Лидл ::72::

• 72 948
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Купих черен и син клин, не са термо в никакъв случай, но са ок, с темповете на растеж на девойката, клиновете са най-често купуваната дреха. Взех й и една блузка, тъмно синята, другите не бяха хубави.
Имам много талони, но не съм ги регистрирала още, до кога е крайният срок?

До 8.11. е първия етап.
Побързай..Аз току що въведох 10 кода ooooh!

# 706
  • София
Момичета въпросните талони над каква сума ги дават?Аз пазарих за 22лв не ми дадоха,като отиде мъжа за сметка за 47лв му дали 3бр?Мен че са ме пропуснали ясно,и са си го прибрали,но да знам за следващия път  Peace

Сега видях,че ще пускат инхалаторите.Спомням си ,че предни години са много коментирани,но без спомен за мнението ви.Основно ще се ползва от дете.И като мощност и параметри как са?На нас ни препоръчаха пфилипс,но те са от 130лв нагоре.Може ли да бъде сравняван с тези от аптечната мрежа?
Марки много, всеки си решава сам за себе си. Нашия го купихме от ЛИДЛ - трета година го ползваме, с две деца съм, а момченцето ми е с черен колан по кашляне - много съм доволна!
Добре де, аз никъде не мога да намеря колко са му размера на частиците на този инхалатор  - в книжката му пише ли?

# 707
Момичета, талоните за двата етапа са еднакви, нали? Rolling Eyes
Имам още 9 нерегистрирани талона, мисля да ги регистрирам направо във втория етап - за голямата награда направо...става ли така? newsm78
Но ако дават други талони от понеделник, тези ще ми изгорят пък Thinking
Моля за разяснение..

# 708
  • Асеновград
Комплекта за маникюр и педикюр е пускан и преди по спомен имаше доволни , но не си спомням дали от този или от модела с батерии? Може ли малко отзиви?

# 709
  • София
Не е ясно за талоните, по-скоро следва да са различни.

# 710
  • София
Комплекта за маникюр и педикюр е пускан и преди по спомен имаше доволни , но не си спомням дали от този или от модела с батерии? Може ли малко отзиви?
Точно от този модел, аз лично съм много доволна.  Peace

# 711
До 8.11. е първия етап.
Побързай..Аз току що въведох 10 кода ooooh!
Благодаря! Готово, мислех, че по-бавно ще става, успях за няколко минути!

# 712
Блендера 3 в 1 ли ще пускат пак?

# 713
  • Sofia
И аз така мисля, но знае ли се... то в БГ да се интерпретират (да не ползвам по-груба дума) правилата е толкова обичайно...  ooooh!

# 714

Не е ясно наистина. Четох, четох...

Но на тези, които имам, за първия етап уж, е изписана и голямата награда - 366 дни безплатно пазаруване. Което ме кара да си мисля, че може и да са еднакви за двата етапа...

Ама комай да си ги регистрирам и тези, че да не увисна после Laughing

# 715
Аз регистрирах 3 пъти един и същи талон и трите пъти ми изписа успешна регистрация ..
За да не се записват никъде в системата регистрираните талони, има нещо нередно.

# 716
  • Асеновград
Точно от този модел, аз лично съм много доволна.  Peace
Благодаря  bouquet bouquet bouquet

# 717
Блендера 3 в 1 ли ще пускат пак?

....  ДА, само на 12.11 и е на 55лв. raja_nikol явно  е добър след като се търси или се купува само защото е евтин и с 3г.гаранция?

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 15:36 от Glamur

# 718
  • София
Достатъчно е просто другите да са с други кодове и същият вид картонче.

# 719
Утре ще ги дорегистрирам и другите, че се уморих Tired
Някой по-назад вече беше писал, че няма контрол при регистрирането и допуска даже произволни комбинации да се въвеждат, че ги и приема.
Не съм много навътре в технологиите, и незнам какво значи това Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт