РУСЕнска тема-есенно зимно ноктюрно

• 42 999
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
Този си струва, много е хубав, вчера залепихме и първите пакетчета, за следващите дни съм нагласила още. Много им е интересен на моите, цяла вечер го четохме.

# 601
  • Русе
 Това нещо "Била" още ли съществува, очуден съм. По моя преценка всички магазини от тази верига трябваше да са закрити. Преди години заради клентските карти ме отказаха и не съм стъпвал вече там. Трябвало да имам клиентска карта, иначе за повечето стоки вместо обявената в дрипавите им брошурки цена, трябваше да плащам почти двойно и аз им казах чао. Повечето им магазини ги затвориха, но все още явно има някой друг да мърда  Mr. Green.
  Сега заради албума ще ме грабнат за клиент, 100% съм сигурен, само че нЕкой друг път  Laughing.

# 602
Вчера като видях рекламата казах - НЕ ... ама аз така казвам всеки път ...

# 603
Взех и аз тази сутрин албума и първите 3 пакетчета  Simple Smile и във всяко от тях имам супер стикер Peace.
Ели, съдържанието не е толкова лошо  Wink не протестирай  Hug

П.П. Извиняваме се на другите в темата, че ви занимаваме с нашите лудости  Joy . Скоро ще си отидем в темата.

# 604
  • Русе
На мен ми е като квартален - много е удобно да имаш магазин до входа, почти. Но напоследък нещооооо много празни рафтове, много неща не дошли, доставките се бавели, продавачките нови - едва мърдат. Нещо организацията им хич я няма.

# 605
  • Русе
Всички албуми до сега сме събирали, 4 или 5 бяха, загубих им бройката. Тъкмо едното дете порасна и спря да събира, започна другото дете. Свършат ли стикерите в Билла така си остават албумите, никой не ги поглежда повече. Надявам се тази година вече да не събираме, но едва ли ще се отърва.

# 606
И аз се нареждам на опашката за темата със стикери. Simple Smile
Оборудвани сме с албум и първи няколко пакетчета. Simple Smile

# 607
  • Русе
Този е 5-ят от общо 7 Crazy
Стига спам тук. Другата тема е активна  Peace

# 608
  • Ruse, Bulgaria
До колко часа работят магазините CHINA CITY?

# 609
  • в огледалото на живота
До колко часа работят магазините CHINA CITY?
По мой спомен до 21 ч.  Peace

# 610
  • Ruse, Bulgaria
Проверих ги магазините до 20ч - този на печатни платки,в Дружба до 19 и 30,долу не знам.
Дев,благодаря!!!

# 611
Здравейте, търся координати на М. Бечев за шофщорски курсове? Някой има ли актуална информация? Или кой друг бихте препоръчали?

# 612
Аз бях при Пешо СБА

# 613
Здравейте, търся координати на М. Бечев за шофщорски курсове? Някой има ли актуална информация? Или кой друг бихте препоръчали?
С две ръце Пламен от Поликар.

# 614
Другата ми идея беше за Поликар, ако не намеря другия инструктор, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт