РУСЕнска тема-есенно зимно ноктюрно

• 43 584
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
Запис да ви следя Simple Smile

# 691
  • русе
Тази година доходите на мъжът ми се увеличиха,и няма да получавам детски.Защо пак трябва да подавам декларация,днес ми се обадиха от социални грижи?

# 692
  • Русе
 Хм-м-м интересно, ще следя развитието, че обстановката ми е нещо позната.

# 693
Тази година доходите на мъжът ми се увеличиха,и няма да получавам детски.Защо пак трябва да подавам декларация,днес ми се обадиха от социални грижи?
Възможно е администрацията да се грижи за гражданите - да не пропуснат сроковете примерно ...

# 694
  • Русе
 Wink
тъй, тъй, а дано...

# 695
Ама надали.  hahaha

# 696
# 697
Детските се отпускат за срок от една година. Ако получавате от април примерно, то до април следващата година си имате право на помощта. Просто като дойде този следващ април не подавате. А сега са Ви звъннали за декларация, заради промените в закона, касаещи основно тези, които живеят на семейни начала без брак. Ако не сте от тях подавате само декларация, че отглеждате детето си в страната.

# 698
Тази събота и неделя каня малки и големи на уъркшоп  Crazy за изработване на мартеници - пернати и космати  Simple Smile от крафт материали  Mr. Green в Екомузея

# 699
  • в огледалото на живота
Тази събота и неделя каня малки и големи на уъркшоп  Crazy за изработване на мартеници - пернати и космати  Simple Smile от крафт материали  Mr. Green в Екомузея
Разгледах събитието и ни допадна.. Wink

Аз да попитам някакви мероприятия за 3 март в града подходящи за децата дали няма да има?
Мисля да посетим Пантеона и къща-музей ,,баба Тонка '' с дъщерята.
Време е вече да я запозная с историята ни и смятам,че за 6г.би ме разбрала.

Рамлим,Шипка?!  Wink

# 700
Къде се намира Екомузеят?

# 701
  • Русе
Къде се намира Екомузеят?
Между училище "Христо Ботев" и х-л "Чарлино" Peace

# 702
ауууу срамота...да не знаеш къде е Екомузея....тц тц  Mr. Green
Работещи експозиции по празниците
 3 март ( четвъртък ) - къща музей "Баба Тонка", Пантеон на възрожденците, Исторически музей, Екомузея, АР "Ивановски скални църкви" и "Средновековен град Червен";

4 март (петък) - къща музей "Баба Тонка", Пантеон на възрожденците, Музей на градския бит, Исторически музей, Екомузея, къща музей "Захари Стоянов",  АР "Ивановски скални църкви" и "Средновековен град Червен";

5 март (събота) - къща музей "Баба Тонка", Пантеон на възрожденците, Музей на градския бит, Исторически музей, Екомузея, къща музей "Захари Стоянов",  АР "Ивановски скални църкви" и "Средновековен град Червен";

6 март (неделя) - АР "Ивановски скални църкви" и "Средновековен град Червен", Екомузей

Безплатен вход през м. март
3 март - Пантеон, Баба Тонка
15 март - Къщата на Калиопа
22 март - Исторически музей
29 март - Сексагинта Приста

# 703
  • в огледалото на живота
пчелице, bouquet

# 704
A от колко часа е този уъркшоп и необходимо ли е предварително записване или идваме на място и се включваме в майсторенето?

Общи условия

Активация на акаунт