Лидл ::72::

• 73 022
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
Кръглите яйчени бисквити/бишкоти ги има в К., същия състав като Лидълските  bouquet

# 571
Бях поръчала момичешки блузки, обаче ми купили от момчешките.
Не ми харесват - много широки и някак рехави. 100% ще се разширят при пране. Направо ще ги върна като имам път, а за малката въобще няма да търся.
Ето че има за какво да не ги харесвате  Peace

# 572
На три места търсих фондан и нямаше, на едното според мен не бяха и зареждали, защото не знаеха нито къде трябва да е, нито какво е. Довечера уж ще ми доставят 2 броя.

# 573
При нас вчера като ходих имаше няколко опаковки фондан, най-вече черен  Rolling Eyes

# 574
Ох, дано остане някъде и за мен.  Praynig

Черният ми се струва може би най-практичен Laughing. Принципно имам черна боичка, но не мога да постигна наситеност с нея, все сивее.

# 575
  • София
През последните 1-2 години купувах марципан с млечен шоколад и нуга в средата. По спомен беше в прозрачно-зеленикава опаковка и струваше 1,49 лв. По навик потърсих същия марципан, но нямаше. Имаше някакъв непознат за 1,99 лв. Дали е същият на вкус? Някой опита ли го?

# 576
Аз връщах хавлиени кърпа с изтеглен конец, личащо си от километър, а касиерката каза че да не я това не било дефект.

нищо лично,но са се взели много навътре...отвратиха ме от магазина...вече го избягвам

Една кисела касиерка в никакъв случай няма да ме откаже от магазина. В кварталния магазин вече се познаваме визуално с всички касиери,  но понякога се случва да посетя и някой друг магазин от веригата.

# 577
През последните 1-2 години купувах марципан с млечен шоколад и нуга в средата. По спомен беше в прозрачно-зеленикава опаковка и струваше 1,49 лв. По навик потърсих същия марципан, но нямаше. Имаше някакъв непознат за 1,99 лв. Дали е същият на вкус? Някой опита ли го?

Не е същият. Щоколадовият пълнеж е повече, за сметка на марципана и май е по- голям като грамаж. Миналогодишният ми хареса повече на вкус.

Кувертюрът претърпя две увеличения през последните месеци, но пък е хубав. Почти не оставам без него.

# 578
  • София

Не е същият. Щоколадовият пълнеж е повече, за сметка на марципана и май е по- голям като грамаж. Миналогодишният ми хареса повече на вкус.

Благодаря! И двата са по 100 гр. Само цената на новия е по-висока.  Wink Жалко, че не е същият. Старият беше много хубав.

# 579
  • Sofia
Според мен си е същия на вкус.....наистина нугата е повече,но някакси не ми променя вкуса. Вчера ужа да го опитам....отиде целия Simple Smile

# 580
Здравейте на всички фенове на Лидл! Искам да ви питам за прясната риба, който е купувал.
Аз взех пъстърва и вкъщи забелязах, че костите се отделят в сурово състояние от месото, което май не е добре. Случвало ли ви се е? Чудя се сега какво да я правя тая риба...

# 581
Понякога така става. Виж и хрилете. Рибата се познава по хрилете и очите дали е стара, но лично аз никога не съм имала проблем с пъстърва от Лидл дори и преценена заради изтичащ срок.

# 582
  • София
Мисля, че беше коментирано, че детските пантофки /сивите/ миришат ужасно. Днес ги изпрах в пералнята, дано малко поне да има ефект.

# 583
Здравейте!
Видях, че обсъждате апрески. Сега ли се продават в Лидл? Днес ходихме, но не видях. Дали е различно за различните градове?
Иначе ние сме доволни от дрешките за деца, които сме взимали от Лидл. Съжалявам, че не се вредихме за пижама за детето.

# 584
Апреските са от другата седмица. Еднакво е за всички градове Peace На сайта на Лидл можеш да разгледаш новата брошура за другата седмица-ще я пуснат в четвъртък..
За детски пижами се огледай, на някои места още се намират. Пускаха ги миналата седмица..

Общи условия

Активация на акаунт