Лидл ::72::

• 72 942
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • Sofia
...Не съм много навътре в технологиите, и незнам какво значи това Rolling Eyes
И аз не съм особенно навътре, ама туй то... има нещо гнило в... играта им.  Thinking
Току виж накрая ни разиграят на томбола (н ауж случаен принцип... що не виждам - не вЕрвам!!!  Crossing Arms) тия, дето сме си хротували тук, в темата...  Mr. Green

# 721
  • София
Суитчерите са гадни. Подплатата е "лигава", а освен това са и умалени. Най-големият размер стана точно на моя третокласник, който е висок към 135 см. Не го взех.
Другите дрехи бяха далеч от термо...най-обикновени клинове и блузи.

Подкрепям. Какво им е термото, аз мислех, че ще са с дебелина на суитчър.
Имам синьото поло и обмислям да го върна, р-р 122/128, ако на някой му върши работа и е от София - да свирка до утре на обяд.

# 722
Блендера 3 в 1 ли ще пускат пак?

....  и аз се интересувам блендера. raja_nikol явно  е бодър след като се търси или само защото е евтин и с 3г.гаранция?

Аз го имам и е страхотен, няма ден, в който да не го ползвам, моя приятелка го дебне, затова питах него ли пускат сега и на каква цена?

# 723
  • Sofia
Рая, това ли имаш предвид, не знам него ли го водят 3 в 1?!

# 724
  • София
Нищо гнило в играта не виждам.
Бях писал по-назад, че няма формален контрол на въвежданите символи. Тоест трябва сами да се уверите че въвеждате коректно това което е изписано на талончето. Ако сбъркате в някой символ няма да ви каже че номера е сгрешен, а ще го приеме. После като ви изтеглят в томболата кривия уникален код а вие нямате такова насрещно билетче, си е ваш проблема Simple Smile

# 725
# 726
Аз купих суитчера, на мен ми хареса, и на детето също. Купих и книжки и други дребни нещица.

# 727
Четох, че някой търсише детски пижами. В Бургас - Изгрев днес имаше доста момичешки, а бухалчето /най-хубавите/ размерите бяха около 98-104см
Видях, че вече продават свинска мас. Може и да сте коементирали Blush

# 728
  • Пловдив
Следващата седмица ще има инхалатор Sanitas. Отзиви ще дадете ли?

# 729
  • София
Доволни сме от нашия. Малко ме дразни че е шумен, но като изключим това е ОК.
Ползвали сме го с физиологичен разтвор, вентолин, пулмикорт. Друго не ни е изписвано за вдишване.

# 730
  • София
И ние го имаме, но не мисля че е особено ефективен с лекарства. За ФР е ок, но малко съжалявам че не дадох повече пари за хубав инхалатор.  ooooh!

# 731
  • София
Как се разбира че не е ефективен с лекарства? И с какви лекарства се наблюдава неефективност?
Питам за да знам, ако се наложи вдишване на такива.

# 732
  • Stuck in a moment
Много съм старомодна с уредите в кухнята - моля, посъветвайте ме какъв уред да си купя, за да режа салати със зеле, моркови, цвекло и за лук да става....Този блендер става ли или трябва да е друг уред?

# 733
  • Sofia
какъв уред да си купя, за да режа салати със зеле, моркови, цвекло и за лук да става....
Като онзи, който посочих аз малко по-горе е по-удачен.

# 734
  • Сливен
някой дали обърна внимание на кутиите за съхранение http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=31302

Общи условия

Активация на акаунт