The Walking Dead - 16

• 23 485
  • 739
  •   1
Отговори
# 675
А, това ми напомня за калта дето ту я имаше, ту я нямаше по муцунката на Даръл, докато говореше с брат си край потока във втори сезон.  hahaha

Е как помниш такива подробности?  Blush

# 676
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
А, това ми напомня за калта дето ту я имаше, ту я нямаше по муцунката на Даръл, докато говореше с брат си край потока във втори сезон.  hahaha

Тука за Даръл става въпрос Simple Smile Аз пък помня, че си казах "Ей, най-симпатичния герой, пък да го убият толкова рано." Сигурна бях, че ще умре там.

# 677
Изгледах и аз. Това с Глен беше върховна тъпотия, а и Инид ще спасява, защото съпругата му би искала така. На кой му пука за Инид? Джесиния келеш още от началото ми е съмнителен, както и предположих иска да се докопа до пистолет за да гръмне Рик или Карл. Много добре си почна сезона, но за мое огромно съжаление последните три серии са ужасен пълнеж. В миналия епизод поне с Даръл си оплакнах очите.

# 678
  • МАРС
На много тъпи диалози станах свидетел в този епизод.
Тая па кула що се капична от нищото не вдянах?
Имам сюжет за следващия епизод:

Скрит текст:
Точно като пада кулата и зомбитата са на път да нахлуят, ония се прибират с камиона и ги отклоняват. Всички са щастливи и построяват някак си частта от падналата стена и тогава идва Неган. Край на щастието(и на сезона, поне до февруари). А в мечтите ми, зомбитата успяват да изпапкат малкия пикльо и отчето. bowuu

# 679
На много тъпи диалози станах свидетел в този епизод.
Тая па кула що се капична от нищото не вдянах?
Имам сюжет за следващия епизод:

Скрит текст:
Точно като пада кулата и зомбитата са на път да нахлуят, ония се прибират с камиона и ги отклоняват. Всички са щастливи и построяват някак си частта от падналата стена и тогава идва Неган. Край на щастието(и на сезона, поне до февруари). А в мечтите ми, зомбитата успяват да изпапкат малкия пикльо и отчето. bowuu
Няколко пъти в  епизода даваха част от някаква сграда как постепенно се руши, откъртваха се някакви дъски. Предполагам кулата е била до нея.
Скрит текст:
И Спенсър да изпапкат, че ми писна от тоя малоумник а за Неган ще почакаме до края на сезона.

# 680
Гледах го целия с буквички. Финалът е мега як ве  newsm44 newsm44 newsm44
Скрит текст:
Да спомена още едно недоразумение. Mr. Green
Когато Глен и Ник паднаха, го направиха в такава посока, че нямаше как главата на Глен да е в посока на контейнера, а логично би трябвало да е в обратната посока.
Инид ми лази по нервите. Искам да се гътне. Спенсър също е мега глупав. Рон е слабоумен.  Sick
Неган да идва да ги трепен някой хора.
Керъл ще разкрие Морган. Дано му забие два шамара и да го гръмне оня лудия.
Мисля, че следващия епизод няма да видим сладкишчето Неган  Confused Ще ни занимават със зомбита. Май чак февруари ще видим Папа Уинчестър.

# 681
  • Ænima/Albuquerque
ШЕПОЧИНААААААААА!!!  smile3532 smile3532 smile3532

My thoughts on the matter can best be expressed to the tune of Adele’s “Hello”

Hello. It’s Glenn.
He’s been hiding under garbage for a month on Walking Dead.
We’ve been asking, every week
Will we finally get some answers? But it’s just a lot of teasing.

Hello. Glenn, can you hear me?
I’m here every Sunday hoping for the show this used to be.
When the cast was younger, and AMC
Had Breaking Bad, now Into The Badlands ads don’t cease.

But nobody is watching Into The Badlands
In a million years.

HELLLLOOOO FROM THE DUMPSTER SIIIIIIIIDE
WE SPECULATED GLENN’S ALIIIIIIIVE
AMC SHOULD BE SORRY FOR EVERYTHING THAT THEY’VE DONE
THAT MORGAN FLASHBACK EPISODE WITH A GOAT WAS SO DUMB

# 682
ШЕПОЧИНААААААААА!!!  smile3532 smile3532 smile3532

Hello. It’s Glenn.

