The Walking Dead - 16

• 23 001
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
А,6 сезона с никоя ли не е?
Връщам ви пак във втори,ама...

Покрай издирването на София,Керол сякаш взе все повече да се мотае около него - да го била наглеждала?? Че ако не са Дариъл и Шен да им спасяват задниците,не знам как биха оцелели.
Рик на този етап е абсолютен мухльо и тук идва моят въпрос как така,при вече сформирана група и Шен водач,Рик се намести като лидер?
Всяко негово решение е грешка или проява на слабост.Честно казано много ми е дразнещ.

Ех, спойлнах без да искам, не съобразих Simple Smile Втори сезон е супер, Даръл си е намерил крилцата вече  Heart Eyes Рик е малко дразнещ, да, но пък е сладък Simple Smile Гледай, до края на сезона ще ти се изясни Simple Smile

# 511
Всяко негово решение е грешка или проява на слабост.Честно казано много ми е дразнещ.

Хм, не е точно така, но "проява на слабост" вероятно е въпрос на субективна интерпретация. Какви грешки е допуснал до момента?

# 512
Мдааа, нормално. Всеки гледащ сезоните един след друг е впечатлен(обсебен, харесващ...) Шейн. Ще мине.  Mr. Green

# 513
  • Ænima/Albuquerque
Въх, Шейн!  Sick

# 514
Мдааа, нормално. Всеки гледащ сезоните един след друг е впечатлен(обсебен, харесващ...) Шейн. Ще мине.  Mr. Green

Не всеки, каза Финдли, не всеки.  Mr. Green

# 515
Аре бе! Всеки новостартиращ, не по-2-3-5-ващ. Crossing Arms Всеки път водим едни спорове...уморих се, тоя път няма да участвам, ако се развихрите. Tired

# 516
  • Gotham City
Като чета Бютихолика и ми става едно такова носталгично  Mr. Green искам и на мен да ми е за първи път да ги гледам пък  Mr. Green

Вие си делете Дарковците, аз ще

# 517
  • BG
Като чета Бютихолика и ми става едно такова носталгично  Mr. Green искам и на мен да ми е за първи път да ги гледам пък  Mr. Green
Скрит текст:
Вие си делете Дарковците, аз ще

[/quote
Няма страшно, още седмица-две и ще е отново на линия  Hug то всъщност вече сме петък, тъй че даже и по-малко остана
На мен Шейн ми е неприятен още от началото.

# 518
И аз Шейн никога не съм го харесвала и се чудя как има хора, които го харесват.
Идентифицират ли се с него, не знам, ама ми беше супер противен.

Лори не чак толкова, тя ми беше безлична, но често мотаеща се.

# 519
Лате, бря, от първо гледане и аз, и Саркът плювахме по Шейн, ндей ти тъй. После почнахме да се повтаряме за всеки новогледащ и да започнем да му признаваме тук-там по някоя заслуга.  hahaha

Аз Лори си я харесвах, пък.

# 520
  • BG
Не схванах точно разговора между Морган, Рик и Мишоне от промото, дали се въртеше само около идеята на Морган, че всеки живот е безценен и нейното опровергаване, или Морган спомена и нещо за напускане, счу ми се go да казва, но не схванах много всичките му думи, липсват ми едни eng sub Mr. Green,

# 521
  • Ænima/Albuquerque
После почнахме да се повтаряме за всеки новогледащ и да започнем да му признаваме тук-там по някоя заслуга.  hahaha

С пулвин уста.  Mr. Green

# 522

Много хора я плюеха Лори, защото видиш ли изневерила и легнала с Шейн.
Че как да реагира, трябва да си пази кожата и тази на детето, ще не ще ще се присламчи и ще пусне на Шейн. Навсякъде зомбита, а мъжът и е мъртъв.

# 523
  • Ænima/Albuquerque
Ебати логиката!

# 524
Ми такава е, логика на оцеляване... Пък и колко хора са почвали връзка с някого не щото те го обичат, а щото той ги обича и те кандисват в един момент. А и да не забравяме, че тя мислеше Рик за мъртъв, все пак.  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт