Лидл ::72::

• 73 090
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
  • Sofia
О, нямах предвид шушулките - имам си доволно от тях.  Simple Smile
Имах предвид такава - http://www.oetker.bg/bg-bg/produkti/dobavki-za-pechene/burbonska … ilova-zakhar.html
в такава захарничка и грамаж.  Heart Eyes

# 496
  • В полите на Витоша :)
И да ви кажа... ако някой като мен е избирал от електронната брошура може да остане излъган.
Те имали артикулите от хартиената и толкоз.
Та това и това ги нямаше съответно. От млечните американски шейкове няма ванилия и банан.  Тези ме интересуваха, та за тях знам.

От десертния крем с дражетата имаше в магазина на "Екзарх Йосиф" преди час. От шейковете - само шоколадов и ягодов там и в магазина на "Раковски".

Взех и аз космонавт, въпреки че много се чудех, защото миналата година го облече само 1 път за разходка на Витоша. За града не мисля, че е необходим, ще видим тази година как ще е времето.

От космонавта взех тъмно син с бели снежинки. Приятно се изненадах, че имаше налична и друга разцветка освен тази, която беше показана в брошурата.

Ако имаш предвид тъмно син с бели снежинки САМО на гърдичките, то тази разцветка я има в брошурата в малко кръгче до целия показан космонавт.

# 497
  • София
Момичета от розовите палатки да сте виждали в някой магазин да има за да може да си поръчам на националния телефон ?
В събота имаше 4-5 бр. в Люлин, София.

и в Дружба 2 видях по обяд...

# 498
Днес и аз напазарувах, взех комплект, блузки, жилетка, космонавт, метални кутии, коледен календар - ръкавички. Много ме беше яд, че от сивата жилетка за момичета имаше само малки номера, а най-много ми хареса, от блузките имаше само един вид  74/80 останал, комплект пак само един цвят останал като за дъщеря ми (миналогодишните бяха по-качествени и с нормален ластик), чорапогащниците бяха свършили. Това в 10 сутринта, ако бях изчакала до довечера, най-вероятно щях да остана само с космонавт.
По-нататък ще взема и от декорациите за сладки, при нас са заредили доволно, днес нямаше никакъв интерес към тях.

За връщането на стока, днес върнах звънец закупен миналата седмица, който не ми вършеше работа. Нямаше проблем, стана бързо и касиерката беше много мила.

# 499
Днес,в нащия Лидл(Бургас, до гробищата) имаще много сбъкани табели с цени и стикери. Най-фрапиращата беше - Коледен календар - 11,99 лв. Преглеждайте си бележките.

# 500
  • Sofia
Днес,в нащия Лидл(Бургас, до гробищата) имаще много сбъкани табели с цени и стикери. Най-фрапиращата беше - Коледен календар - 11,99 лв. Преглеждайте си бележките.
Ами, че аз взех такъв - такава си е цената... на единия де, щото имаше и за 2лв.

И да ви покажа и аз един майтап, ако не сте го забелязали... вижте описанието на продукта http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=31437&rdeLocaleAttr=bg  Laughing

Последна редакция: пн, 02 ное 2015, 17:08 от Morena

# 501
  • София
За чугунената тенджера не се чуди. Засега не съм забелязала недостатък, според мен качеството е много добро. Емайлът е здрав, не загаря. А яденето става вкусно... chef

# 502
  • Пловдив
Пише, че не се мият в миялна.

# 503
Ами, че аз взех такъв - такава си е цената... на единия де, щото имаше и за 2лв.

И да ви покажа и аз един майтап, ако не сте го забелязали... вижте описанието на продукта http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=31437&rdeLocaleAttr=bg  Laughing

Точно на шоколадовия, на който цената е 1,99лв. бяха сложили цена 11,99. На другия не беше сбъркана цената.

# 504
Този календар от 11.99 какво слагате вътре? Thinking
Лакомство ли?

# 505
  • Сливен
Момичета от розовите палатки да сте виждали в някой магазин да има за да може да си поръчам на националния телефон ?
в събота имаше една в Сливен,магазина до автогарата.

# 506
Лакомство ли?
В него няма нищо - просто е така ли ? Инак ми хареса наистина.

# 507
Да, май са само платнени торбички. И на мен ми се видя симпатичен, но пък няма къде да го закича..Сладки са торбичките Peace

# 508
  • София
в събота имаше една в Сливен,магазина до автогарата.

В петък имаше на Халите /София/

# 509
  • Sofia
Лакомство ли?

Малко лакомство (взех тези на снимката, а и други ще слагам - сушени плодове, ядки..), дребни подаръчета или по-едри с код за намиране, забавни, занимателни задачки... за моята на 8г. от скоро, това ще е пълнежът.  Simple Smile

Скрит текст:

три вида съм взела

- нашият е този

Общи условия

Активация на акаунт