X-Factor Bulgaria - Сезон 4, Тема 4

• 41 091
  • 866
  •   1
Отговори
# 855
Християна, Стивън и Белканто са тоталните ми фаворити тази вечер! Уникални бяха!

# 856
  • Луната ни пази
Това аз НЕ го одобрявам!
По тази логика българи не трябва да пеят на английски. Хайде стига изкривен патриотизъм. Постарал се е да разбере какво пее и вкара много емоция. Дарина беше гротескна с Катеринно моме.

# 857
Никой не прави според мен компромиси. Хората оценяват усилията, които е положил Стивън. Емоцията, която вложи в песента, това че разбира напълно за какво пее и се справи по-добре със задачата да докосне публиката от повечето от участниците тази вечер.  Peace

# 858
Добре де, щом затвориха линиите 5 минути след изпълнението на последния участник  newsm78 колко време има той да се гласува за него  newsm78

# 859
  • Sofia
Това аз НЕ го одобрявам!
По тази логика българи не трябва да пеят на английски. Хайде стига изкривен патриотизъм. Постарал се е да разбере какво пее и вкара много емоция. Дарина беше гротескна с Катеринно моме.

По същата логика прави неприятно впечатление как българките като видят някой чужденец (колкото по-екзотичен по-добре) забравят здравия си разум и всякаква логика и само ах ох те са страхотни  ooooh! ooooh! ooooh!

# 860
[/quote]
+1

# 861
# 862
# 863
  • in Wonderland
Стиви не може да ме трогне и това ме. Но се справи сносно.

Марето се объркА нещо. По Бг радио избират стоте най- добри текста, а не песни  Peace

# 864
  • Луната ни пази
Това аз НЕ го одобрявам!

По същата логика прави неприятно впечатление как българките като видят някой чужденец (колкото по-екзотичен по-добре) забравят здравия си разум и всякаква логика и само ах ох те са страхотни  ooooh! ooooh! ooooh!
Нищо общо няма с цвета на кожата на Стиви, но ако за теб има, си има и термин- расизъм!

# 865
Наистина не му се разбираше много на Стиви но вложи толкова емоция че съм сигурна че почувства песента изцяло а песента беше точно за него защото е далеч от домът. Браво

Искам да критикувам стайлинга на Александрина може ли на точно тая песен да я облекат толкова невзрачно и тая синя коса беше  Sick .
Дарина защо гледаше като сърна пред разстрел това момиче от концерт на концерт все по спечена ми изглежда.
Салют изобщо не ми харесаха, Ава и Белканто за мен пяха супер.

# 866
  • Radnevo
Ами, не мога да я харесам Християна, не ме изненадва вече с глас, както беше в началото, защото и свикнах. Страхотен, чист глас има, но ми вика твърде много, чак леко пищи на височините, плюс, че грам не ме докосва, толкова е стерилна. Rolling Eyes
Бях се притеснила,че аз нещо не съм наред. Mr. Green И аз не мога да я харесам,въпреки,че пее страхотно.Маги нали каза,че ще разчупват,дано.

Аз също не успях да я харесам досега, изглежда ми като перфектния имитатор, много отработен, но липсва артиста, индивидуалността.

Общи условия

Активация на акаунт