Нормално ли е ??

• 1 840
  • 18
  •   1
Отговори
Здравейте момичета, миналата седмица бях на лекар и тя установи че съм в 5 г.с. изписа ми Урогестан 2по2 ,аспирин протест през вечер и но-шпа при нужда и на 30-ти пак ме вика .Вълнува ме обаче това че не чувствам нищо друго освен че гърдите ме болят, имах болки в корема но сега почти нямам а по често в кръста. Притеснявам се дали вс е наред нито ми се повръща- нищо, възможно ли е да е спряло развитието.

# 1
  • Sofia
Всичко е наред, не е нужно на всеки да му се повдига и да му е лошо. Аз не съм имала никакви такива неща. За болките в кръста незнам от какво може да са, добре е че нямаш болки в корема. Незнам защо трябва да пиеш аспирин протект? Добре е, че ще отидеш на 30-ти и ще те видят пак, няма страшно:)

# 2
не виждам защо се притесняваш от това че нямаш гадене и т.н  не всички бременни имат тези симптоми ... по добре не го мисли всичко ще е наред  Peace

# 3
Simple Smile  Колко ми е познато това ! Само ще ти кажа да се наслаждаваш на този период, пък защо да не и до края на бременността ти да си остане така! Аз до 8г.с. нямах абсолютно никакви симптоми-нито дори 1 и се осланях само на + теста и прегледа при доки, а след това изведнъж ме заляха всички "екстри" и продължиха чак до 18г.с.! Чак ми става смешно как преди това се оплаквах и едва ли не се тревожех, че нямам симптоми, а след това не можех да излизам абсолютно никъде, понеже гаденето, повръщането и куп други симптоми бе мой ежечасов спътник. Слава Богу и този период отмина и сега наистина мога да кажа,че се наслаждавам на бременността си . Пожелавам ти го от сърце и на теб Heart Eyes

# 4
Възможно ли е Урогестана да е повлиял на болките в корема и то всъщност ако има нещо лошо би трябвало да имам болки ,нали?

# 5
Възможно ли е Урогестана да е повлиял на болките в корема и то всъщност ако има нещо лошо би трябвало да имам болки ,нали?

ако имаше нещо лошо нямаше да те болят гърдите а и щеше да кървиш ...

# 6
Нормално е. Аз с първата бременност нямах никакви симптоми освен сънливост. Сега обаче ми се гади и ми е лошо. Така че радвай се ,че нямаш симптоми и се наслади на бременноста си.

# 7
Simple Smile търпение, всички екстри могат да се появят, на този етап се радвай, преди да дойде умората, световъртежа и всички "хубавини" на бременността.

# 8
Здравей! Hug
И аз съм към края на 5та седмица . Симптомите ми са същите - само болки в гърдите и в кръста.
Лекаря ми предписа урогестан и дуфастон. Чак на 2ри съм на лекар, надявам се всичко да е наред.  Praynig

# 9
  • Варна
Въобще не е нужно ранна бременност да е съпътствана с неразположения и болки.
Така или иначе, на малко по-късен етап те често се проявяват, така че радвай се на периода без излишни притеснения.

# 10
Благодаря ви за успокоителните отговори Simple Smile

# 11
Бременей спокойно! Нормално е да имаш напрегнати гърди и болки в кръста ,а  и аз нямах гадене а само отпадналост,съвсем нормално е не при всеки има гадене.

# 12
Извинявам се, ако се повтарям, но аз също съм в 5 г.с. и първите дни след  положителния тест имах предменструални болки, главоболие, умора и сънливост. От вчера само гърдите са ми леко напрегнати, но не и болезнени. Знам, че звуча малко налуднчаво, но ме притесни това че болките ниско долу престанаха, не чувствам нищо освен гърдите. Нормално ли е само 2-3 дни след теста тези неразположения да отминат? Страх ме е да не би да е станало нещо

# 13
Нормално е да два три дни боли после спира и после пак почва ,болката ти ще се мести един ден ще те боли ниско доло друг кръста ,трети гърдите но това по никакъв начин не трябва да те притеснява с напредването на бременноста бебчо ще расте и ще опъва тазовите ти връзки а болките са ужасни,Не се притеснявай тези неразполовения в тялото ти по никакъв начин не влиаят на бебо!Като родиш със сигурност всичко ще ти отмине ! Joy

# 14
Нормално е да два три дни боли после спира и после пак почва ,болката ти ще се мести един ден ще те боли ниско доло друг кръста ,трети гърдите но това по никакъв начин не трябва да те притеснява с напредването на бременноста бебчо ще расте и ще опъва тазовите ти връзки а болките са ужасни,Не се притеснявай тези неразполовения в тялото ти по никакъв начин не влиаят на бебо!Като родиш със сигурност всичко ще ти отмине ! Joy

Hug благодаря ти

Общи условия

Активация на акаунт