The Walking Dead - 16

• 23 471
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
  • Ænima/Albuquerque
И какво е? Опит да източат до последна капка идеята за Breaking Bad ли?

КВО?

# 691
  • МАРС
Тц, някаква постапокалиптична глупост, хора с коли и... мечове.
Да правилно разбрахте - има кола, няма пистолет. bowuu

# 692
Абе няма ли зомбита или други чудовища, не си заслужава.

И аз изгледах епизода
Скрит текст:
Мен лично единствените, които ме дразнят са Рон и Инид. Спенсър ми е по-скоро смешен с необмислените си постъпки, но причината поради която се опита да се измъкне-да разсее насъбралите се ходещи, а не да избяга, я намирам за оправдателна. Просто трябваше да го обсъди с останалите. Александрийците обаче не са свикнали да действат в екип, всеки за себе си, както си знае и както му е изгодно, видяхме, че с лекота са готови да зарежат хората си в опасна ситуация, с което  си обяснявам решението  му донякъде. Инид все още не знам защо ми е неприятна, дали защото е студена и не допуска никой до себе си. В предните еп. каза нещо от сорта, че сега това е техния свят ( на ходещите) и те (хората) просто живеят в него, явно  се е примирила  и не желае да се бори с никого и против нищо и просто се носи  по течението дотогава, докато може.
Пред Морган виждам само две възможности: или да промени мисленето си, или да напусне групата, имам усещането, че по негова вина ще загине един от техните хора и това ще го върне към здравомислещите.

Скрит текст:
Това си го помислих още като ги пусна. Всъщност замалко Рик щеше да го отнесе заради глупостта му. Дали от това ще си вземе поука или ще спре с дървената си философия. Щото ако жена му или детето му бяха нападнати от тия главорези, не мисля, че така щеше да ги пусне. Може всеки живот да е ценен уж за него, но реално е объркан и тази философия го държи да не лудне пак.
Не мисля, че Морган може да преосмисли философията си, щом още държи онзи идиот. Ще видим как ще реагира прихото като види и разбере кой всъщност крие Морган. Керъл направо ще вади ножа  Mr. Green
Аз ако съм и ме приемат тези хора в Александрия, ще ги защитя с каквото мога.
Но Морган се защитава твърде добре. Как ще го убие Неган?
Абе или ще е Морган или някой от наште. Няма да е никой от Александрия, на сценаристите им е ясно, че не ни пука за тях.
Много гадно е тамън да си оправиш оградата и да ти падне сграда върху нея  Confused
Ама да са мислили. Защо оставят рушаща се сграда близо до оградата? И то разцепена.

# 693
И какво е? Опит да източат до последна капка идеята за Breaking Bad ли?

КВО?

Мчи отде да знам, мъ, питам и аз. Не е като да не са прочути американските продуценти с подобен подход към успешните си, ъъ, продукти. Радвам се, че ней, де.  Mr. Green

# 694
  • Ænima/Albuquerque
Мчи отде да знам, мъ, питам и аз. Не е като да не са прочути американските продуценти с подобен подход към успешните си, ъъ, продукти. Радвам се, че ней, де.  Mr. Green

Хм.  Crossing Arms

# 695
Ко хм ся? Никого не съм обидила. Злоупотребяват ли? Злоупотребяват. Тва е тренд. Устойчив. Спри ме.  hahaha

# 696
  • Ænima/Albuquerque
Спри се!  hahaha

Гледах му трейлъра на тва. Бахти скучното ще да е, щом и трейлъра спрях на средата. Бахаххах

# 697
Спри се!  hahaha

Гледах му трейлъра на тва. Бахти скучното ще да е, щом и трейлъра спрях на средата. Бахаххах

Пудкрепям  Mr. Green  И аз гу спрях.  hahaha

# 698
Да ви върна към сериала..., бе кой е тоя болния, дето проспа половината сезон?

# 699
Беше в групата на Мишон, заедно се отклониха като чуха сирената. Мисля, че само той  и момчето с раста останаха от Александрийци. Другите окапаха един по един.

# 700

И аз това си помислих вчера.
Много дълго боледува и забравихме кой е  Mr. Green
И да умре, ще ни е все тая.
Ще умре. Негър е. Повечето умират във филмите и сериалите  Twisted Evil

Аааа Меган, мерси за припомнянето  Laughing Сетих се.

# 701
Мерси, Мег. Пак не се сещам, но да е все тъй болен и да помага в практиката на момата.

# 702
Мерси, Мег. Пак не се сещам, но да е все тъй болен и да помага в практиката на момата.

Въх, как тактично му пожела да  получи още куп заболявания  Joy Twisted Evil

# 703
  • BG
Нищо не казвате за промото за 8 еп., някъде в коментарите под него четох, че в 3,4 и 5 сезон в края  полусезона нашата група намалявала с по един, дали и този път ще стане така? Аз не съм обръщала внимание, но може и така да е било.

# 704
Има нещо такова. Един си отива, но други идват.

Общи условия

Активация на акаунт