамаж имат)- напълних огромна тава баница, и за вечеря охладен пилешки дроб, приготвен по рецепта на съфорумка bouquet

# 514
  • В една слънчева къща...
Аз пък вижте на каква цена се натъкнах  Laughing

# 515
  • Sofia
Ох... аз до сега регистрирах кодове...  ooooh!  
ИзтОщих се  smile3507

# 516
  • София
И да ви покажа и аз един майтап, ако не сте го забелязали... вижте описанието на продукта http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=31437&rdeLocaleAttr=bg  Laughing
Joy това описание ме развесели  Joy

# 517
И да ви покажа и аз един майтап, ако не сте го забелязали... вижте описанието на продукта http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=31437&rdeLocaleAttr=bg  Laughing
Joy това описание ме развесели  Joy
Техническа грешка е явно -описанието е на чили кон карне.

# 518
Дами, другата седмица какво ще има загледахте ли?
Искам дрешки за каката Simple Smile

# 519
  • София
Писах и по- напред- на плакатите имаше зимни ботуши (пишеше, че са за цялото семейство) и бельо (мъжко и дамско).

# 520
На плакатите видях Топ Марки, детски апрески ( тези, които са гума отдолу и нагоре плат) , мъжко и дамско бельо.

# 521
А обикновено по колко пускат детските апрески?Ориентировъчно...

# 522
  • София
Ботушите ще са тип апрески-бебешки, детски и за възрастни.
Това американско ястие с боба и бейби царевичките някой пробва ли го? Чудех му се много за бърза вечеря, в крайна сметка карначета взех-в Люлин е пълно с тях, "Стара планина" - 400 гр. за 1,49.

# 523
  • Варна
Някой ползвал ли е фондана? Решила съм да правя торта за дъщеря ми, но не знам дали е добър. А и нямам база за сравнение, тъй като никога не съм ползвала фондан   Laughing

ПС и ако някой знае колко ще ми трябва, за да покрия една торта ( форма 20 см...)  Praynig

# 524
С боба много внимавай; точно този може и да не съм купувала, но по спомени беше сравнително ситничък, между 25 и 35 минути му е времето в зависимост от големината в този диапазон, отброявам врамето след смяната на водата, с първата вода ври 5 - 7 мин. Пробвай примерно 30 мин.

Общи условия

Активация на акаунт