The Walking Dead - 16

• 22 985
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
  • BG
А какво значи това 28/10?
Може да са стари снимки.
Според мен, значи, че са са от снимачната площадка от 28 октомври. Просто споделям каквото намирам, под снимките пише:
Скрит текст:
A few pictures from set at Alexandria on 10/28. We have Daryl, Abe, Sasha, and of course Ghost Glenn. (Just kidding, kittens. We should all know by now that Glenn is super alive)
но няма как със сигурност да се знае, преди да видим епизодите, обаче все пак е някаква надежда.

# 601
Да де, има някаква надежда.
Ама ще се правя, че няма за да се радвам като го видя.  Mr. Green

# 602
  • BG

Ама ще се правя, че няма за да се радвам като го видя.  Mr. Green
Може и да няма, може да е така навирания ни в очите flashback, или some part of Glenn, или каквото и да обясняваха там, ще видим какво ще се окаже.

# 603
Party Crazy Whistling Shocked #Crazy Joy

Скрит текст:
Глен е цял. Деръл ще устиска още някой епизод Simple Smile И арбалета и мотора са си при него. Благодаря Simple Smile
Къде ги видя мотора и арбалета? Взирах се, взирах и нищо не видях. Не се хващайте за тези надписи, те и Сара Уейн Келис я пишеха до края на трети сезон, а на Лори вече и бяха изгнили костите.

# 604
  • Ænima/Albuquerque
те и Сара Уейн Келис я пишеха до края на трети сезон, а на Лори вече и бяха изгнили костите.

# 605
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Party Crazy Whistling Shocked #Crazy Joy

Скрит текст:
Глен е цял. Деръл ще устиска още някой епизод Simple Smile И арбалета и мотора са си при него. Благодаря Simple Smile
Къде ги видя мотора и арбалета? Взирах се, взирах и нищо не видях. Не се хващайте за тези надписи, те и Сара Уейн Келис я пишеха до края на трети сезон, а на Лори вече и бяха изгнили костите.

На първата снимка между колите в дясно. Ама това отзад май е караваната, дето Рик я затри при стадото. newsm78

# 606
  • София
The Spoiling Dead Fans, които и да са те, били потвърдили, че Глен бил оживял.

Е, аз ви казах още преди да съм изгледал въпросната трета серия да не се безпокоите и че Глен е жив. Че си спомням каква драма беше. Wink
А иначе спойлери за това няма да отварям, искам в 8 та серия да видя как точно ще стане, дано да е добре обмислено.

# 607
Дими, аз не лично към теб се обръщах. Simple Smile Нищо лошо няма в критиката, така или иначе.

Така, част от феновете тотално са откачили -- явно им липсва тръпката от "Изгубени" и са се отдали на чудесии.  hahaha hahaha hahaha

# 608
  • МАРС
Ха-ха, и на мен ми липсват 'Изгубени', но то за да си мислиш, че Никълъс е жив, трябва да си болен мозък, а не фен на изгубените. hahaha

# 609
Е, що, ако е сън...  Mr. Green

# 610
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Е, до такива неща дано да не се стига Simple Smile Аз гледах "Изгубени" много внимателно, но на края така и не разбрах какво стана Simple Smile Не ми се иска и сега да става така  Peace
Стискам палци за Глен, дано утре да се разбере. Wink

# 611
  • Ænima/Albuquerque
Инсепшъъъъън!

# 612

Лео Ди?

Голям гаф стана с тоз Глен - жив или мъртъв! Все едно Губи да посегне да обезглавява Хърши и да свърши серията. Crossing Arms

# 613

Лео Ди?

Голям гаф стана с тоз Глен - жив или мъртъв! Все едно Губи да посегне да обезглавява Хърши и да свърши серията. Crossing Arms

Според мен наистина са решили да го убият, но заради феновете сега може би ще мислят подобаващо възкресяване Thinking

А това дали Никълъс е жив. Какви са тия фенове, които искат това същество да оцелее  Shocked
Тези фенове се надяват червата да са на Глен, а другите са убедени, че са на Никълъс.

# 614
  • Ænima/Albuquerque

И Том Харди. Сички.

Общи условия

Активация на акаунт