Мюнхен

• 43 717
  • 471
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Erding Aquapark - много си заслужава.

# 466
Здравейте, извинявам се ако молбата ми не е за тук, но планирам да организирам пътуване пролетта до Леголенд. Полет като че ли най удобен е този до Меминген, т.к се съобразявам с рожденния ден на детето. Но престоя е 5 пълни дни. Планирам два да са в парка, останалите са ми в чуденка. Баварските замъци мисля да включа 1-2 дни и евентуално някое градче. Моля за препоръки как най ефективно да използваме престоя си. Ще имаме 2 свободни дни след пристигане, 2 дни парка и още 1 ден. Моля за идеи как да организирам престоя?

# 467
Здравейте, извинявам се ако молбата ми не е за тук, но планирам да организирам пътуване пролетта до Леголенд. Полет като че ли най удобен е този до Меминген, т.к се съобразявам с рожденния ден на детето. Но престоя е 5 пълни дни. Планирам два да са в парка, останалите са ми в чуденка. Баварските замъци мисля да включа 1-2 дни и евентуално някое градче. Моля за препоръки как най ефективно да използваме престоя си. Ще имаме 2 свободни дни след пристигане, 2 дни парка и още 1 ден. Моля за идеи как да организирам престоя?

Ами според интересите ви. Ако искате замъци, 2 дни замъци + 2 дни Леголенд + 1 ден пак нещо в околността (евентуално което интересува и детето). Вижте дали наблизо няма някой връх или езеро - има де, но дали на вас ви се пътува до съответното място.

Когато аз организирам пътуване, гледам да е да има по нещо за всеки. Набелязвам си място за спане, отварям картата и гледам какво има около него. Или пък си харесвам район, гледам какво има в него и после избирам място за спане.

# 468
  • Пловдив
Изобщо няма да му мисля, тръгвам по Романтичният път на север и докъдето стигна...Ще се наслаждавам на прекрасните малки градчета. Nördlingen и Dinkelsbühl са сравнително близо до Günzburg. Ако все пак решите да обходите замъците за Neuschwanstein бих пропуснала влизането вътре. При хубаво времето е впечатляващ да се види отдалеч, но тълпите с туристи не бих си причинила отново. Linderhof за мен е по-красив и заедно с Oberammergau и манастирът Ettal могат да запълнят един ден.

# 469
Здравейте, решили сме да отскочим до Мюнхен за Нова Година. Тъй като никога не съм била зимата, особено за НГ, имам чудене дали на 1ви януари нещо ще работи? Най-вече ни вълнуват ресторанти и кафенета. Предполагам, че, както в БГ, мнозинството ще са затворени, но все пак, ако някой има идея какво може да се прави на 1.1. И къде може да де хапва, ще съм благодарна!

# 470
  • Germany
Сега като се замисля никога не съм ходила никъде на 1-ви януари, но си мисля, че на летището, гарата, автогарата например ще си работят разни неща.. в хотелите. Макдоналдс на Карлсплатц никога не затваря, не вярвам на 1-ви да не работи.  Повечето пекарни също работят по празници, но за 1-ви не съм сигурна.

# 471
  • София
Здравейте, имам въпрос относно дойчланд тикетс. Пристигнахме в понеделник, на 22.12. и купих 4 билета. Оказва се че мога да канселирам абонамента от февруари (до 10.1).  Имате ли идея дали все пак по някакъв начин мога да избегна плащането на 4 билета за два месеца

Общи условия

Активация на акаунт