The Walking Dead - 16

• 23 012
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • BG
Пуц, да разбирам ли, че
Скрит текст:
са давали Деръл, понеже мислех, че със Саша и Ейбрахам ще ги видим чак в 8-9 еп., нали забиха нанякъде. Значи Глен все пак е жив.
Този път не се сдържах и ти прочетох спойлера Grinning

# 631
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Пуц, не съм гледала, ама те прочетох и аз се ядосах  smile3511
Чак довечера ще гледам към 23 часа. Confused

И аз така Close Не ви чета. Не ви чета. Не ви чета. baby_neutral goodandevil

# 632
Ама много съм заспала.
Пуци,
Скрит текст:
сега стоплих, че си писала за Глен. Наистина ли е жив? Как оцеля?
Бързо казвай. Може и на лични  Praynig

# 633
Нощен гост, не.  Grinning
Скрит текст:
Нямаше време от толкова много глупости да стигнат и до тях.

Елора,
Скрит текст:
да, точно така, както бяха казали ония спойлеристите. Докато зомбовете ръфаха Никълъс, без ИЗОБЩО да докоснат Глен, странно защо, той се оттегли под контейнера, където пренощува и на следващата сутрин, о, ЧУДО! наоколо не беше останало нито едно зомби.  hahaha

Фейсфракингпалм!

# 634
  • Ænima/Albuquerque
Скрит текст:
Продължава да ми е все тая за Глен. Обаче, все още не мога да повярвам, че ни оставиха един месец започнати и недовършени.
Излишния пубер, Инид, на сапун! Бахти дрислата!
Спенсъре, кво прайме, бе, момче? Тара? Моргане, ми ти, бе, кретен? doh
Маги е гениална просто! Глен бил пуснал балоните, щото е абсолютно невъзможно да е Даръл, Ейбрахам или оная... както там се казваше.
Идиот до идиота събрани в тая Александрия! Искам нашите да се изнесат и да оставят всички плиткоумници да умрат в резултат на естествен подбор!

Падна изгорелия цирк. Never saw it coming. *саркастична емотикона*

И аман от скучни, екзестенциални разговори в тоя сериал!

# 635
  • BG
Значи
Скрит текст:
това е flashback or some part of Glenn hahaha как безцеремонно лъжат, не ги е срам Mr. Green

# 636
Дирници, до последния!

# 637

Елора,
Скрит текст:
да, точно така, както бяха казали ония спойлеристите. Докато зомбовете ръфаха Никълъс, без ИЗОБЩО да докоснат Глен, странно защо, той се оттегли под контейнера, където пренощува и на следващата сутрин, о, ЧУДО! наоколо не беше останало нито едно зомби.  hahaha

Фейсфракингпалм!

Мерсаж  bouquet

Скрит текст:
Ще коментирам пак като гледам епизода, но ми е странно да има толкова много зомбита и той безпрепятствено да се шмугне  newsm78
Я кажи в началото ли е тази сцена? Дай минутки. Поне нея да гледам. Как ще работя вечерта при това напрежение  Close
Люсил ще бъде задоволена от тиквата на Глен или тази на Морган. Предпочитам тази на Морган  Twisted Evil

# 638
  • Ænima/Albuquerque
С това започва епизода.

# 639
И аз предпочитам тази на Морган. Особено ако още само веднъж ни информира, че all life is precious.

# 640
  • Ænima/Albuquerque
Плюс ено. Така да ме дразни вече.  Close

# 641
All life is precious, хора. Mr. Green
Не ме дразни Морган, следва си кода човекът. Дразни ме,
Скрит текст:
че измъкнаха Глен толкова тъпо(както очаквах), само за да умре сега заради тъпата тийнейджърка.
И това с балоните беше върха на тъпотата.
Много тъпа серия.

# 642
  • Ænima/Albuquerque
 Banghead

# 643
  • BG
Eee, то пък остава
Скрит текст:
сега след толкова чакане да го видим жив ли е или умрял, да вземат пак да го затрият, е, тогава вече толкоз ще се ядосам, че от любим сериал може и омразен да стане.
Морган и мен ме дразни ужасно.

# 644
Гледах началото.

Скрит текст:
Горе долу е правдоподобно. Но е твърде близко до контейнера. Друго помня. Трябва да видя къде падна точно. Естествено веднага го погнаха и него като се шмугна. Наложи му се дори скрит да ги коли, ама откъде се появи шишето с вода  Mr. Green Айде приемам, че под контейнер за боклук се намират безценни неща.
Гледах докато се появи Инид и Глен се шмугна през един прозорец. Как пък не го видяха преди?
Айде приемам, че от напрежение не са го видели.
Ох, твърде много компромиси правя  Rolling Eyes
Инид ако е от вълците се чудя защо му помага.  newsm78
Чудя се и с какъв акъл напусна.
Подозирам, че може би наистина ще килнат Морган. Нарочно са направили тази промяна в характера му за да не ни липсва като му смаже тиквата Папа Уинчестър  Mr. Green
Неган, пукажи на тия ора как са мяташ, как замахваш, как му разпльокваш кухата глава. newsm68
Довечера ще гледам останалото. Спокойна съм вече.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт