Лидл ::72::

• 73 026
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Търсих фондан, в единия магазин казаха, че е свършил, в другите два управителите дори не знаеха, че е имало. Та - някой от вас видя ли го тоя фондан някъде?

при нас имаше 20-тина бройки - взех си бял, розов и син - сега остана да разуча как се ползва  Embarassed

# 556
  • Sofia
Морена, може би имаш предвид по 10лв. от разпродажбата. Сестра ми от нея взе на малката й апрески точно за 10лв. Simple Smile
Може... както писах, ние много рядко пазаруваме в Лидл (защото ни е далече... а има едно място на 10-15 мин. пеша от нас, ако питат мен си плаче за Лидл, ама... ) и да е било разпродажба, така и не съм разбрала.  Crazy

А помни ли някой мискера (блендер или каквото там беше) от италианската седмица, който беше на 39лв. май, каква марка беше. Опитвам да го открия, но... няма го в хартиената брошура.

Последна редакция: вт, 03 ное 2015, 12:23 от Morena

# 557
Морена, може би имаш предвид по 10лв. от разпродажбата. Сестра ми от нея взе на малката й апрески точно за 10лв. Simple Smile
Може... както писах, ние много рядко пазаруваме в Лидл (защото ни е далече... а има едно място на 10-15 мин. пеша от нас, ако питат мен си плаче за Лидл, ама... ) и да е било разпродажба, така и не съм разбрала.  Crazy

А помни ли някой мискера (блендер или каквото там беше) от италианската седмица, който беше на 39лв. май, каква марка беше. Опитвам да го открия, но... няма го в хартиената брошура.
Silver Crest

# 558
  • София
Само да кажа, че си купих от дамските пижами миналата седмица и при прането ми се окъся горнището, както и ръкавите... Sad А я прах на 30 градуса... Sad

И аз да се оплача. На голямата ми дъщеря (ръст 152) горната част на пижамата така се сви, че я дадох на малката(ръст 134). Но аз я суших в сушилнята и реших, че аз съм виновна. Sad

# 559
  • София
Аз даже се надявах лееко да се свие долнището на пижамата, нищо не му се сви след пране (40 градуса) и сушене в сушилня

# 560
  • Варна
С тези пижами големи драми.  Laughing
Аз смених нашата за по-голям размер и съм доволна - крачолите малко ги подвих, ръкавите също, но като цяло не е огромна, както си мислех,  много си е добре даже. И да се свие малко няма да ми е проблем.

Сега на дневен ред ми е термоклинът от четвъртък, кой ли размер да взема.  Crazy

# 561
Пижамите се свиват - мъжката и детската. Спокойно можех за мъжа ми да взема М, а не S както направих. Детската също се сви, но е ок, защото горнището беше доста дълго - сравнявам с същия размер пижама от трико от предишната промоция пак на Лидл.
Всичко е изпрано на 30С и сушено на Микс в сушилня, както е по етикет.
Аз искам да похваля Сос бешамел - на повечето места има останал, лазанята стана супер, но не ползвам само него   Naughty
На мен ми беше дефектна дамската пижама - с петна, за пръв път ми искат обяснение защо връщам "Ей зарадите тия малките петна ли?! Ммм". На касата дори ме накараха да отида да си търся друга, а не да ми върнат сумата. Обикновено като се е случило да върна някоя стока направо ми възстановяваха парите и ми пожелаваха приятно следващо пазаруване - независимо дали смятам веднага да взема нещо или не. Явно имам късмет напоследък с криви продавачки.

# 562
Аз връщах хавлиени кърпа с изтеглен конец, личащо си от километър, а касиерката каза че да не я това не било дефект.

# 563
Наложило се е 2-3 пъти да връщам, дори не е в един и същи магазин. Обикновено са много сговорчиви, ако е за детски дрехи и съм без детето. Дори ми напомнят да си пазя касовата бележка.
За талоните имам въпрос - след регистрация ми изписва, че е успешна регистрацията, но не получавам потвърдителен e-mail. Всъщност трябва ли да пращат?
Признавам не съм чела подробно Общите условия. Пусна ме два пъти да регистрирам един и същи код - обърках си e-mail адреса като го попълвах.

# 564
Аз връщах хавлиени кърпа с изтеглен конец, личащо си от километър, а касиерката каза че да не я това не било дефект.

нищо лично,но са се взели много навътре...отвратиха ме от магазина...вече го избягвам

# 565

Че защо не й предложи да я купи тя? Mr. Green

Аз съм перде, хич не ме интересува кой какво ще ме пита или как ще ме гледа...върша си моята работа. Peace

# 566
Никога не съм имала проблеми с връщане.И съм на мнение че ако имате такъв поискайте да говорите с управителя, това че има кисела продавачка,не трябва да петни името на веригата.

# 567
Никога не съм имала проблеми с връщане.И съм на мнение че ако имате такъв поискайте да говорите с управителя, това че има кисела продавачка,не трябва да петни името на веригата.

Или й припомнете политиката на магазина...да прочете и да си припомни условията Mr. Green

# 568
  • София
Голяма пижамена драма гледам се е заформила. Аз купувах от пижамите детските от миналата година и не са мръднали . Същите бяха като тези сега , но други цветове.

# 569
  • София
Аз също си купих дамска пижама и нищо не ми е окъсяло, сигурна ли си че преди прането ти е била ок. Аз дори я суших в сушилня и пак нямам проблеми. Притесняваха ме ръкавите, че някой писа че са много тесни, ами и с това се оказа че нямам проблем. На мен лично пижамата ми е супер удобна.

Да, беше ми ок, но се скъси и разшири само горнището (от цикламените). Купих на ММ също пижама, неговата е ок, а ги прах заедно.

Общи условия

Активация на акаунт