The Walking Dead - 16

• 22 975
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • на кого му пука
Ако трябва да се оправя сам дано му пожалят сценаристите  ръката. Joy

# 556
  • Gotham City
Лори ми беше противна, просто защото е Лори.

Шейн, бляк. Кой пък е харесвал Шейн?

hahaha

Не се бях радвала толкова на тоя сериал, колкото, когато зомбенцето изяде Лори.

Шейн ме кефеше визуално горе-долу, като се пострига де, ама и като характер ми беше интересен.

Не щЪ Рик да има нова, не щото ревнувам, мен той ни ма кефи, ама не искам да гледам любовни и семейни сцени, ако исках това, щях да гледам Малката булка, искам бой, оцеляване, битка

# 557
Ако трябва да се оправя сам дано му пожалят сценаристите  ръката. Joy

Вече разбрахме, че ще му я оставят, няма кой да прави CGI на всичките му сцени  Mr. Green

# 558
  • на кого му пука
А тая Джеса има ли я в комиксите или и тя е за цвят?

# 559

Има я. Ситуацията беше подобна. Ама забравих какво се случи.

# 560

Не съвсем, Рик го свалиха с Андреа, но тук ролята на Андреа, пое Керъл  Peace

# 561
  • USA
Шен е психически неуравновесен - да,но вземаше правилните решения и разбра,че трябва да трепеш наред,ако искаш да оцелееш.Няма друга опция.

Лори не ми харесва,придава си важност,все с някой е в спор,все на някой дава наклон как да мисли/какво да прави.Щом зомби я е нападнало,значи няма да имаме бебе.(още не съм стигнала до там).

Днес започвам сезон 3.

# 562
Шен е психически неуравновесен - да,но вземаше правилните решения и разбра,че трябва да трепеш наред,ако искаш да оцелееш.Няма друга опция.

Това беше едно-единствено* правилно решение и засягаше зомбитата в плевнята. Решението му да утрепе Рик, за да не му пречи с Лори не мога да приема за правилно в широк мащаб, някак си.  Mr. Green Мотивацията му през цялото време беше твърде ограничена -- Лори и Карл да са добре, другите да мрат. Това не е лидерско мислене, чисто и просто. Затова Рик стана лидер.

* Прав беше да убеждава Рик в първи сезон да не ходи да спасява Мърл, но тогава Рик, пък и другите, бяха все още човеци, хуманни такива.  Laughing

# 563
И мен Рик ме дразнеше много в началото. Започнах да го харесвам чак след като напуснаха затвора. Сега вече е машина, ама дойде па тая Джеси. Tired

Александра я харесвам много, в сериала не съм сигурна, но сякаш ще стане човек от нея. И все пак не искам лигава любов между тях, Глен и Маги ми стигаха. Но някоя за Даръл няма да откажа. Flutter

Шейн, Лори и Андрея не ги понасях от самото начало! Да си кажа и аз.

# 564
  • Ænima/Albuquerque
Но някоя за Даръл няма да откажа. Flutter

Не! Стига любов!  Crossing Arms

# 565
 Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Извинете. Извинете. hahaha

Глен и Маги па въобще не бяха лигави, Бебище. Crossing Arms

# 566
  • BG
Намерих откъса със загадъчното "help" Mr. Green

И един коментар под него:
It isn't Glenn.  The Spoiling Dead Fans have confirmed in the last half an hour that it's Eugene, radioing for help when the walkers breach Alexandria in the midseason finale.  And if you listen again it sounds exactly like him.

И сега като го чух отново няколко пъти, наистина не звучи като Глен със сигурност, пък и гласа звучи някак по-спокойно, не като да се криеш под варел заобиколен от зомбита.

# 567
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Но някоя за Даръл няма да откажа. Flutter

Не! Стига любов!  Crossing Arms

Не искам любов. Искам да се стегне, да се поизкъпе (само, за да го погледаме, после пак да си се изцапа  Embarassed), да се подстриже малко и да започне да трепе наред. #2gunfire И не знам как стои въпроса с лятото в Джорджия, но ще е добре да свали якето Simple Smile
АМС между другото потвърдили Дуайт (така ли се произнася???) вчера  newsm78.

# 568
Като знаем коя е фризьорката на Александрия, никви подстрижки за Дарко, само за Рик  Joy

# 569
The Spoiling Dead Fans, които и да са те, били потвърдили, че Глен бил оживял. И да, скрил се под контейнера. Мързи ме да търся линка.

Общи условия

Активация на акаунт