Лидл ::72::

• 72 984
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
А килимите пускани ли са и преди? Някакви отзиви?

Изглеждат ми тип мокетени.
Нямам спомен точно такива да са пускали. Имаше едни малки 80/150, подобни мокетени, аз бях взела от тях.
На същата цена има зелен рошав и в Икеа - модела е Хампен, и не е никак лош Heart Eyes

# 631
  • София
как разбирате какво ще има в новата брошура  newsm78

# 632
По плакатите  в магазина срещу касите .

# 633
  • Пловдив
От сайта на Лидл. Отдолу в ляво пише "актуално", ппод него има активни линкове за бъдещите промоции и тематични седмици по дати.

# 634
  • Sofia
По плакатите  в магазина срещу касите .
Хич даже не съм ги видяла. Wink    И откога (кои дни) ги има тях?

Янтра, при мен там, където посочваш ти, има само за текущата седмица, нищо по-напред.

# 635
  • Пловдив
Още не са ги качили.

# 636
  • Sofia
Е, тъй де, това ще е в четвъртък.  Wink
Пък въпросните плакати ги споменаха още онзи ден май. Та те са най-ранните показатели явно.  Thinking

# 637
Е, тъй де, това ще е в четвъртък.  Wink
Пък въпросните плакати ги споменаха още онзи ден май. Та те са най-ранните показатели явно.  Thinking
Ами да -нали затова беше въпроса. Плакатите са преди каталога - излезе ли в сайта има го и в магазина.

# 638
  • София

Нямам спомен точно такива да са пускали. Имаше едни малки 80/150, подобни мокетени, аз бях взела от тях.
На същата цена има зелен рошав и в Икеа - модела е Хампен, и не е никак лош Heart Eyes

Благодаря!  bouquet  Ще погледна и в Икеа.

А от малкия доволна ли си? Патила съм си от един изкуствен килим, който буквално привличаше прахоляка и дори мощна прахосмукачка не можеше да се справи. От тъмночервен стана сивкав.

# 639
Пускани ли са досега конвекторните радиатори?
Отзиви за тях?

# 640

Благодаря!  bouquet  Ще погледна и в Икеа.

А от малкия доволна ли си? Патила съм си от един изкуствен килим, който буквално привличаше прахоляка и дори мощна прахосмукачка не можеше да се справи. От тъмночервен стана сивкав.

Ами какво да ти кажа - взех го за детската, но то е като пътечка по-скоро. Сега в детската имаме килим с улици, и този стои там, колкото да не го махна. Доста обикновен е Confused Прилича на мокет..
Този зеления Хампен в Икеа също е изкуствен, но е далеч по-готин като визия.

# 641
Отзиви за тях?

Пускани са. Последните страници имаше коментари, че доста често се повреждат. В смисъл доста потребители споделиха, че са имали проблем с този конвектор.
Мен ако питаш - печка като печка. Дали този, или подобен от друг магазин - все една работа.

# 642
Отзиви за тях?

Пускани са. Последните страници имаше коментари, че доста често се повреждат. В смисъл доста потребители споделиха, че са имали проблем с този конвектор.
Мен ако питаш - печка като печка. Дали този, или подобен от друг магазин - все една работа.
Само дето може да пробваш и да върнеш без проблем - това е плюс мисля голям.
Трябва ни нещо подобно на село -ама не прочетох един убедителен коментар .

# 643
Да, така е...пропуснах и 3г. гаранция, където другаде я няма Peace

# 644
Ние имаме у дома конвектор от мин.ноември,когато ги пуснаха за пръв път.Доволна съм,загрява бързо,има три степени,над 2000 вата е,с дистанционно,показва темп.в стаята и тази която сте задали.В момента в който я достигне се изключва и така подържа мека топлина.Има опция за бързо затопляне с вентилатор/може и да се изключи и да работи без него.Има възможност да охлажда лятото.Подвижен е и се мести лесно от стая в стая и най-накрая цената е добра за такъв тип уред.Някой пита за мелничките с подправките,имам такава,но от делукс серията,отваря се и се пълни отново по избор.

Общи условия

Активация на акаунт