The Walking Dead - 16

• 22 999
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Е, до такива неща дано да не се стига Simple Smile Аз гледах "Изгубени" много внимателно, но на края така и не разбрах какво стана Simple Smile

Да ти кажа?  Mr. Green

Според мен наистина са решили да го убият, но заради феновете сега може би ще мислят подобаващо възкресяване Thinking

Не са те от тия, дето се грижат за феновете.  Laughing

# 616
Аха, тоест остава само варианта, че ни лазят по нервите  Crossing Arms

# 617
  • London
Е, до такива неща дано да не се стига Simple Smile Аз гледах "Изгубени" много внимателно, но на края така и не разбрах какво стана Simple Smile

Да ти кажа? 
Аз също още го осмислям от време на време!  Thinking

# 618
БийноMr. Green
Скрит текст:
подозирам, че е защото сте гледали прекалено внимателно. Тва е единственият сериал, който трябва да се изгледа два пъти за по-пълноценно оценяване. На второ гледане още от първи сезон е ясно. Та да казвам ли? Мое мнение, разбира се.  hahaha Осмислянето си е в ред, естествено.  Heart Eyes

Настоявам да получа медал за спам, мерси.  Mr. Green

Аха, тоест остава само варианта, че ни лазят по нервите  Crossing Arms

Ама разбира се! Те това правят вече шести сезон и го правят добре.  Crossing Arms

# 619
Само Пуц:

Скрит текст:
Тъй като феновете се досетиха и си го казаха, продуцентите отричаха и обещаваха тотална изненада. Ей затва дойде голямото разочарование за 98%  Wink - Които го гледаха навреме!  Mr. Green

Медал няма, на ти бадж:

Скрит текст:

# 620
Скрит текст:
Хич не ви разбрах какво говорите за сериала Загубени  Mr. Green
Тотално се разочаровах от него и вече съм го забравила

# 621
 hahaha Така е, кат вярвате на продуценти.
Скрит текст:
Освен тва, аз разбрах, че основният проблем на човечеството бил, че не били обяснили нищо. Егати оптимизма.

За ко ми тоя бадж? Да имперсонирам човека? Представи си ме само.  Joy

Отбор TWD дава яка закалка. Колко са ни лъгали тия хора, ей!

# 622
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Да, особено моя фаворит, няма да му споменавам името Simple Smile Ей, колко лъже тоя човек  Twisted Evil Naughty Naughty Naughty

# 623
Ел Президенте Никотеро?  Mr. Green

# 624
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Същи той Simple Smile Не, че и Рийдъс не послъгва. Rolling Eyes

# 625
  • Ænima/Albuquerque
Сичките са лъжци!  Crossing Arms

# 626
Скрит текст:

Rolling Eyes

# 627
  • МАРС
Неган, естествено, са го оставили за последния епизод. Tired
Описание с едно изречение на епизода от следващата седмица в ИМДБ:
Скрит текст:
After having a few moments of peace, a bigger threat faces the citizens of Alexandria, and this time, it may be too big to defeat.

# 628
Толкова съм бясна, че ми иде да вия. Тоя епизод трябваше да се казва Парадът на глупаците, а не Heads Up. Искам кръв!

Скрит текст:
Положим максимални усилия да се накарам да повярвам, че спасението на Глен е правдоподобно. Е, не успях, имам си и аз някакви граници.

Диалозите бяха досадни и клиширани до сълзи, какво ви става, бе, хора?! Или понеже феновете яко се вълнуват с кого шсе съеши Даръл, са решили да не влагат кой знае колко ум в диалозите? Айсик!

Интересно дали Морган, тази светла дваж родена душа, е готова да убие Каръл за да спаси живота на оня кретен? Вери интерестинг.

Отказвам категорично да повярвам, че за да разпознаеш коя рана е възпалена и коя не е, е нужно да четеш учебници, освен ако не говорим за чпвек никога не наранявал се и никога не ходил в училище. Това. Е. Просто. ТЪПО.

Направо се разтреперих от гняв, но финалът, ах, финалът... беше като балсам за възпалена рана.  Mr. Green

Неган, естествено, са го оставили за последния епизод. Tired

Е, мноо ясно, той ше е фийчър злодеят в следващия сезон.

# 629
Пуц, не съм гледала, ама те прочетох и аз се ядосах  smile3511
Чак довечера ще гледам към 23 часа. Confused

Общи условия

Активация на акаунт