Лидл ::72::

• 73 021
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Има свинска мас най-накрая, стои при другото масло, маргарин. Както и каперсиииии  chef

# 586
За свинската мас писаха и по-назад.

# 587
Това какао пълномаслено ли е?

# 588
  • София
Това какао пълномаслено ли е?
Трябва да видиш на етикета съдържанието на мазнини - ако е 11- 12% е обезмаслено  Peace

# 589
Нищо не пише на кутията, затова питам ако някой вече е купил и отворил, да сподели - пълномасленото е по-тъмно.

# 590
Все трябва да пише някъде, ако не, може да се ориентираш по енергийната стойност. Аз имам от миналата година, опаковката е кафява, а не бяла и пише, че е 20-22%.

П.П. Абе защо ми се струва, че съм сложила прекалено много запетайки? Rolling Eyes

# 591
  • Sofia
П.П. Абе защо ми се струва, че съм сложила прекалено много запетайки? Rolling Eyes
Само ти се струва, не знам защо.   Таман са си запетайките. Laughing

# 592
Миналата година имаше детски ботуши, които светеха. Тогава взех 28/29 номер. Спомняте ли си до кой номер бяха?

# 593
Моля, ако някой си е купил от тези мелнички, да каже дали са за многократна употреба - могат ли да се ползват след свършване на подправката.

# 594
  • Пловдив
Преди пускали ли са момчешките дебели суичъри?

# 595
Преди пускали ли са момчешките дебели суичъри?

Точно такива май не са пускали тази година. Имаше дебели, но бяха до 116 размер.
Иначе аз имам такъв от преди 2г. - зимата вършеше идеална работа под якето. сега мисля пак да взема, че стария ни омаля...

# 596
Тета75, много благодаря! Ще видя новата брошура.
При нас има само един Лидл и нямаше вече пижами, но нищо. Като гледам, пускат отново някои неща по-натам.
Купих един препарат за дрехи, в бяла опаковка е. Сега го пробвам върху бяла блуза с петно от тиква на няколко дни  Laughing

# 597
Тета75, много благодаря! Ще видя новата брошура.
При нас има само един Лидл и нямаше вече пижами, но нищо. Като гледам, пускат отново някои неща по-натам.
Купих един препарат за дрехи, в бяла опаковка е. Сега го пробвам върху бяла блуза с петно от тиква на няколко дни  Laughing

Може някой да върне някоя пижама...
Препарата да не е спрей за петна? Ако е той-много е добър Peace

# 598
и аз ходих пак за детските пижами, но няма Sad

взех на 3-годишния ми син, който ходи само с къси дрехи вкъщи и не можем да се разберем за дълги панталони и ръкави. Тая пижамка обаче толкова си я хареса, че не я сваля. Толкова ме е яд, че не взех още една. Rolling Eyes

# 599
  • София
и аз ходих пак за детските пижами, но няма Sad

взех на 3-годишния ми син, който ходи само с къси дрехи вкъщи и не можем да се разберем за дълги панталони и ръкави. Тая пижамка обаче толкова си я хареса, че не я сваля. Толкова ме е яд, че не взех още една. Rolling Eyes
Какво точно й е харесал толкова много - картинка, материя? Защото ако е материя не само в лидл продават такива пижами все пак Wink

Общи условия

Активация на акаунт