Лидл ::72::

• 73 135
  • 739
  •   1
Отговори
# 315

Даринанда, няколко пъти ти се писа, че оригиналната рецепта е с Котешки езичета, които НЕ се продават в ЛИДЛ и никога не са се продавали. Бисквитите, които ги заменят, бяха мини бишкоти и си мислех днес, че може би може с начупени бишкоти Савоярди да се направи тази торта.

Приятно съм изненадана от това, че "няколко пъти МИ се е писало" за детайлите от рецептата.
За мен казуса с езичетата и тортите вече е приключен. Laughing
Благодаря за вниманието! Heart Eyes

# 316
  • София
Да ви питам, на някой става ли му ясно от правилата на какъв принцип ще се дават талони  за втори етап на играта... аз нещо чета и не мога съвсем да го схвана. За етап едно - ясно - 15 лв - 1 бр талон... за втория???
Какво ще рече да вземе талон от касите? Трябва ли изобщо да е пазарувал, обвързано ли е със сума? По колко талона може да вземе (при все, че има право на  неограничен брой  регистрирани талони).... нещо много ми объркан този втори етап...

Звънче, кaк ви е пижaмaтa?
Питaм,зaщото и мойтa момa е с подобен ръст и рaзмер 134/140 й стaнa точно, но зa догодинa нямa дa й стaвa...пижaмa зa 1 сезон. Чудя се дaли дa не зaменям зa по -голямaтa  newsm78. Тя не стои ли пък огромнa?!
моят син е 146 см, взех му 146-152  около 4 пръста му е дълго долнището... та не знам до колко е подходящо да й вземеш от по-големите Wink И за 1 сезон да е пижамата за мен си е много добре откъм цена. Подобни долнища (само долнище) в НМ са по 20-25 лв.

# 317
  • София
Аз го разбрах, че условията за получаване на талоните остават същите, но във втория етап вече се играе само за голямата награда.

# 318
  • София
Питам, понеже не го пише така директно
за етап 1 пише
7.2. да получи талон за участие от касата на съответния магазин. За всеки 15 лева от дадена покупка Участникът получава по един талон – например ако дадена покупка е на стойност 47 лева, Участникът ще получи три талона;

а за две само
10.1. да вземе талон за участие от касите на всеки един магазин на ЛИДЛ в България (от 09.11.2015 г. до 22.11.2015 г.);
без да са направили препратка към горното условие, както в други точки, например за  лицата, които имат право да участват.

# 319
  • До морето
Да кухненски везни да кажа, че преди месец взех от Кауфланд за 9,90лв. Чудна е! Проверете и там.

# 320
  • Варна
Да купя ли на децата на 3 и 6 години палатка? Предимства и недостатъци? Всеки път се отказвам в последния момент! Някой има ли такава вкъщи и доволен ли е от нея?

Моите много се забавляват ,особенно малкия  Crazy
За недостатък не се сещам ,предполагам тези от Лидъл ще могат да се събират,защото нашата е  такава ,когато не си играят аз я сгъвам и прибирам.Мисля че няма да съжалявате,много са добри палатките,като ги гледам Peace
Това е нашата:
Скрит текст:

Лидълските изглеждат по-интересни Peace Party

# 321
  • София
Миме bouquet

# 322
Да кухненски везни да кажа, че преди месец взех от Кауфланд за 9,90лв. Чудна е! Проверете и там.
А аз преди месец от Т-маркет, също 9.90, пак страхотна.

# 323
Момичета, какво ще препоръчате от Американската седмица?

# 324
  • София
Аз фъстъченото масло харесвам...

# 325
  • До морето
Аз пък пърженият лук, но не знам дали сега го има в брошурата.

# 326
Фъстъченото масло, гладкото Peace

# 327
  • Sofia
Аз пък пърженият лук, но не знам дали сега го има в брошурата.
В онлайн брошурата го има.  Wink

Аз без препоръки харесах сумати неща. Crazy   На вкус и цвет - товарищ нет!  Simple Smile

# 328
Аз съм фен на фъстъченото масло с парченцата.
Харесвам и лука и кленовия сироп. Този път цената на втория е по-ниска.
Желето ни се видя отвратително.

# 329
  • Sofia

Не намирам българските. Харесвах ги, защото, поне по описание, нямаше гадости в състава.

До колкото разбирам, това са бисквитите, които са били подходящи за тортата, но са изчезнали от Лидл. Такива видях в "Хит" Люлин, голяма опаковка, на марката "Ja". Мисля, че пишеше "Яйчени бисквити".

Общи условия

Активация на акаунт