Лидл ::72::

• 73 000
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, някой ползвал ли е чугунените съдове за готвене? Писах в темата за съдовете, но никой не отговори, затова пиша и при вас.

# 616
Знаете ли до кой номер са детските дрехи за момичета?

# 617
Здравейте, някой ползвал ли е чугунените съдове за готвене? Писах в темата за съдовете, но никой не отговори, затова пиша и при вас.

Върни се назад, коментираха ги. Общо взети са доволни май..

Знаете ли до кой номер са детските дрехи за момичета?
Кои по-точно? Ако са тези, които пускат утре - Виж на сайта на Лидл.. Peace

# 618
Кои по-точно? Ако са тези, които пускат утре - Виж на сайта на Лидл.. Peace
Мерси.  Peace
Чак сега разбрах, че се цъкало на самата брошура и излизали размерите.

# 619
  • София
Никой не даде положителен отзив, доколкото помня, коментира се, доколкото няколкото човека попитаха, и аз питах в темата за съдовете и там никой не казва нищо, явно няма какво да се каже. Аз пропуснах покупката, но още от време на време си мисля за тях.

# 620
  • Sofia
За чугунени съдове не бих се замисляла изобщо, стига да са ми по джоба...  Simple Smile

# 621
Имаше отзиви за чугунените съдове и всички бяха положителни, последно някой се похвали преди ден-два.

# 622
Аз си харесвам чугунената тенджера, но не е купувана от Лидл.
Ползвам я за печене на месо във фурната.
При коментарите някои се опита да ги сравни с глинен гювеч. За мене вкуса не е същия - в тенджерата ми е по-вкусно.
Вкусове различни, все пак. А и мястото в кухненските шкафове не е безкрайно.

# 623
Аз си харесвам чугунената тенджера, но не е купувана от Лидл.
Ползвам я за печене на месо във фурната.
При коментарите някои се опита да ги сравни с глинен гювеч. За мене вкуса не е същия - в тенджерата ми е по-вкусно.
Вкусове различни, все пак. А и мястото в кухненските шкафове не е безкрайно.

Аз, но не съм ги сравнявала, по простата причина, че имам само глинен гювеч, а не и чугунен съд. Peace
За да направиш сравнение, трябва да си ползвал и двата вида съда.
Месото става превъзходно и в гювеча, и не виждам за себе си лично нужда да купувам излишен, допълнителен съд..

# 624
  • Пловдив
Чугунените съдове НЕ се мият в миялна. Мен това ме отказва от години. Специално огледах тези в Лидл и на тях го пише на кутията.

# 625
И аз ѝ се чудих известно време, но я взех и предвид цените на такива съдове смятам, че е доста изгодна покупка.  
Готвих доста голямо парче свински врат - над два килограма - шпиковано с чесън и розмарин и мариновано за една нощ във вино. Сложих и малко нарязани на едро - лук, моркови и кисела зелена ябълка, подправки и половин чаша вино, но който обича по-сурови зеленчуци - да не ги слага - стават почти като сос, а пък аз исках нещо, с  което да заливам месото. Та  самата мръвка стана  много крехка и вкусна - капакът е доста тежък и захлупва плътно - почти не се изпарява течността и всичко се задушава и пече едновременно. Накрая го махнах, за да се запече отгоре и това беше. Не иска много приготовления и слугуване - само си се готви.  Simple Smile
Четете първо инструкциите - ние само я измихме преди употребата, а то трябвало да се кипне вода в нея 1-2 пъти. Не вярвам да е фатално, но все пак е добре да се направи.
Като избирате ги оглеждайте добре отвътре и отвън за дефекти по емайла.  
Скрит текст:
Само не знам колко често ще я ползвам - имаме два гювеча, крок-пот, херметическа тенджера (и тя е от Лидъл) а сега и това чудо.  Mr. Green

# 626
Само да добавя, (не е конфронтация или реплика, съвсем добронамерено го казвам) - и в гювеча месото става много мързеливо. Затова ми е любимият и най-честно използван съд вкъщи - само слагам мръвките и вадя готово след час и половина-два..Нито бъркам нещо, нито поливам, нищоо... Laughing

# 627
  • Stuck in a moment
Тези термо дрехи от утре май не са ги пускали преди....Не мога да разбера от картинката какво им е термото, изглеждат ми като от трико. Може би има някаква вата... Rolling Eyes

# 628
Никой не даде положителен отзив, доколкото помня, коментира се, доколкото няколкото човека попитаха, и аз питах в темата за съдовете и там никой не казва нищо, явно няма какво да се каже. Аз пропуснах покупката, но още от време на време си мисля за тях.
Погледнах едно малко тенджерче и ми се видя толкова тежко, че моментално ме отказа от разни такива мисли.

# 629
  • София
А килимите пускани ли са и преди? Някакви отзиви?

Общи условия

Активация на акаунт