Лидл ::72::

• 73 301
  • 739
  •   1
Отговори
# 375
  • Щастлива мама на 3 слънца
Тази семица за 1 път посетихме хасково по работа.
Обиколих целия град да търся палто.
Накрая съвсем отчаяна влязох в лидл да хапна и намерих уникални палтенца
Е пак ще  ми е  спомен от града.
Мм каза ,че съм много зарибена.

# 376
  • На брега на морето
Оформящи бикини вчера имаше в Лидл на Мир във Варна. Червени ми се мярнаха, но за размер не мога да помогна, не спрях да ги огледам.

# 377
взех от пижамките за момиченца, много мекички. Ще се носи като домашно облекло, за пижама са дебели според мен. Най-чинно и непокътнато опакована беше пижамата, но като я отворих вкъщи, се оказа, че е друг номер, а не това, което пише на опаковката.

Закупен артикул може ли да се върне в друг лидл, защото няма да имам път скоро към този, от който купих голямата пижама Rolling Eyes

# 378
# 379
  • Пловдив
Покажете го този Бейлис, че ме заинтригувахте
А на първа страница погледна ли?

Погледнах ама не намерих. Моля за пояснения.

И аз взех пижами за децата и мен, не са лоши от детските има още номерация в Пловдив, Кичук Париж.
Тези дни забелязах, че са налични отново патешките гърди и бутчета, които миналата година много харесах и в последствие изчезнаха, явно има някаква сезонност и при тях.
Бишкоти и при нас има при бисквитите.
Има едни нови хлябчета пълнозърнести с маслини, нещо като франзелки, малко по дебелички вече два пъти купувам, под 1 лв. струват - прекрасни са!
Да кажа и едно мое предложение за първа страница има една серия шоколади по 1.69 лв.  Fin Carreq Dark Chocolate, премиум (с джинджифил, портокалови корички, боровинки и корфлекк, за последното не съм сигурна), този с портокалови корички (в кафяво и оранжево) е с тъмен шоколад и е страхотен за тази цена.
Къде при вас в Пловдив, да се понасям утре, в тоя до Каменица нямаше в.... сряда или вторник ходих.

# 380
  • софия
Звънче, кaк ви е пижaмaтa?
Питaм,зaщото и мойтa момa е с подобен ръст и рaзмер 134/140 й стaнa точно, но зa догидинa нямa дa й стaвa...пижaмa зa 1 сезон. Чудя се дaли дa не зaменям зa по -голямaтa  newsm78. Тя не стои ли пък огромнa?!
Сутринта я изпрах. Не се сви. Довечера ще я пробваме и ще снимам  Wink

Пижамата е ок. Долнището и ръкавите са малко дълги, около 2-3 пръста, но през сезона ще ги израсте.

# 381
Мнение за космонавта от 02.11 някой има ли? Дрешките ясно, винаги взимам, ама за космонавта съм в чуденка, дали ще е удобен за туко-що прохождащо дете?

# 382
Момичета, някой да е виждал от жокейските клинове останали в София?

# 383
  • София
Вчера имаше няколко чифта на Опълченска, но не погледнах номера. Peace

# 384
  • София
Мнение за космонавта от 02.11 някой има ли? Дрешките ясно, винаги взимам, ама за космонавта съм в чуденка, дали ще е удобен за туко-що прохождащо дете?
Супер са космонавтите  Peace Досега съм взимала всяка година за дъщеря ми, качествен е, удобен е, особено за игра в снега е супер. Зимата редовно я водех и на ясла с блузка и клинче и отгоре космонавта. Даже се чудя дали да не взема и тази година, гледам ще има и размер 98/104, но пък вече може би е голяма за такава дрешка  newsm78, ако не друго поне за въргаляне в снега пред блока ще влезе в употреба. Още повече си заслужава ако намериш върната бройка, пускаха ги по 10лв досега, имаше ги пак по толкова и на разпродажбата.

# 385
Здравейте,
скоро виждали ли сте в ЛИДЛ от пуешкото месо в консерва, защото вече няколко пъти ходя и има само свинско?

# 386
  • Варна
Какви са впечатленията ви от силиконовите форми за печене, по-специално тази за кекс? Струва ми се, че релефът е някак дребен и с чупки, не знам как  да се изразя и е възможно сладкишът при вадене да се раздробява.

# 387
Не само от Лидлс- избягвам подобни с дребни детайли, като цветя и пчелички
Не само че трудно се вади сладкиша, ами и трудно се мият- от опит
Кръгли, сърца е максимумът

# 388
  • София
От известно време в близкия лидъл няма сок витафит ананас, а много ми харесваше. Само тук ли го няма или и в другите липсва?
 В брошурата видях че от понеделник ще има гъски. Миналата седмица се разминах с патките,  та явно в понеделник ще се пазарува рано.
И малко за кодовете от текущата игра - пробвах дали има формален контрол на въвеждания код. Такъв уви няма. Това означава че може да въведете всякакви глупости като код и ще бъде приет. Само дето после ако го изтеглят няма да имате насрещен талон със съвпадащ код.

# 389

Общи условия

Активация на акаунт