In a million years.

Joy Joy Joy

Искам такава песен  newsm18

# 683
 smile3532 smile3532

Ох, на мен ми хареса епизодът, чак ме е срам да си призная. Blush Имаше отегчителни диалози, факт. Tired Глен някак се израдвах като се спаси, колкото и нереалистично да беше. Само се надявам да не го направят така, че да умре точно преди да се съберат с Маги, щото ще се издразня зверски!

Морганчо не ме дразни мен, колкото и да не му приемам философията, някак го разбирам. И все пак си мисля, че ще се освести. Ще стане така, че ще се наложи да спаси някой, за да убие друг и те така... Rolling Eyes

Инид да мре, Рон да мре, Спенсър да мре! Close

# 684
Само се надявам да не го направят така, че да умре точно преди да се съберат с Маги, щото ще се издразня зверски!

Иска ми се да кажа "Хич не е изключено", нооо май съм твърде оптимистична. Би било свежа проява на продуцентски онанизъм.

Имам фотографска памет, Лате, за жалост силно избирателна. Mr. Green Flutter

# 685
  • BG
И аз изгледах епизода
Скрит текст:
Мен лично единствените, които ме дразнят са Рон и Инид. Спенсър ми е по-скоро смешен с необмислените си постъпки, но причината поради която се опита да се измъкне-да разсее насъбралите се ходещи, а не да избяга, я намирам за оправдателна. Просто трябваше да го обсъди с останалите. Александрийците обаче не са свикнали да действат в екип, всеки за себе си, както си знае и както му е изгодно, видяхме, че с лекота са готови да зарежат хората си в опасна ситуация, с което  си обяснявам решението  му донякъде. Инид все още не знам защо ми е неприятна, дали защото е студена и не допуска никой до себе си. В предните еп. каза нещо от сорта, че сега това е техния свят ( на ходещите) и те (хората) просто живеят в него, явно  се е примирила  и не желае да се бори с никого и против нищо и просто се носи  по течението дотогава, докато може.
Пред Морган виждам само две възможности: или да промени мисленето си, или да напусне групата, имам усещането, че по негова вина ще загине един от техните хора и това ще го върне към здравомислещите.
Нещо много се размислих Joy
Спойлеристите вече са готови горе-долу с развитието в  следащия еп., ама повече няма да се изкушавам де ги чета, че не ми е много интересно после.

# 686
  • Gotham City
Аз пък съм си много доволна от епизода, вярно диалозите и мен ме подразниха, но нищо не можа да ми помрачи щастието  Mr. Green Mr. Green newsm44

ШЕПОЧИНААААААААА!!!  smile3532 smile3532 smile3532

Hello. It’s Glenn.

In a million years.

newsm62

Редактирам се: така се отплеснах по тоя текст, че забравих да кажа

Скрит текст:
Това лайненце Инид ми лази по нервички, също и другото лайненце Рон. да вземат да ти бастисват, чееее.....
Вместо да ми набутват такива нови дразнещи герои, които дори не ми е все едно дали ще умрат, а ми се иска да умрат, да вземат да пазят нашите. Поне след падането на тая сграда ще имаме екшън. Че ми писна да им гледам suburb-ския мирен начин на живот. Да ги видя сега тия дето живееха без да се учат на оцеляване.
А Морган, ох Морганееее, така исках да се върнеш, сега така искам да си ходиш  ooooh!

# 687
  • МАРС
But nobody is watching Into The Badlands...
Даже не знаех, че съществува такъв сериал, та скочих да го видя.  hahaha

# 688
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
https://www.facebook.com/NinaDobrev/photos/a.269303833182584.571 … ype=3&theater

Един от коментарите направо ме размечта Simple Smile
"Bite him" Simple Smile Embarassed

# 689
 hahaha

But nobody is watching Into The Badlands...
Даже не знаех, че съществува такъв сериал, та скочих да го видя.  hahaha

И какво е? Опит да източат до последна капка идеята за Breaking Bad ли?

Общи условия

Активация на акаунт