РУСЕнска тема-есенно зимно ноктюрно

• 43 600
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Центърът за контрол на транспорта се намира до партийната централа на Атака. Сградата на СБА.

Благодаря!  bouquet

# 91
Днес положението е малко по-нормално с движението или ние уцелихме помеждутък около 08:00. Вчера обикалях през Международното да стигна до Здравец през КАТ, от Борисова през Пазара не ми се минаваше с тия влакове.
Нахут няколко вида готов (с маслини, с патладжан и още един пикантен) има вече в Лидл - сутринта си взех Simple Smile.

# 92
  • На брега на реката
И аз не хванах трафик. Бях подготвена от мм, че ще е ужасно и тръгнах по-рано. Сериозно подраних  hahaha
Обаче видях поне 3 патрулки, а мм каза, че имало на доста места снощи регулировчици. Дано овладеят ситуацията, че до 20ти декември ще има да недоволства русенеца  #Crazy

# 93
  • Русе
Аз пък хванах такова задръстване, дето изобщо не го очаквах. От двора на Ботев, където се правят сватбите, надолу към пристанището, покрай кукления театър до училище Любен Каравелов и малко след него - 17 мин. Долу пред Речна гара, където се събират 6 улици, меко казано беше ужас. Но това точно около 8 ч. След около час пак минах от там, нямаше никакви коли.

# 94
  • Русе
Следващо задръстване по центъра- около 17ч. Заповядайте и се включете във веселбата. То и преди беше трудно,  но сега е ужас  Wink.
 Много интересно е вечер по уличката "Хан Аспарух" от "Борисова" в посока цветята и после към църквата. Препоръчвам за хора, които не бързат  Laughing.

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 11:33 от ramlim

# 95
  • Русе
Аз пък, с градският транспирт, нямам грижи. Върви си по график и минавам по кръговото Simple Smile
Дано времето се задържи хубаво иначе ще мръзна, а с колата е абсурд да тръгна.

# 96
И аз мисля утре да се възползвам от услугите на градския транспорт. Влязоха ли в сила картите? Да ходя да си купувам от карторепа или да си платя на шофьора?

# 97
И аз мисля утре да се възползвам от услугите на градския транспорт. Влязоха ли в сила картите? Да ходя да си купувам от карторепа или да си платя на шофьора?

Не са, карторепите още не работят  Wink . До края на месеца си е по старому а и после като влязат, пак може да си купиш билет от шофьора  Peace

# 98
Тъкмо четох в сайта на еггед.  Че за какво изобщо ми е карта? Кое и е по евтиното? Само това за прикачването не ми стана ясно.

# 99
Дали не се опитват да направят като в чужбина, ако се движиш по дадена линия дори да смениш транспорта не плащаш още веднъж.
П.П. Чак ми е смешно, че иначе е тъжно колко далеч сме от добре организиран и надежден градски транспорт.
Някои коли не можеш да ги познаеш, че са превозвач.

# 100
Ползвала съм градски транспорт в чужбина. Системата им е супер проста. Докато четох сега ми се стори супер сложно. Все ми е на акъла, че пенсионерите дето едва виждат ще цъкам по приемника да си избират опции за превоза. В Белгия си купувах карта с определен брой пътувания. Колкото повече, толкова по евтино беше пътуването. Минаваш картата през четеца и на гърба на картата се изписваха данните и остатъка наличност по картата. Като свърши и в боклука, купуваш ново картонче.  За лица до 26г можеше да си купиш месечна карта. Носиш си я в себе си и при проверка само показваш. Доста изгодна беше. Във Франция беше същото. Билета ставаше и за метро и за автобус. Ръгаш вадиш и воала.  Баш кат за идиоти. Тука много са ни надценили с тия устройства.

# 101
  • Русе
И в Испания е лесно и евтино но тук мисленето не се отдава на властимащите Crazy

# 102
  • Русе
 Някой имал да взема едни пари за едни устройства....

# 103
Моля, кажете ми от къде мога да купя хубава ленена покривка (или нещо друго ленено) за подарък за специален повод.Мерси!

# 104
В мола в кристалните магазини няма ли?

Общи условия

Активация на акаунт