Лидл ::72::

• 73 179
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
  • София
В понеделник ще обявя тотален и безвъзвратен банкрут!!! Детски дрешки, чуднотии за кухнята - подправки, марципан, украси.....нямат милост! http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=854&rdeLocaleAttr=bg
Тъкмо и аз разгледах каталога.
Невероятни неща Party Зарадвах се на сместта  за сладки ,че аз никога не мога да ги направя както трябва ,кухненска везна ,комплекта за насипни продукти Heart Eyes,пффф

Дрешките за малкия са супер ,задължително комплекта ,бодита ще се взимат Crazy

понеже и аз дебна за кухн. везна, в метро подобна е на по-ниска цена

# 271
А с какъв грамаж са били опаковките, че да си ги заменя с други в рецептата за тортата?
Рецепта е с котешки езичета, а не с бисквитките от Лидл, така че грамажът е на кутия котешки езичета.

Ами да де! Точно за грамажа от кутията на котешките езичета питам.  Ще си купя просто котешки езичета от друг магазин  Wink
https://www.bgfoods.co.uk/bg/p/378/%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%8 … D0%B8%D1%87%D0%B5
 Tired
Скрит текст:
Няма как да знаем, че питаш за продукт, който го няма в Лидл в темата за магазина. Ти сериозно ли седиш и чакаш тук някой да ти каже, вместо да го потърсиш сама в Гугъл?

Благодаря, ще ставам вече  bouquet
Съжалявам, реших, че след като тук мога да разбера подробности за затварянето на Пени и предстоящото отваряне на Алди, то що пък някой да не си спомни грамажа на Лидълските езици?!?

# 272
Мнения за надуваемия матрак? Сега ми се налага да купувам, и се чудя м/у този и на Intex  Rolling Eyes

# 273
Мнения за надуваемия матрак? Сега ми се налага да купувам, и се чудя м/у този и на Intex  Rolling Eyes

Те май повечето подобни матраци по магазините са Интекс, мисълта ми е, че съм спала съм на такъв, не купуван от Лидл и си беше супер ...  Peace

# 274
  • Варна
В понеделник ще обявя тотален и безвъзвратен банкрут!!! Детски дрешки, чуднотии за кухнята - подправки, марципан, украси.....нямат милост! http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=854&rdeLocaleAttr=bg
Тъкмо и аз разгледах каталога.
Невероятни неща Party Зарадвах се на сместта  за сладки ,че аз никога не мога да ги направя както трябва ,кухненска везна ,комплекта за насипни продукти Heart Eyes,пффф

Дрешките за малкия са супер ,задължително комплекта ,бодита ще се взимат Crazy

понеже и аз дебна за кухн. везна, в метро подобна е на по-ниска цена

На каква цена е?
 Метро много ми е далече,а Лидъл до носа ми ,както се казва..склонна съм да дам 2-3 лева повече.
Скрит текст:
Аз докато стигна до метро  ooooh!...с колата на мъжа ми едва ли ,постоянно е на работа,с автобус - абсурд ,с бебешката количка ,да се моля да  ми помогнат..а хората да се поглеждат един друг и да се питат,аджеба, няма ли кой да помогнее.. newsm78..та по-добре тук  Simple Smile

# 275
  • софия
Скрит текст:
А с какъв грамаж са били опаковките, че да си ги заменя с други в рецептата за тортата?
Рецепта е с котешки езичета, а не с бисквитките от Лидл, така че грамажът е на кутия котешки езичета.

Ами да де! Точно за грамажа от кутията на котешките езичета питам.  Ще си купя просто котешки езичета от друг магазин  Wink
https://www.bgfoods.co.uk/bg/p/378/%D0%BA%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%8 … D0%B8%D1%87%D0%B5
 Tired
Скрит текст:
Няма как да знаем, че питаш за продукт, който го няма в Лидл в темата за магазина. Ти сериозно ли седиш и чакаш тук някой да ти каже, вместо да го потърсиш сама в Гугъл?

Благодаря, ще ставам вече  bouquet
Съжалявам, реших, че след като тук мога да разбера подробности за затварянето на Пени и предстоящото отваряне на Алди, то що пък някой да не си спомни грамажа на Лидълските езици?!?
Проблемът в разбирането на това, което се пише остава за теб. Седнала или права, резултатът е един и същ. bouquet

# 276
пижамите са чудесни, имам такава за детето от миналата година, днес взех още две; идеални за деца с по-широка талия; не си спомням точно, но май не се сви миналогодишната
взех разни неща за хелоуин - сладкиши, чорапогащник с принт "телена ограда"
обикновено от лидл купувам сладолед, буркани с кисели краствички, червено цвекло и грах
лятото - и доста лидлски бейлис
за другата седмица съм харесала детските термо клинове и марципана
имам талони, нямам време да се занимавам с регистрацията им - колко е сумата за тях? сметката ми беше над 60 лв. и ми дадоха 2, т. е. 30 лв?

# 277
  • София
Мнения за надуваемия матрак? Сега ми се налага да купувам, и се чудя м/у този и на Intex  Rolling Eyes

Имахме пак на Интекс, само че син - не знам доколко се различават моделите  newsm78
Издържа около година постоянно използване, след това започна да изпуска ...
За гости или инцидентни случаи е удобно. Малко височка ми се вижда обаче цената  Thinking

Може би втора седмица в брошурата липсват доста от нещата, които са обявени на сайта. Малко ми се губи смисъла от хартиеният носител при положение, че не виждам всички промоции  Crossing Arms

bubanka на 15лв трябва да дадат 1 талон.

# 278
ахам,  Twisted Evil
благодаря ти!  bouquet

# 279
Мнения за надуваемия матрак? Сега ми се налага да купувам, и се чудя м/у този и на Intex  Rolling Eyes

Имахме пак на Интекс, само че син - не знам доколко се различават моделите  newsm78
Издържа около година постоянно използване, след това започна да изпуска ...

И нашият.

# 280
Гледах и на Интекс аналогичните видове; 109.50лв и без помпа...май този в лидл е по-добра оферта Wink

# 281
  • оттам, откъдето започва България
Аз лично- всичкия
И ядем, и готвим, изобщо...
О, сега си припомних, че от потребитеслкия мейл ми бяха обещали ноември да пуснат пак млените бадемки...ма да ги пускат вече  Praynig че много ги ползвам  Flutter
Скрит текст:
Мисля че има и на Кауфланд.

# 282
  • оттам, откъдето започва България
Аз имам препарата без хлор от миналата година - при мен не помогна особено, даже никак.
Белината върши същата работа.

# 283
Со
Аз имам препарата без хлор от миналата година - при мен не помогна особено, даже никак.
Белината върши същата работа.
Да де -ама има хлор в нея Grinning

# 284
Да, ама белината смърди яко. Последно пръсках леко с белина в едно ъгълче, три дена на отворени прозорци и чак след това се поотмириса.
Този препарат го имам от миналата година, но не съм го ползвала още. Взех го именно защото е без хлор и си мисля, че няма да мирише толкова. Може и да бъркам де..

Общи условия

Активация на акаунт