Лидл ::72::

• 73 028
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Нашият конвектор е от миналата година и просто спря да работи. Ще го занесем в магазина тогава щом може. Попитах, защото исках да разбера каква е обичайната практика на ЛИДЛ - да дадат нов уред, да върнат сумата или да го ремонтират.

# 541
  • Sofia
Таймерът (на фурната си е, за 24часа) е изключително експлоатиран у нас, много полезна джунджурийка. Кой за каквото се сети го ползва.  Grinning

# 542
  • София
Апреските не ми се струват тежки, даже са леки сравнение с други подобни. Спарват леко - да, аз лично му взимам като втори чифт, колкото да има да подменя основните чат-пат, за целта са перфектни.

# 543
  • София
ние сме много доволни от апреските  Simple Smile

# 544
  • София
Търсих фондан, в единия магазин казаха, че е свършил, в другите два управителите дори не знаеха, че е имало. Та - някой от вас видя ли го тоя фондан някъде?

Вчера сутринта към 8 в София на Халите имаше поне 2 кашончета и всички цветове. Докато бях там не забелязах особен интерес към него, но знам ли  Thinking Досега май не са го пускали, ще мога да дам отзиви след като стигна до правенето на торта  Rolling Eyes

Отзиви за термодънките за момченца от четвъртък? С каква подплата са били от предишни пускания?

# 545
  • Sofia
Ина, термодънки съм виждала все с поларена подплата, иначе не знам лидълските точно.

# 546
  • до едно тепе
Преди около месец пускаха по-малки размери термодънки. На сина ми взех такива сиви или поне така изглеждат, обаче са размер 110. Подплатата е синя поларена.
Апрески му бяхме купили миналата година. Биват горе долу, но сега мисля да си му купя друг тип зимни обувки. Крачетата му се запотяваха вътре, а веднъж ги напълни с вода и 4 дена не можаха да изсъхнат сложени до тръбите на парното.
Благодаря за насоките за кодовете. Ще пробвам с Хрома Peace

# 547
  • София
Само да кажа, че си купих от дамските пижами миналата седмица и при прането ми се окъся горнището, както и ръкавите... Sad А я прах на 30 градуса... Sad

# 548
  • Пловдив
А кувертюра или шоколада за готвене,на каква цена е,когато не е на промоция Thinking

# 549
Аз също си купих дамска пижама и нищо не ми е окъсяло, сигурна ли си че преди прането ти е била ок. Аз дори я суших в сушилня и пак нямам проблеми. Притесняваха ме ръкавите, че някой писа че са много тесни, ами и с това се оказа че нямам проблем. На мен лично пижамата ми е супер удобна.

# 550
  • София
А кувертюра или шоколада за готвене,на каква цена е,когато не е на промоция Thinking

Ако е този http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=31222 минала седмица го гледах пак на 1.99лв, т.е. не е на промоция. По-скоро като че ли покрай другите сладкарски неща напомнят за него  Peace

Благодаря за инфото за дънките bouquet, ще решавам в четвъртък на място  Peace

# 551
  • на последния етаж
Някой купи ли прахосмукачката? Отзиви?

# 552

Ако е този http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=31222 минала седмица го гледах пак на 1.99лв, т.е. не е на промоция. По-скоро като че ли покрай другите сладкарски неща напомнят за него  Peace

Кувертюрът доскоро беше по-евтин-около 1.79 лв, но вече явно трайно му е качена цената.

# 553
Всяка година купуваме апрески. Винаги са си били по 24.99лв.
Морена, може би имаш предвид по 10лв. от разпродажбата. Сестра ми от нея взе на малката й апрески точно за 10лв. Simple Smile

# 554
Някой купи ли прахосмукачката? Отзиви?
Баща ми си я купи, не била много мощна, но му била ок (но той сравнява с една на 20 години).

Общи условия

Активация на акаунт