Лидл ::72::

• 73 059
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Здравейте, кажете днес ако видите от белите покривки, за да знам дали въобще има, че току-що се прибрах и нямаше във Варна на Владислав. Взех една екрю, хубава е, но исках бяла. Казаха, че това е всичко, което били получили.
Има и други цветове освен червени, така ли? Издирвам оранжеви тишлайфери, да търся ако има .

# 466
  • гр.Варна
В крайна сметка всички конвектори от предишната промоция са се разваляли ли ? Каква точно беше повредата ? Отремонтират или връщат парите?
 Колко време трае ремонта ? В Бушона ли ги пращат и в магазина ли ги връщат или на адреса ви?
Майка ми каза,че тяхната печка е загубила мощност,не топли така ,както в началото.Оставили са я за ремонт в Лидл,като срока е 1 месец да се отстрани проблема.Когато е готова ще и звъннат по телефона да си я получи в магазина.Като цяло печката топли,но стаята бързо изстива след като се спре.А и беше платила много по-голяма сметка за ток ,от тази, която аз платих за отопление с инверторен климатик.

# 467
  • Варна, Пловдив
Здравейте, кажете днес ако видите от белите покривки, за да знам дали въобще има, че току-що се прибрах и нямаше във Варна на Владислав. Взех една екрю, хубава е, но исках бяла. Казаха, че това е всичко, което били получили.
Заслужават ли си парите или г/д?
Здравей, според мен си заслужават, но не съм купувала от доста време покривки и не знам как вървят цените, дано не съм се минала.  Embarassed Размерът ми пасна идеално, шарките ми харесват, ако не намеря бяла ще си задържа екрюто. Плътна е  като материя, взех я основно заради уж лесното пране на петна, пък да видим.

# 468
Мисля че е съвсем нормално конвектор и инверторен климатик да харчат различно ток, както и след изключване на конвектора стаята да изстива...

# 469
В крайна сметка всички конвектори от предишната промоция са се разваляли ли ? Каква точно беше повредата ? Отремонтират или връщат парите?
 Колко време трае ремонта ? В Бушона ли ги пращат и в магазина ли ги връщат или на адреса ви?
Майка ми каза,че тяхната печка е загубила мощност,не топли така ,както в началото.Оставили са я за ремонт в Лидл,като срока е 1 месец да се отстрани проблема.Когато е готова ще и звъннат по телефона да си я получи в магазина.

Peace

По закон никой няма право да те разкарва по сервизи. Връщаш от където си купил, а си е техен проблема с транспорта до сервиза; 1мес. е срока за отстраняване на повредата/замяна с нов уред; ако не може-връщат сумата.

# 470
Момичета, някой знае ли в Добрич дали има от космонафтчетата за момче 92 р.?Чудя се дали да ходя...

# 471
Някой взе ли от детските дрешки - блузки, космонавт? А и от другите, как са като материя?

# 472
  • Варна
Някой взе ли от детските дрешки - блузки, космонавт? А и от другите, как са като материя?
Тъкмо щях да питам и аз...

# 473
Здравейте,
да ви попитам знаете ли дали има останали от магнитените дъски в някой Лидл в Младост, София?  newsm78

# 474
  • на пясъка при черупките от миди
Тъкмо щях да питам и аз...

Купих космонавт, блузки, бодита и чорапогащници. Много са хубави като материи, хубавото на чорапогащниците е че са за лазене  Peace Космонавтчето от вътре е с някаква поларена материя, топло е. Всички размери са доста уголемени  Simple Smile

# 475
  • София
Мисля че е съвсем нормално конвектор и инверторен климатик да харчат различно ток, както и след изключване на конвектора стаята да изстива...

Peace подкрепям, иначе никой не би си купил климатик

# 476
Купих бодита, жилетка, анцунг и космонавт. Много са хубави, но ще ходя да сменям космонавта, че е огромен. Другите дрешки са много мекички и вече се перат в пералнята:)

# 477
  • Sofia
Има и други цветове освен червени, така ли? Издирвам оранжеви тишлайфери, да търся ако има .
Ето ги цветовете - но реално няма снежно бял. В останалите три (червено, сиво и шампанско) са и покривки, и тишлайфери.  http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=31403&rdeLocaleAttr=bg

И да ви кажа... ако някой като мен е избирал от електронната брошура може да остане излъган.
Те имали артикулите от хартиената и толкоз.
Та това и това ги нямаше съответно. От млечните американски шейкове няма ванилия и банан.  Тези ме интересуваха, та за тях знам.

Доволна съм от днешния си пазар, ако мога пак да ида - хубаво ще е. Взех неща от трите брошури - американска, печива, коледна. Храната е все боклучки общо взето, но имаме и тези моменти.
Не успях да намеря лимоновите резенки.  Close  От издирване на горните, не ми остана мерак.

# 478
Взех космонавт, бодита и комплектче. Космонавта 74/80 ми се видя все едно бързо бързо ще ни умалее, а 86/92 е огроменннн, та сега ще си ходим с големия май май че не виждам смисъл да взимам по малкия размер който ще ни е на ръба да умалее след месец , два и така. Бодитата са чудесни, комплектчето също. Блузки не взех че от последните пускания на бебешки блузки всички ми се раздърпаха и вече блузките им ги подминавам...

# 479
  • София
Аз от много мислене днес замених пижамата за по-голям размер.  Crazy

Сменях в друг обект, касиерката ми се стори странна - първо като казах, че искам да заменя купена пижама за по-голям размер отсече, че не може и аз вече се наежих да контрирам, после видя, че са еднакви, о, ама то било на един код, че почна да рови отвътре на долнището за етикет, да сверява кодове  ooooh!
И друг път съм връщала/заменяла и цялата процедура е ставала за по-малко от 1 минута.  Confused

Скрит текст:
Купихме си вече за трети път тази седмица от черния хляб на промоция, много вкусен!  Peace Особено с лютеницата Чира, която също е на промоция.

Иначе в този магазин, където пазарувахме днес, имаше страшно много пижами, аз за какво се замъкнах в понеделник преди отваряне на магазина.  Tired (макар че в нашия стоката винаги по-бързо свършва или пък по-малко зареждат).
Касиерките се побъркАха и побългариха европейския замисъл на услугите в магазина. Жалко!

Общи условия

Активация на акаунт