Лидл ::72::

• 72 948
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Момичета въпросните талони над каква сума ги дават?Аз пазарих за 22лв не ми дадоха,като отиде мъжа за сметка за 47лв му дали 3бр?Мен че са ме пропуснали ясно,и са си го прибрали,но да знам за следващия път  Peace

Сега видях,че ще пускат инхалаторите.Спомням си ,че предни години са много коментирани,но без спомен за мнението ви.Основно ще се ползва от дете.И като мощност и параметри как са?На нас ни препоръчаха пфилипс,но те са от 130лв нагоре.Може ли да бъде сравняван с тези от аптечната мрежа?

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 12:43 от ell_ell

# 691
  • Пловдив
Защо ...блузите за момчета са много готини. Става да се облече дори на голо, под друга блуза. Много са мекички и разтегливи, не те пристягат и задушават. Обожавам рипсената материя. Няма по-удобно нещо.. За 8 лв са чуднички. Памучни.
Аз не взех, че имаме доста блузи с дълъг ръкав, но още се чудя дали да не забърша една довечера.

За сметка на това забърсах едни дамски боти от предна промоция, за 35 лв, черни ...доволна съм.

И си преглеждайте бележки винаги след касата - днес ми бяха чукнали 2 суитчера по 22.00лв...добре, че погледнах дали ми е отразено едно 30 процентно намаление, та видях 44.00 лв.
Оправихме го де, но ако го бях видяла вкъщи, иди доказвай, че си купила само един, а не два суитчера...
А как е суичъра  Thinking

# 692
Съжалявам, ако съм подвела някого за термоблузите...писаха, че не са памучни. Blush Аз лично не погледнах етикета.

Суитчера не съм го мерила още, отвътре е с онова дебелото, рошавото...
По етикет: лицева страна - 80% памук, 20% полиестер. Подплата: 100 % полиестер. Това е сивото със синята подплата.
Подплатаот мъхест полар. Това е отбелязано.

# 693
  • Sofia
Момичета въпросните талони над каква сума ги дават?Аз пазарих за 22лв не ми дадоха,като отиде мъжа за сметка за 47лв му дали 3бр?...
Точно са дали за 47лв -3 бр.  
1 талон е равен на 15лв

# 694
нашия инхалатор е омрон и да си призная не бих рискувала с лидълски. Първо инхалатора освен за физиологичен разтвор се ползва и за лекарства когато е необходимо,така че там частиците на впръскване са много важни.Де да знам все пак е за здравето на детето. А 130 лева се избиват само за 1 година не купуване на антибиотик. (То зависи и какъв ви изписват де, щото може и от 2 боледувания да ги избиеш.)
Ние откакто имаме инхалатор да чукна на дърво,нямаме сериозно разболяване и се разминаваме с някой и друг сироп и капки за нос.Ползваме го и ние възрастните и доста облекчава при хрема.Пускам 1 инхалация,после дърпам всичко с аспиратора за нос и детето диша нормално.

# 695
  • sofia
Суитчерите са гадни. Подплатата е "лигава", а освен това са и умалени. Най-големият размер стана точно на моя третокласник, който е висок към 135 см. Не го взех.
Другите дрехи бяха далеч от термо...най-обикновени клинове и блузи.

# 696
нашия инхалатор е омрон и да си призная не бих рискувала с лидълски. Първо инхалатора освен за физиологичен разтвор се ползва и за лекарства когато е необходимо,така че там частиците на впръскване са много важни.Де да знам все пак е за здравето на детето. А 130 лева се избиват само за 1 година не купуване на антибиотик. (То зависи и какъв ви изписват де, щото може и от 2 боледувания да ги избиеш.)
Ние откакто имаме инхалатор да чукна на дърво,нямаме сериозно разболяване и се разминаваме с някой и друг сироп и капки за нос.Ползваме го и ние възрастните и доста облекчава при хрема.Пускам 1 инхалация,после дърпам всичко с аспиратора за нос и детето диша нормално.
Определено и ние ще го ползваме с лекарства,за това ви питам кои какъв ползва.Ще се радвам на още споделени мнения.Може ли да ми пратиш на лични вашия кои модел е  Peace

# 697
Суитчерите са гадни. Подплатата е "лигава", а освен това са и умалени. Най-големият размер стана точно на моя третокласник, който е висок към 135 см. Не го взех.
Другите дрехи бяха далеч от термо...най-обикновени клинове и блузи.

Подплатата е от полар, а той, поправете ме, ако греша, си е изкуствен по принцип.
Другите цветове може да са 100 процента памук отвън. Обикновено сивото е така разделено - на 20% полиестер и 80% памук, и при пижамите и блузите.

# 698
  • sofia
От полар до полар има огромна разлика в качеството - този беше от нискокачествения. Състава е ясен.

# 699
За детските книжки да попитам - съкратени варианти ли са?

# 700
Щом казваш.
На мен ми харесва сиутчера, ще топли определено.
Миналогодишните са със същият мек полар..

# 701
  • Стара Загора
Какво ви е мнението за блендерите? Май имаше доволни. Спецификациите май са все едни и същи, само променят дизайна. И на тях са вдигнали цената - гледам, че май месец са били 50лв.

# 702
Момичета въпросните талони над каква сума ги дават?Аз пазарих за 22лв не ми дадоха,като отиде мъжа за сметка за 47лв му дали 3бр?Мен че са ме пропуснали ясно,и са си го прибрали,но да знам за следващия път  Peace

Сега видях,че ще пускат инхалаторите.Спомням си ,че предни години са много коментирани,но без спомен за мнението ви.Основно ще се ползва от дете.И като мощност и параметри как са?На нас ни препоръчаха пфилипс,но те са от 130лв нагоре.Може ли да бъде сравняван с тези от аптечната мрежа?
Марки много, всеки си решава сам за себе си. Нашия го купихме от ЛИДЛ - трета година го ползваме, с две деца съм, а момченцето ми е с черен колан по кашляне - много съм доволна!

# 703
Купих черен и син клин, не са термо в никакъв случай, но са ок, с темповете на растеж на девойката, клиновете са най-често купуваната дреха. Взех й и една блузка, тъмно синята, другите не бяха хубави.
Имам много талони, но не съм ги регистрирала още, до кога е крайният срок?

# 704
За книжките - купих на моето детенце за Ноди. Моето е на годинка и половина и много им се зарадва. Нарисувани са хубаво за деца на тази възраст.

Общи условия

Активация на акаунт