Лидл ::72::

• 73 059
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
В крайна сметка всички конвектори от предишната промоция са се разваляли ли ? Каква точно беше повредата ? Отремонтират или връщат парите?
 Колко време трае ремонта ? В Бушона ли ги пращат и в магазина ли ги връщат или на адреса ви?
                                                                              И нашият конвектор се наложи да го върнем-след около месец ни го върнаха-чисто нов според мъжът ми,доста по-тих от предният.

# 481
От детските дрешки блузките ми се видяха много тънички, комплектите доста уголемени, а от космонавтите тези за момчетата ми се сториха много грозновати. Момичешките бяха и розови и сиви много симпатични,но другите въобще не ми допаднаха. Имаме доста дрешки от Лидл, но днес останах разочарована. Поне взех от фъстъченото масло и палачинките.

# 482
Белените печени фъстъци на каква цена са ?/ 200г май беше пакета /

# 483
  • София
Morena ванилинова захар имаше - и тази в голямата опаковка и малките пакетчета. Десетните кремчета не съм ги търсила и не мога да кажа със сигурност дали не ги мернах при нещата от Американската седмица - сутринта на Халите  Peace
Мен пък ме озадачи, че шоколадовите глазури и шок. парченца са в хладилната витрина

# 484
Блузките и аз вече категорично ги подминавам. След първото пране стават къси и широки. Купих бодита и космонавт. От космонавта взех тъмно син с бели снежинки. Приятно се изненадах, че имаше налична и друга разцветка освен тази, която беше показана в брошурата. Миналата зима пак си изкарахме с космонавт от Лидл и мисля, че е страхотен. Чорапогащниците са много подходящи за лазещи бебета, това което не ми харесва е че са доста плитки на дупето иначе качеството е отлично.
Скрит текст:
Чорапогащници взимам от Кауфланд. От днес отново има пуснати 3 бр. за 10 лв. От тях съм доволна - средна дебелина и не са много стегнати за да притесняват детето. Достатъчно дълбоко дъно за да обхване и кръстчето.

# 485
 Ние имаме конвектор от миналата година и си е здрав и си работи, даже в момента бръмчи...

При нас в 10ч нямаше от цветния фондан, нямаше даже табела, нито кашон--като нищо може да е нямало въобще. Много им се чудех на кутиите за съхранине и не взех...

# 486
  • Sofia
Точно така и с десертния крем в Овча купел - нито етикет, нито нищо - в 10.30ч. Служителка ми каза, че не са имали - отвори хартиената брошура, нямаше го там и рече, че не смята, че е виждала такова, каквото го описах.  Не съжалявам особенно за него - за щерката бих взела, ама тя не е по кремовете, та...  Добре, че имаше йогуртите и шейковете.  Simple Smile

Ина, благодаря за инфото! Първо си рекох да поръчам на свекитата да ми вземат, ама се отказах в крайна сметка. Обичайно не ползвам ванилова захар - не уважавам като повечето неща 2, 3... в едно.  Е, ако беше бурбонска ванилия...  Simple Smile

# 487
Ами термочашите , като ги търсих точно в първи ден на промоцията служител ми обясни ,че ли е била предишна или следваща - нямало днес.После звъня и в централата и там потвърдиха ,че няма чаши . После ги открих на другата страна  Grinning Ама те ми обясниха и ме убедиха ,че хич ги няма де.

# 488
Момичета от розовите палатки да сте виждали в някой магазин да има за да може да си поръчам на националния телефон ?

# 489
  • София
Здравейте
има ли някой представа дали тази година ще има ски- долнища ...
За сина ми ще му трябва тази година ама поне 150 см... Tired

# 490
  • София
Момичета от розовите палатки да сте виждали в някой магазин да има за да може да си поръчам на националния телефон ?
В събота имаше 4-5 бр. в Люлин, София.

# 491
  • София
Morena, крем с бонбонки имаше на Опълченска, а на Каблешков не. Явно не са заредили във всички магазини. Ванилова захар имаше и на двете места.

На Опълченска имаше преди 30мин.

Доволна съм от американския пазар, особено от фъстъченото масло. Преди години бях взимала някакво и беше много гадно, та бях решила, че не е моят вкус. След прочетеното тук реших да пробвам пак и останах много приятно изненадана.   bouquet  Яд ме е, че не намерих фондан, не го бях видяла в брошурата, иначе щях да отида по- рано.
Видях плакати, че другата седмица ще има ботуши за цялото семейство.  Peace

# 492
Някой сдоби ли се с чугунената тенджера, да сподели мненийце?  Simple Smile
Имаше няколко бройки останали при нас - доста ѝ  се чудя, но ако има някакви кусури предпочитам да не рискувам   Thinking 

# 493
  • София
Бурбонската ванилия не е ли в актуалната брошура?

# 494
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=31217

Да, сега я предлагат и Morena нещо се е заблудила май ...

Общи условия

Активация на акаунт