РУСЕнска тема-есенно зимно ноктюрно

• 43 002
  • 724
  •   1
Отговори
# 615
  • Русе
Момичета, някой да има френски учещо дете?  Издирвам една учебна тетрадка по френски език ECHO B1 volume 2  с диск.
Ако на някой му е излишна (да не е писано с химикал) и може да ми предложи ще съм благодарна.

# 616
И ние сме в играта с албума на Билла ... няма начин да не сме Simple Smile

# 617
Цитат на: delia
С две ръце Пламен от Поликар.
Не бих  препоръчала фирмата. Навремето като карах курса при Красимир, той ме опипваше по бюста, уж ми оправя волана? Първите три пъти си наложих да вярвам, че е наистина случайно, но той взе да се хили многозначително и ми даде да разбера, че е нарочно. Помолих го в прав текст да спре, той ми каза, че било част от обучението. Лайно! Накрая  приятел, много здраво момче, ме прибра от едно кормуване и го предупреди какво ще му се случи та престана. Даже го изигра обиден, нямало нужда да пращам хора, той и от дума разбирал. Ама не разбра.
Внимавайте с инстукторите.

# 618
Не бих  препоръчала фирмата. Навремето като карах курса при Красимир, той ме опипваше по бюста, уж ми оправя волана? Първите три пъти си наложих да вярвам, че е наистина случайно, но той взе да се хили многозначително и ми даде да разбера, че е нарочно. Помолих го в прав текст да спре, той ми каза, че било част от обучението. Лайно! Накрая  приятел, много здраво момче, ме прибра от едно кормуване и го предупреди какво ще му се случи та престана. Даже го изигра обиден, нямало нужда да пращам хора, той и от дума разбирал. Ама не разбра.

Уффф такива ги има навсякъде ... отврат ...

# 619
Благодаря за мненията, успях да намеря Митко Бечев, надявам се да нямам проблеми с бюста Simple Smile.

# 620

Мхм. И аз потвърждавам.

# 621
Момичета, малко странен въпрос имам, но не се сещам кого/къде да попитам. Та въпросът ми е, някой познава ли в.з. Средна Кула 10 км - има ли смисъл да се взема ранчо там? Съблазняващото е, че е все пак в града, лесен транспорт без кола, та се чудим... По-рано имахме ранчо в Буйна Яна/Селеметя/Левента, т.е. пак в чертите на града, но преди десетина години родителите се ядосаха и го продадоха, защото ние "не сме се интересували".   Party

# 622
  • Русе
 Отново за киселото мляко, ако въобще все още съществува такова понятие. Има само 2-3 марки които според мен долу-горе стават, а всички други Даноноподобни са някакви (да не кажа вредни) безвкусни тестообразни каши, нямащи нищо общо с българското кисело мляко.
 Никога не купувам от кашите, но вкъщи понякога купуват. Вече за 2-3 път се случва след отваряне на кофичката да видим това:

Няма как кисело мляко да мухляса, това не е кисело мляко!

# 623
ramlim а аз пък си мисля, че киселото мляко си мухлясва (може и да греша де) ....но ето и тук какво пише http://spisanie.info/%D0%B7%D0%B4%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B5-%D0%B8 … D1%81%D0%B5%D0%BD

А иначе дори и да си е истинско това пак е недопустимо и сега в нета видях още един случай с мляко  на същата фирма ето тук

Иначе и аз лично понякога вземам от него...вече ще се замисля  Thinking

# 624
  • Русе
 Няколко години имах възможност да се възползвам от налично истинско прясно мляко в почти неограничени количества и правех кисело мляко. Искам да кажа, че съм виждал истинско кисело мляко, така да се каже. Истинското кисело мляко не е като тесто. Когато гребнеш, след 15-20 мин мястото се запълва със суроватка. Оставено на стайна температура за 2-3 дни става доста кисело, но никога не съм виждал мухлясало кисело мляко.
 А това "кисело мляко" и месец да стои на топло няма да стане кисело, защото няма мл. кисели бактерии, но пък явно ( вероятно точно заради това) се завъждат  гадости, които предполагам не са кисели, но не бих ги хапнал  Wink.

ПП Вкъщи не е стояло повече от 24часа, и то само в хладилник. Не вярвам да му е бил изтекъл срока на годност, но не погледнах, а вече няма как. Освен това сме имали още 2 подобни случаи с тази марка.
 Според моя вкус и от млеката които съм опитвал, само Домлян и русенските Елена и Приста долу-горе стават, далеч съм от мисълта че са истински.За марката Домлян научих в този форум  Peace.

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 17:22 от ramlim

# 625
  • Русе
Истинското кисело мляко прави суроватка, но също така забравено за повече време може и да мухляса. Поне на мен ми се е случвало да забравя някой буркан в хладилника зад други поставени неща. А си правя киселото мляко сама от истинско прясно мляко от домашни животни. 

# 626
  • Русе
 Възможно е  Peace.

# 627
Ситово е гадно мляко, никакъв вкус. От купешките най ми допада на Маджаров.

# 628
  • Русе
Да попитам нещо - искам да се запиша на народни танци в училище "Възраждане". Някой знае ли цени. Освен това зная, че във форума има други, играещи народни танци, ще се радвам ако ми кажете какви са цените в другите клубове за танци в Русе.

# 629
  • Русе
Преди време стана въпрос за кръговото и за лентите за десен завой.

Разликата обаче е, че ние имаме още една безконфликтна лента специално за десен завой.

Общи условия

Активация на акаунт