Лидл ::72::

• 73 057
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
А в месото какви неща се съдържат и с какво са хранени или лекувани животните идея си нямате просто.
Може, но ако мога да спестя нещо, ще го спестя. Разбира се, всеки е свободен да мисли по друг начин.

Кое си спестяваш -не разбрах . Просто откъдето и да е закупено месото няма никакви гаранции какво е . Дори и домашното - там пък масово се храни със смески вече - а те пък какво съдържат не ми се мисли.
Спестявам си допълнителните красоти, с които се обработва каймата.

За да върна разговора към темата, телешкото за готвене и стековете от Лидъл хич не са лоши.
Това за готвене го правих на фурна няколко пъти с ориз и веднъж на супа.

# 451
  • Sofia
Така е, нищо чисто няма!
С ясното съзнание за горното, кайма (и кренвирши) не купуваме. Купуваме месо и мелим. С някои колбаси (видимо да е месо) правим понякога изключения.

# 452
  • Stuck in a moment
Взимали ли сте от замразената скумрия - цяла с глави? Хубава ли е?
Един път купувахме от Била и беше ужасна, затова искам да съм сигурна, че няма да харча пари на вятъра.
И формичките за сладки, които са утре - хубави ли са, пускали ли са ги преди?

Относно каймата, колбасите и месото: купувах кайма от телета от Лидъл и наготвих половината. Другата половина седя в хладилника 4 дена ( Embarassed) в хладилника разопакована без да потъмнее и без да се вмирише. Просто я хвърлих.
Наясно съм, че месото от магазините няма как да е чисто и на животните им дават всякакви гадости, обаче , все пак е по-добре да не ям соята, глутамата, стабилизаторите, пушилният ароматизант и огромното количество сол, което влагат в колбасите. И когато реша да си купя случайно такъв продукт, искам да пише всичко на етикета. Имам това право. Поне в Лидъл не съм имала проблем с разчитането на съдържанието. Бих искала да го пишат и на продуктите от пекарната им.

И аз съм доволна от замразените плодове - малини не съм взимала, но смесените - да. Идеални са в овесени ядки с кисело мляко, мед и орехи за закуска  Peace

Малко завиждам на момичетата, които утре ще купуват дрешки, моделчетата са много сладки. Аз ще ходя в четвъртък...

Последна редакция: нд, 01 ное 2015, 20:50 от l'etrangere

# 453
  • София
Преди година купихме конвектор от Лидл, още в края на миналия зимен сезон спря да работи. Намерих днес касовата бележка. Открих адреса на сервиза, някой има ли опит с неработещи електроуреди в гаранция, закупени от Лидл?

Последна редакция: нд, 01 ное 2015, 21:36 от Happythought

# 454
  • софия
Преди година купихме конвектор от Лидл, още в края на миналия зимен сезон спря да работи. Намерих днес касовата бележка. Открих адреса на сервиза, някой има ли опит с неработещи електроуреди в гаранция, закупени от Лидл?
Нещо допълнително от първия пост те интересува или?

# 455
  • Варна, Пловдив
Здравейте, кажете днес ако видите от белите покривки, за да знам дали въобще има, че току-що се прибрах и нямаше във Варна на Владислав. Взех една екрю, хубава е, но исках бяла. Казаха, че това е всичко, което били получили.

# 456
  • ride my bike...
Вероятно е коментирано, но не открих...
Какви са отзивите от тенджерите под налягане? newsm78

# 457
Цитат на: Ирене /)link=topic=881071.msg31906164#msg31906164 date=1446395237
Стана ми интересно за замразените плодове. Заглеждали ли сте съдържанието - захар и други вредни Е-та има ли?
Това нали са просто замразени плодове - каква захар и Е-та търсиш там !?
 Не намирам логика - но човек се учи докато е жив - пояснете ми.
 Например ,ако продукта е бланширан и за запазване на цвета е ползвана лимонена киселина - тя може да е вид добавка. Инак - как се влага Е-то там.
Абе то и моята логика е такава - на замразен продукт какво да се слага, освен малко вода, обаче преди няколко години бях взимала едни замразени пилешки бутчета от Кауфланд -вътре освен няколко Е-та, имаше дори и нишесте. Екстенд май беше марката. От тогава се загледжам по етикетите и забелязвам - " Продукт пилешки бутчета" например, или Продукт пилешко филе....там пак какво има вътре не ми се и помисля..... Confused

Последна редакция: пн, 02 ное 2015, 08:28 от Lemy

# 458
  • Sofia
Е, ама то има разлика между месо и плодове/зелнчуци. Месото и без змразяването си е... с добавки.  Wink

# 459
Разлика не виждам , и на плодовете и на месото не им е нужно нищо друго при замразяване. Месото може и да има добавки, но като е прясно - нищо не пише на етикета. Защо се появяват при замразеното.

# 460
На бондюел има също едни зеленчуци с дресинг. Дресингът е много гаден.
Според мен замразените са ОК, защото се занразяват в сезон поради най-ниската цена, според моята теория.

# 461
  • гр.Варна
На майка ми конвектора се развали и го занесе заедно с касовата бележка в магазина ,управителя го прие .

# 462
В крайна сметка всички конвектори от предишната промоция са се разваляли ли ? Каква точно беше повредата ? Отремонтират или връщат парите?
 Колко време трае ремонта ? В Бушона ли ги пращат и в магазина ли ги връщат или на адреса ви?

# 463
Пускали ли са и преди килимите от четвъртък? Много искам един ама...дали ще ме чака до 17, ако въобще заредят моя цвят  Confused

# 464
Здравейте, кажете днес ако видите от белите покривки, за да знам дали въобще има, че току-що се прибрах и нямаше във Варна на Владислав. Взех една екрю, хубава е, но исках бяла. Казаха, че това е всичко, което били получили.
Заслужават ли си парите или г/д?

Общи условия

Активация на акаунт